שרשור

חלילה לחפות

אני רוצה להציג אותך במערומיך. כדמגוג ומסית. ממתי אכפת לך מהפלסטינים? אם כל מה שהם אוכלים מאיתנו, הרש"פ היא אמא תרזה. אם לך אכפת למה אתה לא מתנגד למחסומים בין כפרים לבין ערי המחוז שלהם? אם לך אכפת למה אתה לא מתנגד להתעללות היומ-יומית שעוברים הפלסטינים מידי צה"ל? התשובה היא שלך לא אכפת, אתה רוצה להסית כנגדם, וכל דרך היא טובה. ביום שלך יהיה אכפת מהם, אנחנו נדבר על הרעות החולות ברש"פ (ויש המון כאלה, בדיוק כמו בשלטון שלנו)

מטרניך

New member
אני לא אנקוף אצבע למען הפלסטינים

הסובלים כתוצאה מההגנה שלנו מפני הטרור שלהם. גם הם לא נוקפים אצבע כדי לתמוך בקורבנות הטרור שלנו או כדי להפסיק את הטרור שלהם. QUID PRO QUO - לא יתנו לא יקבלו. במקום להפגין בבידו - שיפגינו במוקטעה. במקום שהחברות שלך יסיתו אותם בבודרוס - שיפגינו מול בתיהם של ראשי החמאס.

אז אתה בעד ענישה קולקטיבית

גם מי שלא חטא בכלל צריך מבחינתך לשלם מחיר כבד. האם זאת לא המטרה של הטרוריסטים? ליצור את ההפרדה הזאת, שתמנע מאיתנו ומהפלסטינים להיפרד, ותביא אותם יום אחד לשלוט עלינו? זה כל הסיפור, האינטרס שלך כנראה חופף לאינטרס של החמאס, חוסר שקט, המשך מצב אי-וודאות לכמה שיותר אנשים, כך שאפשר יהיה לשכנע עוד ועוד אנשים לצאת למאבק האלים. החמאס שולט על המוח שלך, ואתה לא מצליח לראות את זה.

Haemek

New member
לא מדויק!

יש כמה אזרחים ישראליים שאינם מבצעים את חובתם. אצלהם "המוסר" שלהם "מעל החוק" שלנו. הם לא חייבים לעשות צבא כי הם מוסריים והומניים ושמשהו אחר ישמור על משפחתם. הם לא לוקחים חלק בנטל. ויש אפילו ספר של עמותת "ישגבול" (עמותה ז"ל) שמסביר ומצדיק זאת!!! אז כשאתה שואל אותי את מי אני מעריך יותר? את אותו ערבי מוסלמי שחי בארץ ולא את הסרבנים האמיצים שחיים על הירח ורגלהם אינם נוגעים בקרקע.

shaief

New member
הדמגוגיה, הדמגוגיה...

סתם בשביל הידע הכללי שלך, ביום ראשון הקרוב אני הולך למילואים. אני לא אשרת בשטחים הכבושים אך אגן על המדינה בגבולותיה. אני שוב ממליץ לכולם לקרוא את ספרי "יש-גבול" אשר בוחנים את נושא הציות והסירוב מהיבטים שונים. שי. נ.ב, בעברית תקנית מבטאים "אצלם". אולי כיהודי, ציוני, פטריוט נאמן וצייתן עיוור הגיע הזמן שתלמד זאת, במיוחד לאור גילך המתקדם.

Haemek

New member
הולך עם ומרגיש בלי

זאת אומרת שאתה עושה מילואים אבל לא איפה שקצת מסוכן... אתה מתגייס לצהל ואומר למפקד שלך: אני לא משרת כאן וכאן וכאן, אבל כאן וכאן אני כן אסכים אולי אם יבוא לי. כשאני הולך למילואים, אני בצבא, ושם אני עושה מה שאומרים לי, כי אין לי כלים להשתמט. אני לא בנוי לכך, כי בצבא עושים לא רק דברים שבא לי, אלא עושים הכל, כל מה שדרוש, כי יש לי משפחה שאני מנסה לשמור עליה. אין נושאים שונים לסירוב ולשירות. בישראל אתה חיב לשמור על משפחתך, ואינך יכול לבחור מתפריט מה תעשה ומה לא. אין דבר כזה. תיקון קטן להגדרה שלך: "כיהודי, ציוני, פטריוט נאמן וחייל צייתן" זה מתאים לתיאור שלי. רק כך מקימים חברה ורק כך הוקמה ישראל. כשאני חושב ש"ישגבול" היתה קיימת בזמן קום המדינה, איפה היינו היום? כל התנועות ההזויות הללו הפכו לשמשעותיות כשהמערך איבד את השלטון. ומאז הוא מכה בכל הכלים במדינה ובעם, והוא ימשיך לעשות זאת עד שהוא יזכה בשלטון בחזרה. או אז יעלמו כל העיניינים המוסריים ונחזור להיות בריון כמו שהיינו.

shaief

New member
אתם כאילו מנסים לדחוק אותי לפינה...

כך שאני אומר- "אני בצבא לא משרת כלל". סרבנות סלקטיבית היא סרבנות מצפונית. קצת קשה לכם לקבל זאת אולי, אך מבחינתי המצב בו אני משרת בצבא בהגנת המדינה ולא כובש, משפיל מדכא עם אחר ולא משמש כשוטר המגן על קבוצת מטורפים גזעניים הוא טוב יותר מאשר לסרב לכל שירות. אם לא תהיה לי ברירה, אאלץ לסרב לשרת בצבא כולו. עד אז אני חייל נאמןן כאשר הקו הירוק הוא הקו האדום. שי.

מטרניך

New member
כדאי לראות איך התבוסתן האנטי-ישראלי

הזה הופך במחי מקלדת למסית קיצוני למלחמה ונגד מו"מ בצ'צ'ניה: >>>>>>>>> 2. השלטונות הפדרליים, המיוצגים היום ע”י ילצין שנוא נפשם של מחברי המאמר ופוטין השנוא עליהם גם הוא משום מה, חייבים להמשיך בחיסול הכנופיות, בהן שכירי חרב מארצות ערב, אפגניסטן, אוקראינה וכו', ........ במידה וייכונו תנאים נורמליים ברפובליקה, אפשר יהיה לדון על הסטטוס שלה בעתיד. כרגע אסור לעצור, כפי שדורשות עכשיו ארה”ב וגרורותיה בשאיפתן להציל את כנופיית בסייב-חוטאב-בן לאדן, אך למעשה את עצמן, מתבוסה בקווקז הצפוני. בדיוק כמו שאסור היה להפסיק את מלחמת העולם השניה בשלביה הסופיים, כאשר הקרבות התנהלו כבר בתוך שטח גרמניה, למרות שהמשך הקרבות גרם לקורבנות בקרב האוכלוסייה האזרחית, כי היתה חובה לחסל את המכונה הנאצית. הערה אחרונה. ארה”ב וגרורותיה קוראות לשלטון הפדרלי ללכת לשיחות עם מסחדוב, למרות שזה לא רק שלא גינה את הפלישה המסיבית לדגסטן, אלא גם מינה אח”כ את מנהיג הפולשים בסייב למפקד חזית בצבאו, ודן למוות את המופתי של צ'צ'ניה באשמה... שניהל שיחות עם השלטונות הפדרליים! מובן שאין לשלטונות הפדרליים כל טעם לנהל היום שיחות עם מסחדוב, אשר אולי פשוט אינו שולט במצב, כפי שרוצים אוהדיו להאמין, או שהוא תומך בכנופיות בסייב-חוטאב-בן לאדן, כפי שסביר יותר להניח, ובכל אופן הכוונה היא לשיחות על הפסקת המלחמה ולא על כניעה. <<<<<<<<<<<

Haemek

New member
הטרור הצצני הוא חלק

ממסע רצחני של הטירור האיסלם, בעירורה (זה לא שגיאת כתיב) של אירן. אירן מובילה מהפכת איסלם, ומעודדת פלגים קיצונים על ידי תמיכה ובסף בכל רחבי העולם לקום ולרצוח בכדי להשיג הד תקשורתי.

אין "טרור צ'צ'ני", למרות שישנם

צ'צ'נים נפרדים המשתתפים בטרור הבילאומי של שכירי חרב שונים מארצות שונות, ערב רב, ואפילו לא רק מוסלמים, הבוחשים בצלחת בכל מקום שאפשר: קוסובו, בוסניה, רוסיה. לרפובליקה הרוסית צ'צ'ניה פלשו כחות זרים הקשורים הדוקות עם אל-קעידה, והם בוחשים שם בצלחת. לא הצ'צ'נים. אם כי, כאמור, ישנם גם צ'צ'נים המשתפים אתם פעולה ואף המירו את דתם(!) בהשפעת הפולשים. הצ'צ'נים במקור הם בכלל שיעים, ואילו הטרוריסטים הזרים שחדרו לשם הם והאבים, שזה זרם סוני קיצוני האופייני לאל-קעידה, והם ניסו להשליט בצ'צ'ניה את הזרם הזה. צ'צ'נים רבים בכלל לא אהבו את זה, והתמרדו נגד הפולשים, ומשתפים פעולה עם השלטונות הפדראליים של רוסיה. זה כולל את המופתי לשעבר של צ'צ'ניה אחמד קדירוב, אשר נבחר לנשיא הרפובליקה.

כלומר אתה תומך בבן-לאדן?

לדעתך לא צריך להמשיך במלחמת חורמה נגדו? אגב, הוא הציע לא מזמן "הודנה" לאירופה, אך... אירופה משום מה לא קיבלה את הצעתו. תגיד להם שיקבלו.

ולמה שהם יסכימו לקבל?

ההודנא נועדה רק כדי להסיר מאל קאעידה את הלחץ שמפעילים ארגוני הביון (בחשאיות כמובן), כדי לתפוס את תומכי אל קאעידה בעולם. כאשר יהיה לו נוח הוא יפסיק את ההודנא. הרי זוהי משמעותה של ההודנא: השגת פסק זמן כדי להתחזק ואז לתקוף שנית.

ולמה שהם יסכימו לקבל?

ומדוע ברוסיה צריכים לקבל? מדובר במקרה של בן-לאדן והטרור הבינלאומי. לעומת זאת, באופן כללי, המילה "הודנה" מצביעה בכלל על משהו אחר. המשמעות שלה היא - השלמה. במקרה שלנו עם הפלסטינים הסיפור הרבה יותר פשוט. כאן לא מדובר במלחמת עולם, אלא בסכסוך מקומי, והמטרה הסופית היא הפסקת דיכוי אחד הצדדים בידי הצד השני, וכינון שלום בין שני הצדדים, ועל כל צעד לכיוון זה יש רק לברך.

eviv

New member
גם כאשר

יהיה מקרה בוא חבר טוב שלי יצתרך לדוג' השתלה של כליה דחוף ולא יהיה בנמצא תורם מתאים לא אלך לרצוח אדם בשביל כליה לחבר שלי, אפלו שאני לא מכיר את האדם שהייתי רוצח ואפילו אם זה היה חבר טוב שלי ואפילו אם היה אחד מבני משפחתי. יש דברים שפשוט לא עושים. מחסומים בין כפר פלשתינאי לעיר פלשתינאית אינו עוצר מחבל מהשטחים לישראל. קיימים מיעוט מחסומים בין ישראל לפלשתינאים רובם בין ערים פלשתינאיות.

מטרניך

New member
הפכת למומחה ביטחון לקבוע איפה להציב

מחסומים ואיפה לא? תשאיר את זה בבקשה לבעלי המקצוע.

בעלי המקצוע: "המומחים לאלימות"

את המושג "מומחים לאלימות" טבע לאסוול בדברו על התפתחותה של "מדינת קסרקטין". עלינו להזהר... שחף

מטרניך

New member
עלינו להיזהר בהגנה על עצמנו מהטרור

הערבי -- כדי שלא נגן על עצמנו יותר מדי. מי יודע, אנחנו עוד עלולים להצליח.

למעלה