שרשור

כל האמנים ב-blogtv אחד! ../images/Emo43.gif

היום ב-14:30 נעביר בשידור חי ב- blogtv את האירוע הנוצץ של אמני NMC במסגרת מפגן תמיכה מיוחד של האמנים להורדת שירים חוקית באינטרנט- באתר songs.co.il. השידור ימשך כשעתיים, בהנחיית עודד אברהם, ובמהלכו ניתן יהיה לשאול את האמנים שאלות- ואפילו לקבל תשובות. בין האמנים הצפויים להגיע לאירוע: שרונה ודניאלה פיק, דנה ברגר, הבילויים, חווה אלברשטיין, יוני בלוך, מוקי, כנסיית השכל, קורין אלאל, שי גבסו, ריקי גל ועוד רבים אחרים. ניתן להשאיר שאלות לאמנים כבר עכשיו ועד השעה 12:00 בפורום מוזיקה עברית. שאלות לאחר מכן- יתקבלו בצ'ט בלבד. אז... להתראות ב- blogtv צפייה מהנה!

אוש7יתי

New member
../images/Emo32.gif

היום בבוקר הלכתי עם אמא שלי וישבנו על הספסל ואז בא איש זקן אחד ושאל אם אני יכולה לקום ואני חשבתי מה
הוא חושב שאני לא מכירה את הטריק הזה אני אקום והוא ישב
חח מוכר למישו? ליודעת למה ניזכרתי בזה........

מק../images/Emo78.gif

אבטיח|
אבטיח|
אבטיח|
אבטיח|
אבטיח|
אבטיח|
זה יותר מ10 אייקונים....נכון?!

יופי...האביט לא עבד

הנה לך אבטיח מרשוע !!!!!!!!!!!!!!!!!!
חיחיחי!!! אני עוד אשלוט בעלום!!! נראה מי יעצור אותי! בטוח שלא אבטיח.....טוב.. עכשיו אני מדברת לעצמי..... עזבו אותי!! נווו!! צאו כבר!!! לכו ! קישטה!! הבייתה!!! נגמר! עכשיו נשארה רק החתימה וזהו! אתם הולכים! מובן?

אוש7יתי

New member
אממ... יש מללללא

*מה אני לא מכיר את זה
אני אקום והוא ישב
*סעי יש לך ירוק מטומטמת...... *טלי ופורמן לנצח *שמעתי מעברי לידר שאתה שורט!!! *שימי ג'וחה וג'סטין בוסקילה-הקוסמים היחידים שעושים קסמים עם קלפים של המורדים
*"בלשיק"
*קפוץ לי פורמן *קודם כל זה סוס לבן ו..... זהו *שראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאל פיטרררררררררררררמן *חברה אל תידאגו זה יום שישי היום אלוהים לא רואה טלוויזיה... *חיבים להרים את המורל... המסיבה תערך ביום שישי בואו בהמוניכם.... *צחי המלך
*יוסי וטירן שולטים
*הדר המלכה
*אווווו שלישיית דופה שלישית דופה שלישית דופה שלישית דופה
!
!
אני עוד מעט אזכר בעוד....

NimaZ

New member
מתקנת משו:

"חייבים להרים את המורל... חייבים להילחם במלחמה הטרור... המסיבה תיערך ביום שישי ב"דום" בת"א... בואו בהמוניכם"
אני חולה על הבדיחה הזאת!

אוש7יתי

New member
כן../images/Emo70.gif

חפשי פה
אם שאר הקישורים לא עובדים אז פה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=933&msgid=30387924 אהה ואם את לא רוצה את המישפט עם ג'סטין ושימי אז אני אשים אותו בחתימה.....

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif!!!! אופסי...

כתבתי "חייביםלהילחם במלחמה בטרור"
זה אמור להיות: "חייבים להילחם בטרור"

אוש7יתי

New member
חחחחח

ידעתי שטעיתי בזה............ הא תיראי שלחת את ההודעה בידיוק ב17:00....

H i L o L a

New member
וואי איזה קטעים

אני ממש אוהבת את המשפט הזה של אורבך.. ואני תמיד מחקה את הקול שהוא עושה
ואגב אורבך שאלה- נכון ההופעות המתוכננות של האקדמיה אמורות להיות בימי שישי? אז מה יהיה עם אורבך? נכון שאלוהים לא רואה טלוויזיה בשבת אבל בכל זאת...

NimaZ

New member
לא נראה לי...

שניה אני בודקת בלוח שנה... א... נכון! ההופעה הראשונה של האקדמיה אמורה להיות ביום שישי... אבל אני לא שמעתי שיעשו אותם רק פעם בשבוע! חוצמזה שהטוח לא כולם יבואו! כאילו אין סיכוי שיביאו את רויטל ולילך!!! אבל אני מקווה שיביאו את אורבך!
... יכול להיות שהוא יסע לפני כניסת השבת ויסע חזרה הביתה במוצאי שבת... אגב רוני... מה עם הפרטים?

Ronush14

New member
הפרטים... ../images/Emo4.gif

לא התקשרתי מאז... אבל אתמול נתתי למזי את המספר והיא אמרה שלא ענו לה אבל היא תנסה שוב היום! אזזזזזזזזזזזזזז אגב מזי.... מה עם הפרטים?

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif

באמת מזי... מה עם הפרטים?
חיחי סתם...

זה טוב.......!?

תראו!!זה חלק משיר שיוסי שר אתמול למיכל....... זה יהיה בחתימה!
וככה נכתב שיר בלי חרוזים...חרוזים...שיר בלי חרוזים

למעלה