עונה...
מה אני לא אעשה כדי לא ללמוד לבגרות בספרות.... מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך? הכחול הכהה של הג'ינסים נחשב? מהי החיה האהובה עלייך? דולפין האם הייתה לך פעם אהבה אסורה? לא האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? גם אם הייתי רוצה (מה שאני לא) אין לי מושג איך האם התעללת בחיה כלשהי? ג'וקים נחשבים? האמת שגם אז זה בעקיפין ע"י קריאה לאמא... אז נראה לי שלא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? נופ האם צחקת על מישהו בעל מום? לא שזכור לי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא. אבל יום אחד המורה למתמטיקה אמרה לנו שהיא ימנית קיצונית, מאלה של "להרוג את כל הערבים" ובטח הייתי צורחת עליה (כמו כל הכיתה שצעקה עליה) אם לא הייתי חולה באותו יום... אתה ישן עם בובה בלילה? יש לי איזו בובה שקיבלתי ליו-הולדת מזמן ששמונחת על המיטה, צמוד לקיר, אבל אין לי קשר אליה כ"כ (מיטה וחצי... יש מקום) עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. אבל עזרתי פעם לזקנה אחת לסחוב שקיות מהסופר עד הבית... תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא עישנת סיגריה? לא, ואני גאה בעצמי בתור תלמידת קולנוע. עישנת סמים? לא אתה נכנס לאתרי פורנו? נופ אתה משתדל להיות אופנתי? לא ממש... יש את החנויות שאני אוהבת בלי קשר לאחרים... אבל בדר"כ אלה בגדים די סולידיים.... אתה חכם? נראה לי, אבל זה משהו שקשה קצת לשפוט... אתה אוהב את עצמך? לא יותר מדי... לא שונאת את עצמי אבל גם לא סוגדת לעצמי מול המראה אתה גאוותן? לא ממש יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? מאיפה השאלות האלה?! לא יודעת... תכלס בכולנו יש אגואיזם, אבל אני גם לא מאלה שירצו להתחבר למכונות שנים, אלא אעדיף למות בבת אחת וזהו, כשכמעט הכל עוד עובד ושיתרמו את האיברים שלי.... פאק איך לקחתי את השאלה הזאת לכיוונים מוזרים אכלת משהו לא כשר? חחחח הרבה אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה?! למה שאני אשבור בכוונה?! האם קיבלת גביע נצחון כלשהו? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן כשהיית קטן, גזרת לעצמך ת'שיער או את הגבות? חחח את השיער... איכככ מסכן מי שגוזר לעצמו את הגבות! השתכרת עד אבדן חושים? לא עד אבדן חושים האם היית רוצה אח או אחות קטנים? לא. הייתי רוצה אחת גדולה. מה צבע החדר שלך? סגול ממש ממש בהיר, שצריך מאוד להתאמץ כדי לגלות שזה בכלל סגול באיזה בושם אתה משתמש? CKbe וCKtruth אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא כמה ילדים תרצה להביא? 2-3 איך תקרא לבן שלך? באמת שאין לי מושג. איך תקרא לבת שלך? שוב, באמת שאין לי מושג. איפה תרצה לגור? יש לי את המן פנטזיה הזאת לעבור לניו יורק/ סן פרנסיסקו/ אוסטרליה/ לונדון... אתה רגשן? יאפ. אתה מאושר? לא ממש אתה היסטרי? רק לפעמים. אבל כשאני נכנסת להיסטריה כדאי להתרחק ממני. אתה אוהבת ילדים? כן אתה אוהב חיות? לא יותר מדי... אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח? ל-3 שבועות הקרובים כן, בטח גם לפני הטירונות, אבל בכללי לא. מהי המשאלה שלך כרגע? כרגע? להתעורר בעוד 3 שבועות ולגלות שיש לי אחלה חומרי גלם שבעולם לסרט ובגרות מעולה בספרות... מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לשירותים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? שוטפת פנים אם היה אפשר לסובב את הגלגל לאחור, מה היית משנה? אני מאמינה שנחזור על אותן החלטות ואותן בחירות, אז אני לא ממש רואה טעם בהחזרת הגלגל לאחור. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ואוו לא יודעת... אני לא בנאדם רשע מדי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? זה קיטשי ובנאךי, אבל אני מאמינה שזה משתנה מאדם לאדם, ושזה צריך לבוא רק כשממש אוהבים. אתה אוהב פוזה? לא מהו הפחד הכי גדול שלך?להתעורר בגיל 40 ולגלות שאני לא חיה את החיים שאני רוצה לעצמי.