שרשור

shiray

New member
חחח אז אולי כבר פשוט תפתח את

השרשור?!?! זה לוקח חצי דקה!

American Girl

New member
חחחחחחחח

איזה כבוד! אני מתמודדת נגד שירה הקורעת הכי גדולה בפורום.

Padme Amidala

New member
לזכר כריסטופר ריב ../images/Emo16.gif

מי ששיחק את סופרמן ובשנת 95' נהפך למשותק... הוא היה בשנה שעברה בארץ. הוא נפטר הלילה.

American Girl

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

חברה שלי היום אמרה לי שהוא מת חשבתי שזה היה אולי לפני חודש או יותר לא חשבתי שזה קרה היום
זה כ"כ עצוב...

ערן1987

New member
../images/Emo16.gif

בן אדם אמיץ מאוד שהצליח לעמוד בצורה מדהימה עם השיתוק שלו

shiray

New member
יווו אני מזה בהלם!!!

פתאום חשבתי "מעניין אותי אם בגוגל אנחנו נמצאים איכשהו", נכנסתי ל-www.google.co.il, חיפשתי "ניקול קידמן" בעברית, ציפיתי כבר לעבור עמודים בתקווה שבעמוד 30 ומשהו אנחנו נהיה... ואז מה פתאום אנוכי מגלה???? אנחנו התוצאות השלישית והרביעית של החיפוש!!! התוצאה השלישית היא ההודעת פתיחה- פתאום אני קולטת "ניקול קידמן-פורום. העולם הכיר לראשונה את ניקול קידמן..." וישר התוצאה אח"כ היא העמוד הראשון של הפורום!!! הייתי ממש בהלם מזה!

shiray

New member
הודעה חשובה! אני נוסעת מחר לטיול!

רציתי להודיע לכם שמחר אני לא אהיה בפורום, ואני אחזור רק מחרתיים בלילה. אני נוסעת עם המגמה למכללת תל-חי לסדנאות ולראות סרטים של בוגרי המכללה. מקווה שיהיה שווה. בכל אופן תמשיכו לכתוב הרבה הודעות בלעדיי! אתם ממש בכיוון הנכון לפי מה שכתבתם בשעתיים בישנתי אחה"צ יהום. אל תעשו בעיות, ואם כן אז יש פה את נעמה.

תהני!!!!../images/Emo13.gif

חחח 'הודעה חשובה!'... שאת נוסעת ועד ליומיים זה באמת מתחיל להדאיג על מצב הפורום חחח אבל נמשיך לשרשר! וניהיה ילדים טובים חחח

shiray

New member
חחחח האמת שאם הייתי נוסעת

לפני כמה ימים הייתי יותר דואגת למצב הפורום, אבל אני כ"כ שמחה משלשום מאיך שכולם כותבים פה!!!

למעלה