שלי
שם: מיכל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא! אני מיוחדת! מיקום: על הכיסא האם תקרא לבן שלך על שמך: לא, אני לא בקטע שיהיו לי שרצים שנגמרי בג'וניור אם היית נולד במין השני איך היו קוראים לך? אמממ... תום... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אין לי חברה בשם מאיה, באסה... האם השם שלך משובש לעתים קרובות? כע! וול, הלו! מיצ'ל באנגלית! WTF?! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני לא אהיה מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: גיי!!! (תזהרו כאן ממני!) סתם, סטרייטית לחלוטין... רווק: אכן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 6.12.90 גיל: 13.5 גיל שהיית רוצה להיות: 16, לא סתם זה סוויט סיקסטין... כיתה: ח'4 רולזזזז (ולא כיתה טיפולית בדפנה...!)!!! מצבך החברתי: סביר... הרבה יודעים מי אני בשכבה גובה: 1.62 צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא ממש.. זה חום מיוחד, אבל בכל זאת... אין על ירוק/כחול. צבע שיער: חום שטני אוהב אותו? פחות או יותר... תמיד שאפתי לשחור צבע אהוב: כחול, אדום ושחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית (אבל עם שתי ידיים שמאליות). חיות מחמד? כלבונת מתוקונת ואיזה כמה דגים שאנ'לא מודעת לקיומם מה העבודה שלך? להשתין בקשת יש פירסינג? לא... קעקועים? כע!!! מסביב החור של התחת... זה משו שכתוב עם חץ לכיוון החור: pull here אובססיות? אין ממש... התמכרויות? קולה אבל רק קוקה... איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית וקצת ערבית ציטוט מועדף/מוטו: חיה ותן לחיות האם אתה חי את הרגע? ממש לא... יש לך סודות? תלוי ממי אתה שונא את עצמך? יש לי רגעים שכן האם אתה אוהב את כתב היד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? לכסוס ציפורנים מידי פעם איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? את יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך איך היו קוראים לו? "מ.ב.י- הסיפורים שלא סופרו" מה הפחד הכי גדול שלך? להשאר לבד בעולם אתה יודע לשיר? כעעעע!!! שלומו דאג לזה טוב, נכו עדי??? אבל דוגרי כע העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? מישהו אחר? מז'תומרת? כע, אבל היו לי כמה פעמים פוזות, מודה. האם אתה מתבודד? לא. זה מעיק לי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? וואלה אין לי שמץ.. זה לא כזה מאורגן שמה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מאיפה לי??? האם אתה פועל בפזיזות? כע האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? זה חוזר על עצמו... וכע האם אתה פסיבי או פעיל? זה מאוד תלוי. יש דברים שאני פסיבית ויש דברים שאני אקטיבית... אבל בכללי אני עצלנית יש לך יומן/ז'ורנל? אכן מה החולשה הכי גדולה שלך? עדיין לא גיליתי מה החוזק הכי גדול שלך? רצון אם היית יכול לשנות משהו בעצמך, מה זה היה? פזיזות האם אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לאחרונה כע, נדמה לי לפחות... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כע אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כע, פה ושם... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על כל אחד מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אמממ... את החזה נראלי, או את השפתיים אתה חושב שאתה נראה טוב? אני חושבת שאני סבירה פלוס. יש לי ליציאות לטוב ולרע יש לך ביטחון עצמי? כע לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא 'דעת מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? שיוצא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא, הם איתי
ישן עם בובות פרווה? לא, חח.. יוצא לטיול בגשם? פעם אחת יצאתי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים... בד"כ זה בא בצעקות.. חח נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אני לא נוהגת!!!!!!! אוהב את הקול שלך? לא במיוחד האם אי פעם: פגעת בעצמך? כע יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אמממ... לא זוכרת היית מאוהב? כע היית על סמים? כעעעעע!!!! אני עכשיו עליהם... יושבת עליהם שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? הייתי אמורה, עכשיו כנראה שלא ברחת מהבית? עשיתי סיבוב כדי להרגע... שיחקת "סטריפ פוקר"? לא חטפת מכות? כע החטפת מכות למישהו? כע, וגם למישהי... הפאקצות המעצבנות האלה... התחילו איתך? כע היית על במה? כע ישנת מחוץ לבית? ברור... חשבת על התאבדות? נורא חודרני השאלון הזה... כע נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? לא חושבת... אני מזה חזירה דיברת בטלפון כל הלילה? לא, רק חלק ממנו.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא, אין כזה דבר בלי סקס! חחחח... סתם, אני בתולה עד החתונה (בטח..)! ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? כע, את כולם חשבת שאתה משתגע? כע נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? וואלה לא זוכרת... אבל היה לי הרבה דז'ה וו עברת על החוק? כע, חייבים לגנוב קרשים מאתרי בניה! הרגת חיה בטעות? בטעות??? הזבובים האלה פאקינג מעצבנים... אבל כע הרגת חיה בכוונה? בטח! פגשת מישהו מפורסם? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? מודה גנבת משהו? כע היית ברדיו/טלוויזיה?לא הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא שזכור לי... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? רק בהתאמות בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? חחח... לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא סגורה על זה באהבה ממבט ראשון? ממש לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כע במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אפ'עם לא ראיתי אחד כזה.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא יודעת בדת מאורגנת? לא עודעת אתה חושב שלאלוהים יש מין?וואלה לא 'דעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא חשבתי על זה יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? שיר אחת.. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אותה אחת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לחיות בעולם שחור לבן מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שיר אחת, אחרת... הכי מעט זמן? אמממ... ניצן אחת הכי מצחיק? הכי קרוב? יש הרבה הכי מוזר? מוזר?? אני נראלי, חח... אני חברה של עצמי! הכי חכם? כולם שכל מהלך אתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? עדי... מתי אני רואה אותך??? הכי נחמד? וול, כולם! למה הם חברים שלי?! הזמר הכי טוב? עדידה, מקהלונית... הכי רועש? אממ... ניצן, צועקת הרבה המרוקנית הזאת האם חשבת אי פעם על לעשות סקס עם חבר/ה? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין? פחות או יותר שווה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אני כבר יצאתי מהטלפון... על מי אתה סומך הכי הרבה? על שיר האחת, חחח... מי מקשיב לבעיות שלך? שיר האחת עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא סופרת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? פעם, למדתי כבר בבית של מי היית אחרון? של ניצן האם החברים שלך מכירים אותך? כע, מקווה... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה לא כזה מזיז לי האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לפי מה שאומרים, אז כע (כע, אני שוויצרית... אני לי עצבים להצטנע) מי היה האדם האחרון שרצית להרוג? את המורה לאנגלית שצחקת עליו? דוד שלי שהלכת איתו לקניות? עם שיר ששבר לך את הלב? לא שברו עוד שאכזב אותך? לאחרונה לא איכזבו אותי... שגרם לך לבכות? נראלי אבא, כי הוא צעק עליי ששימח אותך? אמממ... שיר שראית איתו סרט? ניצן, שיר ונועם שדיברת איתו בטלפון? שיר שראית? אמא, עכשיו מה אתה לובש כרגע? ג'ינס פדלפון, טי לבן וסווטשירט שחור באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת... איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? עטים ועכבר