חלמתי עלייך.....
לפני כמה ימים חלמתי עלייך שירה... בחלום הלכתי עם חברה שלי למקום שאני לא זוכרת מה הוא בידיוק היה ולמה באתי לשם אבל החלום אמרתי לחברה שלי "וואי בטח שירה תהיה פה אני חייבת לפגוש אותה" וכשאמרתי את זה אני עברתי לידך ואז את אמרת לי "היי אני שירה" (כן אני מודעת לעובדה שלא נפגשנו אני ראיתי תמונה שלך אז יש לי מושג כלשהו על איך שאת נראית) אבל בחלום את נראית לגמרי אחרת, היית כהה והיה לך שיער חום-דבש כזה עם גוונים והיית נורא גבוהה עם רגליים מאוד ארוכות ואז בקיצור המשכו ללכת שלושתנו עד שהגענו לחנות צעצועים ואז נזכרתי שיש לך יום הולדת ואני צריכה לקנות לך מתנה אבל לא מצאתי את מה שרציתי. ואז את ביקשת ממני לקנות לך כרטיס ברכה ב80 שקל ואני לא היה לי כ"כ הרבה בכיס. ואז זה נגמר בזה שקניתי חצאית שחורה ומכוערת באותה חנות צעצועים...(בישבילי, בישבילי...). ואני חייבת לציין שזו לא הפעם הראשונה שאת מופיעה בחלומות שלי. זה היה חלום ראשון. החלום השני שחלמתי גם במהלך שבוע שעבר ונחשו מי הופיעה בו?! לא... לא בראד פיט לצערי... נכון! ניקול! ונחשו מי עוד... נכון! שירה קפצה גם לחלום הזה... ושם אני חייבת לציין שהיא נראתה כמו בתמונות... בקיצור בחלום הזה אני נכנסתי לחנות שווארמה ליד המדרחוב אצלינו אחרי שחיכיתי בבורגראנץ'לניקול! נירול הייתה צריך לבוא לחנות שווארמה הזוואני ושירה הלכנו לפגוש אותה.... וניקול הכירה את שירה ואמרה לה באנגלית "היי שירה!" וחייכה ואז אני היתחלתי להציג את עצמי ובחלום לא סתמתי את הפה ונראה לי שקצת נמאס היה לה לשמוע אותי...
והמסקנה היא... שירה, את מספיקה לישון גם בלילה אחרי שאת קופצת לאנשים לחלומות