שרשור

shiray

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

לא שמתי לב ששרשור האוף כבר עבר לו לעמוד הבא... למרות שהשרשור על היום-הולדת של ליאת והקורס קצינים של אופיר גם כן די אוף אבל אני לא רוצה שכולם ינצלו אותו אלא שיישאר לשרשור בנושא הזה... אז הנה שרשור אוף לכם- תכתבו כל מה שבא לכם. איך עבר היום/הלילה/השבוע

American Girl

New member
חלמתי עלייך.....

לפני כמה ימים חלמתי עלייך שירה... בחלום הלכתי עם חברה שלי למקום שאני לא זוכרת מה הוא בידיוק היה ולמה באתי לשם אבל החלום אמרתי לחברה שלי "וואי בטח שירה תהיה פה אני חייבת לפגוש אותה" וכשאמרתי את זה אני עברתי לידך ואז את אמרת לי "היי אני שירה" (כן אני מודעת לעובדה שלא נפגשנו אני ראיתי תמונה שלך אז יש לי מושג כלשהו על איך שאת נראית) אבל בחלום את נראית לגמרי אחרת, היית כהה והיה לך שיער חום-דבש כזה עם גוונים והיית נורא גבוהה עם רגליים מאוד ארוכות ואז בקיצור המשכו ללכת שלושתנו עד שהגענו לחנות צעצועים ואז נזכרתי שיש לך יום הולדת ואני צריכה לקנות לך מתנה אבל לא מצאתי את מה שרציתי. ואז את ביקשת ממני לקנות לך כרטיס ברכה ב80 שקל ואני לא היה לי כ"כ הרבה בכיס. ואז זה נגמר בזה שקניתי חצאית שחורה ומכוערת באותה חנות צעצועים...(בישבילי, בישבילי...). ואני חייבת לציין שזו לא הפעם הראשונה שאת מופיעה בחלומות שלי. זה היה חלום ראשון. החלום השני שחלמתי גם במהלך שבוע שעבר ונחשו מי הופיעה בו?! לא... לא בראד פיט לצערי... נכון! ניקול! ונחשו מי עוד... נכון! שירה קפצה גם לחלום הזה... ושם אני חייבת לציין שהיא נראתה כמו בתמונות... בקיצור בחלום הזה אני נכנסתי לחנות שווארמה ליד המדרחוב אצלינו אחרי שחיכיתי בבורגראנץ'לניקול! נירול הייתה צריך לבוא לחנות שווארמה הזוואני ושירה הלכנו לפגוש אותה.... וניקול הכירה את שירה ואמרה לה באנגלית "היי שירה!" וחייכה ואז אני היתחלתי להציג את עצמי ובחלום לא סתמתי את הפה ונראה לי שקצת נמאס היה לה לשמוע אותי...
והמסקנה היא... שירה, את מספיקה לישון גם בלילה אחרי שאת קופצת לאנשים לחלומות

American Girl

New member
וניקול הייתה כ"כ יפה!

היא הייתה לבושה כמו בטקס האוסקר האחרון
מדהימה!!!!

shiray

New member
חחח את יותר קרועה ממני!

וואיי איך הצחקת אותי עכשיו! זה אחרי שיצאתי מההלם שאני מופיעה לך בחלומות חחחח... (וד"א אם לשפוט לפי הלילה האחרון אני לא מספיקה לישון בין החלומות שלך... ישנתי פחות משעתיים הלילה...). חחח איזה מוזר זה שבאת ביציאה שאני צריכה להיות פה... וזה שזיהית אותי למרות שתיארת אותי בערך ההיפך ממה שאני במציאות בכלל מצחיק! רק היה חסר שהייתי לגמרי בלונדינית ועם עיניים כחולות ודי חחחח. וד"א סתם לידע כללי- היום הולדת שלי זה בכלל בפברואר ולא קרוב לעכשיו משום בחינה חחחח אבל חפיף. איזה מצחיק זה! והחלום השני בכלל היה ענק!!! חחח ניקול הולכת לשווארמה?! היא בכלל יודעת מה זה?! וזה שהיא מכירה אותי בכלל ענק. הלוואי עליי!!!

American Girl

New member
אני כמעט בטוחה שלירון

מכירה החנות שווארמה שאני מדברת עליה.... הרי את מפ"ת נכון?

Kidmaniac Liron

New member
לא אוכלת שווארמה ../images/Emo4.gif

אני איכשהו תמיד מצליחה לאבד את עצמי בעיר.. חוץ מהפיצה בפינה אין לי מושג איפה מה ואיפה מי.

shiray

New member
את לא נורמלית!

טוב זה לא שאני מאלה שלא יכולים בלי שווארמה, אבל זה עדיין טעים! נודלס יותר טעים... חחחח ופ"ת עיר מבלבלת חחחח היינו עושים כ"כ הרבה סיבובים שם סתם להעביר את הזמן בשיעור נהיגה ומזה לא היה לי מושג איפה אני נמצאת...

shiray

New member
חחחח כן...

ביום שאני אפגוש אותה פעם אחת זה גם יהיה כאחת מהמליון האלה שמתנפלים עליה ואז אני רק נורא אשמח ואתרג שראיתי אותה אבל לה לא יהיה את המושג הכי קלוש שהייתי שם... אם בכלל. ובקצב הזה נראה שבחיים זה לא יקרה עם המזל שלי (אני טסה לארה"ב היא בול טסה לאוסטרליה. אני חוזרת מארה"ב היא חוזרת לארה"ב...).

American Girl

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הקטע הוא שאני חיפשתי אותך והיו שם מלא אנשים וכשאמרתי את זה היית לידי ושמעת אותי ככה שזה יצא שאת זיהית אותי בערך... וכשראיתי אותך לא זכור שחשבתי לעצמי אפילו לדקה שמשהו פה לא בסדר והילדה הזו לא נראית כמוך... ובחלום על ניקול באמת שאין לי מושג מה היא עשתה אם השמלה הזו בחנות שווארמה כ"כ מלוכלכת. ומה זה היתלהבתי בחלום שפגשתי אותה סוף סוף ואני זוכרת מהחלום שאמא שלי אמרה "וואי היא ממש ארוכה" על ניקול. ואני זיבלתי לה את השכל 10 פעמים ב"היי אני ילנה ואני מעריצה גדולה שלך".. כאילו דאמ איט! לא היה לי משהו יותר טוב להגיד חוץ מזה....????

shiray

New member
חחח מצחיקה

טוב תמיד יש בעיות בעלילה של חלומות... נדיר לחלום חלום מציאותי...

B e r o N i k a

New member
שלום לכולם! חזרתי ../images/Emo24.gif

שמח אצלכם כאן. אני מקווה מהר להיכנס לעניינים.

shiray

New member
חחח מקווה שתכנסי מהר חזרה לעניינים

בואנה באמת בימים האחרונים יש פה לא מעט דברים חדשים! שנמשיך ככה!

shiray

New member
אני רואה שזמני כקרועת הפורום חלף לו

איזה עצוב... קשה לי להיפרד מזה!!!

shiray

New member
אוווו איזה כיף לי!!!

חחחח חוץ מזה למי שיש ספקות- שייכנס לסקר חחחח ויחפש בארכיון את השרשורים מהכרזת המועמדים לאוסקר/השידור של האוסקר/גלובוס הזהב...

Kidmaniac Liron

New member
תראי, אם תהיה כזאת תחרות

אין ספק שתזכי -- גם ככה כל המועמדויות יהיו שלך.

shiray

New member
חחח לא נכון

הייתי נותנת לילנה מועמדות על החלומות שלה...

למעלה