שרשור

shiray

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

מה שלא קשור לניקול (או לאוסקר בעמוד הזה)- לכאן! אני פשוט חייבת לציין ש... להיות במגמת קולנוע בבגרות בחיבור השנה היה הדבר הכי טוב שיש!!!! היה נושא ממש ממש קל של אומנות ישראלית, וכמעט כל הכיתה בחרה סרטים ישראלים שונים שהתאימו ב-ו-ל לנושא! נתתי חלקים מראיונות עם ניר ברגמן (עשיתי על כנפיים שבורות) והיה ממש ממש נחמד!

shiray

New member
כתבת כבר איפשהו...

עוד אחת מהסוגיות שבחיים לא נצליח לגשר.... לדעתי סרט מקסים! דווקא אותם סרטים שנעשים בארץ ומתיימרים להיות עם אופי הוליוודי קצת מעצבנים אותי כי בחיים לא נגיע לרמה הזאת, אז עדיף לעשות פה סרטים קטנים ואישיים שמרגשים ונוגעים הרבה יותר.

ערן1987

New member
אם כבר שרשור אוף

אז הנה ביקורת שלי שאני חושב שיכולה לעניין אתכם.. למה? כי אני לא יודע מה הטעם המוסיקלי שלכם,וזה אלבום די מגוון

American Girl

New member
שאלון!../images/Emo13.gif

מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך? מהי החיה האהובה עלייך? האם הייתה לך פעם אהבה אסורה? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם התעללת בחיה כלשהי? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אתה ישן עם בובה בלילה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? עישנת סיגריה? עישנת סמים? אתה נכנס לאתרי פורנו? אתה משתדל להיות אופנתי? אתה חכם? אתה אוהב את עצמך? אתה גאוותן? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? האם קיבלת גביע נצחון כלשהו? הפרת הבטחה שהבטחת? כשהיית קטן, גזרת לעצמך ת'שיער או את הגבות? השתכרת עד אבדן חושים? האם היית רוצה אח או אחות קטנים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? כמה ילדים תרצה להביא? איך תקרא לבן שלך? איך תקרא לבת שלך? איפה תרצה לגור? אתה רגשן? אתה מאושר? אתה היסטרי? אתה אוהבת ילדים? אתה אוהב חיות? אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח? מהי המשאלה שלך כרגע? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? אם היה אפשר לסובב את הגלגל לאחור, מה היית משנה? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אתה אוהב פוזה? מהו הפחד הכי גדול שלך?

shiray

New member
עונה...

מה אני לא אעשה כדי לא ללמוד לבגרות בספרות.... מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך? הכחול הכהה של הג'ינסים נחשב? מהי החיה האהובה עלייך? דולפין האם הייתה לך פעם אהבה אסורה? לא האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? גם אם הייתי רוצה (מה שאני לא) אין לי מושג איך האם התעללת בחיה כלשהי? ג'וקים נחשבים? האמת שגם אז זה בעקיפין ע"י קריאה לאמא... אז נראה לי שלא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? נופ האם צחקת על מישהו בעל מום? לא שזכור לי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא. אבל יום אחד המורה למתמטיקה אמרה לנו שהיא ימנית קיצונית, מאלה של "להרוג את כל הערבים" ובטח הייתי צורחת עליה (כמו כל הכיתה שצעקה עליה) אם לא הייתי חולה באותו יום... אתה ישן עם בובה בלילה? יש לי איזו בובה שקיבלתי ליו-הולדת מזמן ששמונחת על המיטה, צמוד לקיר, אבל אין לי קשר אליה כ"כ (מיטה וחצי... יש מקום) עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. אבל עזרתי פעם לזקנה אחת לסחוב שקיות מהסופר עד הבית... תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא עישנת סיגריה? לא, ואני גאה בעצמי בתור תלמידת קולנוע. עישנת סמים? לא אתה נכנס לאתרי פורנו? נופ אתה משתדל להיות אופנתי? לא ממש... יש את החנויות שאני אוהבת בלי קשר לאחרים... אבל בדר"כ אלה בגדים די סולידיים.... אתה חכם? נראה לי, אבל זה משהו שקשה קצת לשפוט... אתה אוהב את עצמך? לא יותר מדי... לא שונאת את עצמי אבל גם לא סוגדת לעצמי מול המראה אתה גאוותן? לא ממש יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? מאיפה השאלות האלה?! לא יודעת... תכלס בכולנו יש אגואיזם, אבל אני גם לא מאלה שירצו להתחבר למכונות שנים, אלא אעדיף למות בבת אחת וזהו, כשכמעט הכל עוד עובד ושיתרמו את האיברים שלי.... פאק איך לקחתי את השאלה הזאת לכיוונים מוזרים אכלת משהו לא כשר? חחחח הרבה אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה?! למה שאני אשבור בכוונה?! האם קיבלת גביע נצחון כלשהו? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן כשהיית קטן, גזרת לעצמך ת'שיער או את הגבות? חחח את השיער... איכככ מסכן מי שגוזר לעצמו את הגבות! השתכרת עד אבדן חושים? לא עד אבדן חושים האם היית רוצה אח או אחות קטנים? לא. הייתי רוצה אחת גדולה. מה צבע החדר שלך? סגול ממש ממש בהיר, שצריך מאוד להתאמץ כדי לגלות שזה בכלל סגול באיזה בושם אתה משתמש? CKbe וCKtruth אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא כמה ילדים תרצה להביא? 2-3 איך תקרא לבן שלך? באמת שאין לי מושג. איך תקרא לבת שלך? שוב, באמת שאין לי מושג. איפה תרצה לגור? יש לי את המן פנטזיה הזאת לעבור לניו יורק/ סן פרנסיסקו/ אוסטרליה/ לונדון... אתה רגשן? יאפ. אתה מאושר? לא ממש אתה היסטרי? רק לפעמים. אבל כשאני נכנסת להיסטריה כדאי להתרחק ממני. אתה אוהבת ילדים? כן אתה אוהב חיות? לא יותר מדי... אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח? ל-3 שבועות הקרובים כן, בטח גם לפני הטירונות, אבל בכללי לא. מהי המשאלה שלך כרגע? כרגע? להתעורר בעוד 3 שבועות ולגלות שיש לי אחלה חומרי גלם שבעולם לסרט ובגרות מעולה בספרות... מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לשירותים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? שוטפת פנים אם היה אפשר לסובב את הגלגל לאחור, מה היית משנה? אני מאמינה שנחזור על אותן החלטות ואותן בחירות, אז אני לא ממש רואה טעם בהחזרת הגלגל לאחור. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ואוו לא יודעת... אני לא בנאדם רשע מדי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? זה קיטשי ובנאךי, אבל אני מאמינה שזה משתנה מאדם לאדם, ושזה צריך לבוא רק כשממש אוהבים. אתה אוהב פוזה? לא מהו הפחד הכי גדול שלך?להתעורר בגיל 40 ולגלות שאני לא חיה את החיים שאני רוצה לעצמי.

American Girl

New member
חחחחח

הוצאתי את השאלון הזה מאחד הפורומים... והאמתי שאם הייתי במצבך עכשיו עם כל המבחנים גם אני הייתי שמחה ללכת לישון ולהתעורר רק אחרי שהם יגמרו. אני דווקא בתקופה הכי פחות לחוצה, 3 שבועות אני בלי מבחנים! חוץ מהמבחן בספרות ביום רביעי...

shiray

New member
אני נמצאת בתקופה ממש מפחידה,

כזאת שכל מה שאני רוצה זה להיעלם לשבועיים וחצי ככה ואז לחזור ושהכל יהיה מוכן.... וגם אז זה לא הכל מוכן, אבל לפחות להיות בחדר עריכה ולדאוג לעבוד כמה שיותר מהר, ומאיפה מזמינים הפעם אוכל...

American Girl

New member
עכשיו אני....

מהו הצבע ששולט בארון בגדים שלך? אממ.. אין צבע ספציפי... יש לי כל מיני צבעים בארון. מהי החיה האהובה עלייך?סוס, דולפין... האם הייתה לך פעם אהבה אסורה?אהבה אסורה לא. אבל אוליט הידלךקות בלתי אפשרית זה כן.(המורה המחליף) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא, ואין לי מושג איך פורצים. האם התעללת בחיה כלשהי? ממש לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא. האם צחקת על מישהו בעל מום?תלוי, אם המום זה טיפשות אז כן. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא, אין לי את האומץ לעשות את זה... כי אח"כ היא בטח תשים לי ב' בהתנהגות. אתה ישן עם בובה בלילה? לא. אבל אני ישנה עם שמויכה גם בחורף גם בקיץ גם בסתיו וגם באביב... אחרת אני לא נרדמת. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא, אבל לא כי לא רציתי אלא כי פשוט לא יצא לי. תרמת פעם לקבצן?כן. האם גנבת משהו במכולת?לא עישנת סיגריה?ממש לא עישנת סמים? בטח ובטח שלא אתה נכנס לאתרי פורנו? לא. לא. לא. אתה משתדל להיות אופנתי? אממ.. זה תלוי. כי אני לא אקנה משהו מכוער שהוא באופנה. אתה חכם? אממ... יש לי ממוצא של 84. ואני לא חושבת שאני טיפשה... אז כן אני חכמה אתה אוהב את עצמך? אממ... לא בצורה מופרזת.... אנבל אני בהחלט לא שונאת את עצמי. אתה גאוותן? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן... המשפחה שלי. אכלת משהו לא כשר? כן... המון פעמים אתה שומר כשרות? לא... אבל אני לא מאלה שאוכלים בשר וחלב ביחד. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. האם קיבלת גביע נצחון כלשהו?לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן... כשהיית קטן, גזרת לעצמך ת'שיער או את הגבות? כן... את השיער חחחח... השתכרת עד אבדן חושים?לא. השתכרתי רק עד אובדן העירנות... האם היית רוצה אח או אחות קטנים? לא... אולי גדולים... מה צבע החדר שלך? כתום אפרסק באיזה בושם אתה משתמש? Glow ו Ardenbeauty אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא... רק לאירועים... כמה ילדים תרצה להביא? 2-3 איך תקרא לבן שלך? לא יודעת איך תקרא לבת שלך? לא יודעת איפה תרצה לגור? בארה"ב... אתה רגשן?כן. מאוד אתה מאושר? כן. אבל זה די תלוי המצב רוח שלי... אתה היסטרי? כן אתה אוהבת ילדים? כשהם שקטים כן. כשהם מדברים הרבה לא. אתה אוהב חיות?כן אם היו נותנים לך הזדמנות לחזור לגיל קטן,היית לוקח? לא... מהי המשאלה שלך כרגע? שיהיה לי מצב רוח טוב... מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת את העיניים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון? סוגרת אותן. אם היה אפשר לסובב את הגלגל לאחור, מה היית משנה? אממ... יש כמה דברים... אבל אני לא אפרט אותם. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת... לא זכור לי. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? בגיל שמוכנים נפשית... אתה אוהב פוזה? ממש לא... מהו הפחד הכי גדול שלך? מה ששירה כתבה, שהוא מאוד נכון מבחינתי... להתעורר יום אחד בעוד כמה שנים טובות ולגלות שאני לא מאושרת.

למעלה