שרשור
!

3נטוש

New member
שרשור ../images/Emo32.gif!

ספרו איך עבר השבוע שלכם... והנה שלי: היה לי מבחן גרוע בערבית
היה מסיבת פיג'מות נחמדה אתמול.. וחוץ מזה לא משהו מיוחד...

DARK ANGEL14

New member
../images/Emo9.gifאמממ...../images/Emo98.gif../images/Emo15.gif

לי היה מבחן קל באנגלית
אממ... גם נהנתי אתמול במסיבה- למרות שנשארתי קצת עייפה
ביום חמישי הזה הולך להיות לי מבחן במאת'
ואני מפחדת לא לעבור אותו...וחוצמזה-שומדבר מעניין

3נטוש

New member
שאלון חמוד

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקרא לבן שלך על שמך: אם היית נולד במין השני איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. רווק: אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שיער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את כתב היד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך איך היו קוראים לו? מה הפחד הכי גדול שלך? אתה יודע לשיר? העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ז'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו בעצמך, מה זה היה? האם אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שיחקת "סטריפ פוקר"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגשת מישהו מפורסם? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/טלוויזיה? הייתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? אתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת אי פעם על לעשות סקס עם חבר/ה? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר לך את הלב? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש עכשיו ב5 מילים? האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? . האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? תהנו..:)

3נטוש

New member
מיין

שם:נטע
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא
,בחדר של דניאל, בבית של דניאל,בהופנהם,בריטניה,2. במיטה של אלן
(ללא רימה!
) בחדר של אלן בבית של אלן, לונדון אנגליה.. האם תקרא לבן שלך על שמך: לא
אם היית נולד במין השני איך היו קוראים לך?שרון
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?לא הייתי מחליפה ...
האם השם שלך משובש לעתים קרובות?כן
לפעמים (נטשה!) אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא ברור שלא
רולז
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט
. רווק: לא ,נשואה
ועוד פעם נשואה
+מאהב
אם לא, רוצה להיות?אני נשואה!
תאריך לידה:28.7.90 גיל:14 ביולי גיל שהיית רוצה להיות:20 ו
58 כיתה:ח
מצבך החברתי:סבבה , יש חברות חברים.. מספיק לי.חחח. גובה:1.60 צבע עיניים:ירוק
אוהב אותו? יסססס
צבע שיער:חום אוהב אותו?יסססס
צבע אהוב: ורוד !
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד?דג?
מה העבודה שלך?לשבת מול המחשב? יש פירסינג?באוזן.. קעקועים?נופ.. אובססיות? דניאל ,אלן וג'יסון..
התמכרויות? דני,אלי,ג'יסי..
איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית, קצת ערבית,קצת ספרדית, טיפה צרפתית.. ציטוט מועדף/מוטו:יש לי כמה. 1. סי מי לייטר פוטר,2. הארי פוטר אר ניו סלברטי..3. דואנט בי דראגס כאם הפופסטאר אנד די גייב יו פור פריי! 4. ערב טוב במבטא שקסי בריטי של דניאל..
האם אתה חי את הרגע?יססס יש לך סודות?יססס אתה שונא את עצמך?כן, לא סתתם ברור שלא
האם אתה אוהב את כתב היד שלך?יססססססס
יש לך הרגלים רעים?כןןןןןןן איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?יש לך פנים יפות *במבטא פולני* אם היו עושים סרט על החיים שלך איך היו קוראים לו?החיים המופלאים.. מה הפחד הכי גדול שלך?שמשהו קרוב לי ימות או יפצע.(עדי גם את נכללת כאן..) אתה יודע לשיר?זייוף נחשב?
העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? נופ! האם אתה מתבודד?לפעמים..
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ל'דעת.. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?כן למה לא?
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים..
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?שונאת ת'שומנים.. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל
יש לך יומן/ז'ורנל? לא.. מה החולשה הכי גדולה שלך? לא מגלה.. מה החוזק הכי גדול שלך? יכול להיות לי עור של פיל מבחוץ ומבנים אני נקרעת.. אם היית יכול לשנות משהו בעצמך, מה זה היה?הייתי מגביה ת'צמי קצת ומורידה ת'שוומנים.. האם אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?כן.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? אני מתחרטת שלא אמרתי לסבתא רבה שלי כמה אני אוהבת אותה בזמן שחייה.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?סורדוב.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאף פעם לא מאוחר מידי לכלום.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השיער ואת העניים אתה חושב שאתה נראה טוב? כן סורדוב.. יש לך ביטחון עצמי? יססססססססס לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אני חושבת שנסיכה..
אתה: מעשן?לא על סמים?לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?פעם בשנה ביום כיפור.. מדבר עם זרים?תלוי איך הם נראים.. ישן עם בובות פרווה?כן יוצא לטיול בגשם?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?כן אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?כן
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום?חלא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שיחקת "סטריפ פוקר"?לא חטפת מכות? בטח החטפת מכות למישהו?בטח! התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט כול הלילה.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?כן הרגת מישהו? לא, או בעצם כן את רימה (חבל שזה רק בדימיון..) חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?לא הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא פגשת מישהו מפורסם?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?לא היית ברדיו/טלוויזיה?כן הייתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?הלוואי
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן בקסם?כן באלוהים?כן בשטן?כן בסנטה קלאוס?כן ברוחות?כן בפיות?כן( ידעתם שכול פעם שמשהו אומר שהוא לא מאמין בפיות פיה מתה?
) במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת? שואדה דת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן (בנות שולטות) (ראה דוגמה חחח..) לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?נראה לי שהנשמה הולכת למישהו שנולד באותו רגע יאני גילגול נשמות.. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא נראה לי.. מי החבר הכי טוב שלך? עדי! וענבר! מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? עדי וענבר. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?אל תספר אף פעם את החולשה שלך..(אמא שלי..) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אמממממ אין לי מעודפת... מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ענבר.. הכי מעט זמן?ענבל הכי מצחיק?בן ועמית.. הכי קרוב?ענבר ועדי.. הכי מוזר?אני הכי חכם?עדי אתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?ענבר הכי נחמד?כולם! הזמר הכי טוב? אני! הכי רועש?עמית.. האם חשבת אי פעם על לעשות סקס עם חבר/ה? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין? עדי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?ענבר על מי אתה סומך הכי הרבה?אמא ,עדי וענבר.. מי מקשיב לבעיות שלך? אמא ,ענבר וגם עדי.. עם מי אתה רב הכי הרבה?עם אחותי ואמא שלי.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון? מיכל הראל האם החברים שלך מכירים אותך?כן אבל לא את כולי .. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כן האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?אני חושבת שכן.. מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג?רימה וקצת עדי..(היא ירדה על דניאל קשות!) שצחקת עליו? בן שהלכת איתו לקניות?מיכל אולשביץ ששבר לך את הלב?למ'שנה שאכזב אותך?כנ"ל שגרם לך לבכות? כנ"ל ששימח אותך?אמא! שראית איתו סרט?אתמול עם כול הבנות.. שדיברת איתו בטלפון?עדי שראית?מיכל מה אתה לובש כרגע?מכנס ענק וחולצה מכוערת בקיצר זבלה.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?ביד.. איזה ספר אתה קורא? הארי פוטר.. מה יש על הפד לעכבר שלך? דובי.. תאר איך אתה מרגיש עכשיו ב5 מילים?נהדר ,בסדר, נייס, .. האם אתה מדבר עם מישהו און-ל

La Vicomtesse

New member
שיו....נראה....../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

אני אענה על מה שיתחשק לי, אין מצב שאני עונה על הכל... שם: מאיה מיקום: ת"א האם תקרא לבן שלך על שמך: לא אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? בילי. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: בכיף! סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. רווק: כן תאריך לידה:19.2.85 גיל: תחשבו לבד. גיל שהיית רוצה להיות: 21 מצבך החברתי: לא רע. גובה: 163 צבע עיניים: כחול\אפור אוהב אותו? מאוד, הכי יפה בעולם! צבע שיער: שטני אוהב אותו? צובעת אותו. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? טריקסי החתולה. מה העבודה שלך? חובשת בצבא. יש פירסינג? בפופיק. קעקועים? חתול שחור על הגב. אובססיות? אני, עצמי ואנכי. התמכרויות? נייר בועות (או בעברית- פצפצים.) איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית וצרפתית. האם אתה אוהב את כתב היד שלך? כן איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "איזה עיניים מדהימות יש לך!" אם היו עושים סרט על החיים שלך איך היו קוראים לו? השקט שלפני מאיה. מה הפחד הכי גדול שלך? קהל. אתה יודע לשיר? כן (כמה אירוני, ע"ע סעיף קודם...) העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? בחיים לא. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא, אבל עם הזמן הם משתפרים, והם עדיין ממשיכים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תני לי עוד כמה שנים לענות על זה... אתה חושב שאתה נראה טוב? כן. יש לך ביטחון עצמי? כן. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? Poison Ivy אתה: מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אפשר לומר....סיפור ארוך. היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שיחקת "סטריפ פוקר"? שיחקתי strip "go fish" זה נחשב??? חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? אוי ואבוי.....לא! חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? נוור אוור! פגשת מישהו מפורסם? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/טלוויזיה? לא הייתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא, אבל זה בתכנון. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? המון..... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? כן במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? זה מוכח..... במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? נולדים בגוף חדש יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? רוני (אבל מה זה אומר לכם???) מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? רוני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לפני שמבקשים להיות נאהבים ע"י אחרים, צריך קודם לאהוב את עצמך. מי החבר.... מכיוון שאתם לא מכירים אף אחד מהם, אני אוותר על הקטגוריה! הזמר הכי טוב? פיונה אפל....או נורה ג'ונס, אלאניס...פרדי...יש הרבה. האם חשבת אי פעם על לעשות סקס עם חבר/ה? כן מי מקשיב לבעיות שלך? מי שאני בוחרת לספר לו האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? יותר מידי. בבית של מי היית אחרון? יעל האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כן מי היה האדם האחרון... שוב, אתם לא מכירים אף אחד.... מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וגופיה שחורה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ירך איזה ספר אתה קורא? אנה קרנינה מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר, באופן מפתיע....סתם, הוא אדום חלק. תאר איך אתה מרגיש עכשיו ב5 מילים? שעמום, עצבים, כאב, ציפייה, מוזר. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? .לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן אז זהו, לאחר צמצום קל של כמה שאלות לא רלוונטיות או שנענו כבר בשאר השאלונים...תגידי נטע, יש לך משהו טיפה יותר מקורי??? בכנות, אני נשמעת לכם מעניינת? תודו שכן...

inbal145

New member
מאיה שחתה בעירום../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

זה היה שאלון קורעעעע

La Vicomtesse

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

ברור!!!!!!! מה, אף פעם לא היית שיכורה בים אחרי מסיבת יום עצמאות\ל"ג בעומר ודומיהם...??? אה נכון, את בת 14...
just teasing! you know I love ya!

inbal145

New member
שיכורה אני באופן טבעי../images/Emo6.gif

תשאלי את עדי
אבל כמו שאמרת-אני בת 14

DARK ANGEL14

New member
../images/Emo15.gifכעע...../images/Emo98.gif

ענבל ואני שיכורות באופן טבעי ביותר... ואם אנחנו ביחד אז גם כולם מסביב משתגעים

La Vicomtesse

New member
היייייייי!../images/Emo54.gif

זה באמת הכרחי שזה יהיה רשום באמצע הפורום?!?! מילא לרשום בתוך הודעה למי שטורח לקרוא, טוב...אני מניחה שעכשיו כולם יטרחו לקרוא, אבל בכל זאת... היייי!!!

inbal145

New member
עדי, זוכרת שעשיתי את השאלון הזה...

בפורום אוונסנס כשהייתי אצלך ואח"כ מור שאלה אותי מי זאת עדי
טוב נו, נעשה את זה עוד פעם
שם: ענבל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם עצמי
אני חולון... בינתיים <המבינים יבינו
> האם תקרא לבן שלך על שמך: לא. פיגור
אם היית נולד במין השני איך היו קוראים לך? לירן
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? קרן... או מיכל
האם השם שלך משובש לעתים קרובות? לא. רק שחלק כותבים לפעמים עינבל ולא ענבל. אבל שיהיה להם בכיף
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא
רווק: אמממממ.. נופ
אם לא, רוצה להיות? נופ
תאריך לידה: 14.2.90
גיל שהיית רוצה להיות: 14 = שליטה
כיתה: ח' מצבך החברתי: טוב תודה
גובה: 1.66 צבע עיניים: חום שחור אוהב אותו? מעדיפה כחול או ירוק אבל פסדר
צבע שיער: חום שחור אוהב אותו? אדום ושחור רולזזזז
צבע אהוב: כחול ושחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית
חיות מחמד? יהיה לי כלב
מה העבודה שלך? תלמידה
יש פירסינג? נופ קעקועים? כנ"ל אובססיות? אווו המון. דוגמאות
לירן
עדי
מסטיקים
קולה
מוזיקה
התמכרויות? תוסיפו לכל מה שרשמתי מקודם גם מחשב וזהות בדויה ותקבלו רשימה חלקית
איזה שפות אתה דובר? עברית (מן הסתם), אנגלית, ספרדית (קצת
) וערבית מה שלימדו בבצפר ציטוט מועדף/מוטו: ציטוט: Hi. Welcome. Don't Kill Me. מוטו: קה דיגן לו קה קיירן (שיגידו מה שהם ירצו
) אה, רגע... ציטוט אחר: דה אייר איז פול אוף ספייסס
האם אתה חי את הרגע? אכן. יש לך סודות? ולמי לא
אתה שונא את עצמך? נופ האם אתה אוהב את כתב היד שלך? יאפ יש לך הרגלים רעים? אכן. כמו לכתוב הרבה עעעעעעע איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? נאמ. *ענבל צנועה* אם היו עושים סרט על החיים שלך איך היו קוראים לו? "ההתמכרויות והמוזרויות"
אין לי שמץ. מה אתם רוצים ממני
מה הפחד הכי גדול שלך? מוות
אתה יודע לשיר? אכן. העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? נופ. נוור
האם אתה מתבודד? תלוי במצברוח
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אוו, שאלה מכשילה
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן
האם אתה פועל בפזיזות? אמממ.. לפעמים... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? ברור, והרבה האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה מאוט
בדר"כ
יש לך יומן/ז'ורנל? נופ מה החולשה הכי גדולה שלך? כל דבר שקשור בלירן הורג אותי
מה החוזק הכי גדול שלך? כל דבר שקשור בעדי
לא. בעצם גם זה הורג אותי
אם היית יכול לשנות משהו בעצמך, מה זה היה? כמה דברים במראה החיצוני
האם אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן
לא תשברו אותי
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? אכן. יש מישו שלא
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כמובן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אין לי שמץ... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אמממ... תחזרו אליי אח"כ
אתה חושב שאתה נראה טוב? בערך... עם קצת השקעה פה ושם יש מצב
יש לך ביטחון עצמי? כן, לפעמים
אני לא החלטית היום או מה
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? בדיונית
סנייפ נחשב
סידני מזהות בדויה
מישו
אתה: מעשן? נופ על סמים? לא, אבל אפשר לומר שכן... בעצם
קורא עיתון? מעריב לנוער ולפעמים גם עיתון רגיל
מתפלל? נופ הולך לבית כנסת? נופ מדבר עם זרים? יאפ ישן עם בובות פרווה? נופ יוצא לטיול בגשם? נגיט... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? יאפ נוהג? נופ אוהב לנסוע מהר? אם אני לא נוהגת
אוהב את הקול שלך? אמממ.. הוא לא רע... האם אי פעם: פגעת בעצמך? יאפ יצאת מהמדינה? מה לחו"ל
בטח. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? נאמ. לא
היית מאוהב? כן, עדיין
היית על סמים? חשבו כמה פעמים ברצינות שאני על סמים, אבל אפ'פעם לא הייתי באמת. בלעעעעכס
שחית בעירום? נופ היה לך מקרה חירום רפואי? נופ עברת ניתוח? לא זוכרת ברחת מהבית? נופ שיחקת "סטריפ פוקר"? נופ חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? בטח התחילו איתך? כן היית על במה? אכן ישנת מחוץ לבית? ברור
חשבת על התאבדות? אממממ... כן...
נשארת ער כל הלילה? כעעע וזה היה שולט
לא אכלת יום שלם? יום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? נופ ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן... בגיל 5 בערך ישנת כל היום? נופ, בקושי מסוגלת בלילה
הרגת מישהו? הלוואי חשבת שאתה משתגע? אני כמעט כל הזמן חושבת ככה
נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן הרגת חיה בטעות? כן, נמלים וג'וקים הרגת חיה בכוונה? כנ"ל
פגשת מישהו מפורסם? כעעעעע (עדי
קובי אוז
מזכיר לך משו
) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? פעם אחת. וביקשתי מחילה (WTF
) גנבת משהו? כן היית ברדיו/טלו

inbal145

New member
המשך../images/Emo26.gif

האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? סומטיימס איי וויש איי וור אה וויץ'
באלוהים? אפקורס
בשטן? שטן
מישו אמר אלירן מצקי
בסנטה קלאוס?
כריסמס איז אול אראונד מי... ברוחות? ג'יימי בייבי
בפיות? נופ במזל? לפעמים.. באהבה ממבט ראשון? ברור
ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? ברור במכשפות? כבר אמרתי, סומטיימס איי וויש איי וור אה וויץ'
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אפ'פעם לא ראיתי כוכב נופל
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אמממ.. נראה לי שכן בדת מאורגנת? מה זה אומר
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית של נינה, כמו ג'יימי
יש לך חברים הומואים/לסביות? נופ, אבל אין לי שום דבר נגדם מי החבר הכי טוב שלך? עדי
מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? עדי
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לנצל את הזמן כמו שצריך מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עזבו... לומשנה...
מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עדי, מגיל אפס (מוזר)
הכי מעט זמן? רוית משולם ואלכס צוררו (לא שזה אומר לכם משו)
הכי מצחיק? עדי
הכי קרוב? עדי הכי מוזר? עדי הכי חכם? עדי אתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לויודעת... הכי נחמד? כוווווולם
הזמר הכי טוב? אביב דניאל שר מדהים
הכי רועש? מאיפה צצה השאלה הזאת
האם חשבת אי פעם על לעשות סקס עם חבר/ה? כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין? אנשים באייסי ובפורומים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עדי על מי אתה סומך הכי הרבה? עדי מי מקשיב לבעיות שלך? כל מי שאני רוצה שיקשיב
עם מי אתה רב הכי הרבה? אווווו... עם שיר
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? נופ, ההפך האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא תמיד, תלוי
בבית של מי היית אחרון? בבית שלי
האם החברים שלך מכירים אותך? נו ברור
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? מה פתאום
אהבה זה קדוש
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה ממש לומשנה לי
אין לי בעיה להזמין
האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כבר אמרו לי את זה כמה פעמים ואני לא מבינה למה
מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? לא לילדים קטנים-אמא שלי
שצחקת עליו? אחי הקטן
שהלכת איתו לקניות? חברות... ששבר לך את הלב? אמממ.. לויודעת
שברו לי את הלב
שאכזב אותך? לויודעת שגרם לך לבכות? לא בוכה הרבה... ככה שאין לי שמץ
ששימח אותך? עדי
שראית איתו סרט? בדיוק אתמול... עם עוד 9 חברות
שדיברת איתו בטלפון? עדי
שראית? ה-9 חברות מאתמול
מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת
איזה ספר אתה קורא? הארי פוטר, למרות שנמאס מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום, רק כחול תאר איך אתה מרגיש עכשיו ב5 מילים? אני-משועממת-שעושה-שאלון-דפוק האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? ליאור מאיזה פורום
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? נופ, אבל אם הייתי מקשיבה זה בטח היה אוונסנס
או ברוקן
נהניתי
עדי
נוסטלגיה אה

DARK ANGEL14

New member
אממ...

לויודעת מה איתכן... אבל כבר עשיתי מליון כאלה.. פשוט אצלי, אני לויודעת איך אצלכ(ם?!)ן זה משתנה מאד אז הנה בפעם המליון ואחת התשובות שלי:
שם: עדי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?אממ... ע"ש הסבתא של אמא שלי (אבל לה קראו עדינה אז אני לויודעת אם זה נחשב
) מיקום: אי שם על הפלנטה...
האם תקרא לבן שלך על שמך:לא
אם היית נולד במין השני איך היו קוראים לך?ניר
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?ממ...לויודעת יש מגוון...אני אשאר עם עדי
האם השם שלך משובש לעתים קרובות?השם משפחה...
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?אופקורס מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק:כעע אם לא, רוצה להיות?נשואה לאלן?..
תאריך לידה:22.01.1990 גיל: 14 ו3 חודשים גיל שהיית רוצה להיות:21, 58...
כיתה: ח' מצבך החברתי:ממ...טוב?!...באמצע כזה
גובה:1.60...כן אני יודעת שאני נמוכה
צבע עיניים:חום אוהב אותו?לא משו..
צבע שיער:חום כהה אוהב אותו?גם לא משו צבע אהוב: שחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? נמר וג'וני (החתול והאוגר שלי!!!) מה העבודה שלך?לומדת...לומדת...ועדיין לומדת... יש פירסינג?לעע קעקועים?נוופ אובססיות?אלן ריקמן?... התמכרויות?אני מכורה ל..ממ..מאאאאזאאאאאל (המבין יבין..) איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, קצת ערבית וטיפונת הונגרית ציטוט מועדף/מוטו:ט'ה אייר איז פול אוף ספייסס (שוב המבין יבין..) האם אתה חי את הרגע? די יש לך סודות?לא ממש אתה שונא את עצמך?לפעמים האם אתה אוהב את כתב היד שלך?הוא בסדר יש לך הרגלים רעים?לתקן אנשים ואנשות על עברית לקויה (WTF?!)... איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?ממ..אומרים שאני..חכמה?!..איך יכול להיות דבר כזה...
אם היו עושים סרט על החיים שלך איך היו קוראים לו?אין לי שמץ מה הפחד הכי גדול שלך?שהקרובים אליי יתרחקו ממני...או יפגעו חס וחלילה אתה יודע לשיר?כן העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול?לא האם אתה מתבודד?לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה וחברים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?אני חושבת שכן האם אתה פועל בפזיזות? לא ממש האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כבר היינו בשאלה כזו לא? האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה יש לך יומן/ז'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך?סירופ שוקולד..חח.. מה החוזק הכי גדול שלך?המוח?
אם היית יכול לשנות משהו בעצמך, מה זה היה?להיות קצת פחות רגישה למה שאחרים אומרים עליי.. האם אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית?שלא קיללתי חזרה את עומר ה-!#!$#@ שעצבן אותי אתמול... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?דיי מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שצריך לנצל כל רגע... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את העיניים שלי...אומרים שיש להן צורה מיוחדת...
אתה חושב שאתה נראה טוב? לא ממש יש לך ביטחון עצמי?תלוי.. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לויודעת אתה: מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?פעם הלכתי0 בחגים מדבר עם זרים?לפעמים ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם? כשבא לי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?אני לא נוהגת אוהב את הקול שלך?דיי האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום?חלקית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (המבין יבין) היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שיחקת "סטריפ פוקר"?לא חטפת מכות?לא ממש החטפת מכות למישהו?לאחי התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא כל הלילה... ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?יכול להיות
הרגת חיה בטעות?נמלים!!! הרגת חיה בכוונה?נמלים!!! פגשת מישהו מפורסם? כן (יגאל- תעשה לי ילד 3 כלבים ואוגר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח-המבין יבין) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?נדמה לי שמסטיק... היית ברדיו/טלוויזיה?כן הייתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא אבל אני אגיע לזה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?נופ בקסם?נופ באלוהים?כן בשטן?כן בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?סומטיימס איי ויש איי וור אה וויצ' (חחחח- מי שצריך להבין יבין) האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לבית של נינה יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?ענבל,נטע, מיכל...לוב יו אוווווווול
מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך?אממ.. ענבל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?מי נותן לי עצות?! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אמממ... הכל אבוווט גוֹד מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן?ענבל- מאז שנולדנו... הכי מעט זמן?אממ נדמה לי שנטע הכי מצחיק? הכי קרוב?ענבל הכי מוזר? ענבל הכי חכם?ענבל,נטע מיכל- קשה לבחור, סורי אתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?כרגע, ענבל אבל היא באה עוד יומיים אההההההההההה הכי נחמד?אני לא חברה של אנשים לא נחמדים הזמר הכי טוב?אין לי חברים- זמרים... הכי רועש?נטע, ללא ספק האם חשבת אי פעם על לעשות סקס עם חבר/ה?לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין?ענבל,מיכל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?ענבל על מי אתה סומך הכי הרבה?אוי קשה נו- ענבל מיכל ונטע
מי מקשיב לבעיות שלך?ענבל,נטע עם מי אתה רב הכי הרבה?אני לא רבה... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?מיכל הראל- הייתה מסיבה האם החברים שלך מכירים אותך?רובם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כן למה לא? האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?לא יודעת מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג?עומר שצחקת עליו?לירן סרידרוב שהלכת איתו לקניות?אמא ששבר לך את הלב?אפ'חד שאכזב אותך?אין לי שמץ.. שגרם לך לבכות?לוזוכרת ששימח אותך?אמא של ענבל- כשהיא אמרה לי שענבל תבוא אליי ביום שני שראית איתו סרט?נטע שדיברת איתו בטלפון?נטע שראית?אחותי.. מה אתה לובש כרגע?חולצה ומכנס... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?אני נוגעת עם האצבעות במקלדת איזה ספר אתה קורא?שום ספר מה יש על הפד לעכבר שלך?נמר תאר איך אתה מרגיש עכשיו ב5 מילים?לא מוכנה למבחן המ!@##%# במתמטיקה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?כן עם מיכל האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?כן, YEAH של אשר

inbal145

New member
מי היה האדם האחרון...

שצחקת עליו? לירן סרידרוב
נא לא להתייחס לחלק זה של ההודעה (WTF
)
ל
י
ר
ן

DARK ANGEL14

New member