שרשור

tali_le

New member
../images/Emo124.gif ימוצה הדין עם עברייני המין!

עונש המינימום על עבירות מין ואלימות במשפחה הוא ארבע שנות מאסר כולל חובת מאסר בפועל. כיום, העונש הממוצע הנגזר בגין עבירת אונס חמורה הינו 4 שנים - חמישית בלבד מן העונש המירבי. עסקאות הטיעון והעונשים המגוחכים הניתנים לעברייני מין מוכיחים לנו כי בתי המשפט מתעלמים הן מהחוק והן מהחומרה שבאלימות מינית ואלימות בתוך המשפחה. די לשתיקה! בשבועות האחרונים הוקם מטה פעילות בנושא עבריינות מין ואלימות במשפחה שמוחה כנגד קלות הענישה! לפני שבועיים הפגנו מול בית משפט השלום בת"א לאחר שחרור שערורייתי של 7 נערים שהתעללו מינית בבחורה ביום ה' הפגנו באותו מקום לאחר שבית המשפט המחזוי גזר 6 שנות מאסר ומתוכן 4 בפועל על גבר בן 59 שהתנפל בשירותים ציבוריים על ילד בן 12 וביצע בו מעשה סדום!
בשבוע הבא נצא ונפגין ביום ג' בשעה 17:30 במרכז הכרמל בחיפה ונמשיך לקרוא להחמרת הענישה בעבירות מין ואלימות במשפחה! כולם מוזמנים!
בנוסף הוקמה רשימת תפוצה של המאבק שבה נפרסם הודעות על הפעילויות שלנו בעתיד כולם מוזמנים להצטרף לרשימה וכך להיות מיודעים על פעילויות בנושא! הצטרפו אלינו לפרטים ניתן לפנות אליי במסר או למייל שבכרטיס האישי טלי

tali_le

New member
מחכה לראות אתכם בהפגנה מחרתיים!

ההפגנה מחרתיים, יום ג' ה- 4/5 בשעה 17:30 במרכז הכרמל בחיפה

svs16

New member
חחח לא ללכלך חחח יש שאלה תענו לי../images/Emo98.gif

אני לא חש למדתי את זה ממך !!!!!!!!!! אני פשוט אוהב את עצמי מה זה רע ??
מה עדיך להיות עם ערך עצמי נמוך להגיד ייאאהה אני מכוער ייאההה אני מגעיל???? מחכה לתשובההה

מדהימה69

New member
אני הגדולה מכולן...

נכון למדת מהגדולה מכולן-אבל....עדיין הביטחון העצמי שלך בגובה הדשא-אתה ממש לא שלם בנוגע לעצמך...אל תאשים אף אחד חוץ מעצמך......לא יודעת למה-אגב-כי אתה די פופולארי-ומה נסגר עם הלן?

svs16

New member
חח תודה תודה

ולמה את חושבת שאני פופלארי??? ועם הלן הולך להיות טוב נראה מה עם חברה שלי ......

מדהימה69

New member
תפסיק לבקש מחמאות...

אתה פופולארי וזהו... וכמה מועמדות...הן לא יודעות על תחרות ושמה אני...

svs16

New member
סלברטי לפה

אולי נלך לפורום אחר יותר כלללי שלא נפריע לאלה שרוצים עזרה באנגלית כי שאני הייתתי צריך עזרה לא היה אכפת לי מכלום ולמה לוקח לך שעה לענותץ?????

snooPPiT

New member
פעם הבאה אולי לפתוח שרשור ../images/Emo32.gif ?

ובאנגלית יכול להיות נחמד.

snooPPiT

New member
יאאאאאאאאא ...! ../images/Emo9.gif

Is it just me or did our forum just got covered in red nifty pretty goo ? ohhhh...it looks so Yummy ...........................
Now I'm gonna feel like I'm in those "love 'n' romance" forums tihi =)​

למעלה