חתמתי
א אביחי 33 New member 31/8/05 #51 מושפעת../images/Emo4.gif מה יש לחתום איזה שטוחות את נסחפת את הורגת אותי. יאלללה זה הבגדים שאת קונה ואני וכל ישראל קונים כבר כמה עונות ופתאום לא אוהבים פרוות תעשי לי טובה.
מושפעת../images/Emo4.gif מה יש לחתום איזה שטוחות את נסחפת את הורגת אותי. יאלללה זה הבגדים שאת קונה ואני וכל ישראל קונים כבר כמה עונות ופתאום לא אוהבים פרוות תעשי לי טובה.
מ מיכליייייייייי New member 31/8/05 #54 יחחיחי בדיוק../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif עכשיו גם הבנתי מה אומר הכינוי שלך... זברה נוחרת... חיחיח סתם... אבל באמת, אביחי צודק כולם קונים שם ואין סיבה שפתאום יתחילו עצומות וכאלה נגד פרוות... שהן בכלל לא אמיתיות... דרך אגב
יחחיחי בדיוק../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif עכשיו גם הבנתי מה אומר הכינוי שלך... זברה נוחרת... חיחיח סתם... אבל באמת, אביחי צודק כולם קונים שם ואין סיבה שפתאום יתחילו עצומות וכאלה נגד פרוות... שהן בכלל לא אמיתיות... דרך אגב
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 31/8/05 #57 אני בכל זאת חתמתי..../images/Emo110.gif ככה אני חושבת.. אבל אם אתם חושבים שלהרוג חיות זה בסדר..
מ מיכליייייייייי New member 1/9/05 #88 נראה לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני../images/Emo35.gifלהרוג חיות../images/Emo80.gif 1. אני חולה על בע"ח, יש לי בבית 2. מו מו הפרה הולכת איתי לכל מקום- , בנושא 3. זה לא מפרוות אמיתיות
נראה לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני../images/Emo35.gifלהרוג חיות../images/Emo80.gif 1. אני חולה על בע"ח, יש לי בבית 2. מו מו הפרה הולכת איתי לכל מקום- , בנושא 3. זה לא מפרוות אמיתיות
ח חולה על כפיר ורננה New member 31/8/05 #61 ../images/Emo12.gif...יש לך פיצול אישיות../images/Emo70.gif
ח חולה על כפיר ורננה New member 30/8/05 #3 זה היה בטוח שהוא יעלה... רק חבל שזה לא היה אוהד אלישע.. אבל גם יהודה שר מעוך.. חחחחחחחחח סתם.. שר יפה
זה היה בטוח שהוא יעלה... רק חבל שזה לא היה אוהד אלישע.. אבל גם יהודה שר מעוך.. חחחחחחחחח סתם.. שר יפה
ח חולה על כפיר ורננה New member 31/8/05 #30 את מוזמנת להיכנס לקומונה שלו../images/Emo70.gif http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=11600
את מוזמנת להיכנס לקומונה שלו../images/Emo70.gif http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=11600
א אביחי 33 New member 30/8/05 #4 שרשור למחיקה../images/Emo70.gif../images/Emo64.gif../images/Emo46.gif