שרשור

my josh

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

למי שלא יודע מה זה.. למרות שלא נראה לי.. שירשור שלא קשור לנושא הפורום.. אמינם.. אז אם יש לכם משהו להגיד לספר לדבר.. אז תרשמו.. כמו לרעות שיש לה עוד 4 ימים יומולדת לדוגמא (מזל טוב.. למרות שאמרו לי שאסור להגיד מזל טוב לפני היום הולדת..) פרידות מקרין שהולכת לצבא.. חח ואממ כל מה שבא לכם..! נראה אם זה ילך..(לא נראה לי אב למי אכפת לנסות..)

my josh

New member
טוב כנראה שאני יתחיל..

אממ מישהו שמע ראה יודע על מישהו שקוראים לו ספיד..? יותר נכון עדי שרון..? זה ראפר חדש שהוציא עם עוד ראפר צ'ינו סינגל עכשיו ועכשיו עוד אחד טראח יום שישי.. את האמת שאני ממש לא בקטע של ראפ ישראלי ובכלל מוזיקה ישראלית.. אבל קראתי בעיתון אתמול כתבה עליו של 3 עמודים.. אממ אתם בטח זוכרים אותו זה זה שחטפו אותו לפני כמה שנים צ'צ'נים וכרתו לו את 2 הזרתות ושלחו לאבא שלו בדואר (מצמרר אותי כל פעם מחדששש) בקיצור קראתי את זה בעיתון וכתבו עליו יותר בקטע של ראפר פחות על החתיפה והבנאדם עמוקקקקק!! אהבתי.. יש שם גם כמה בתים משירים שלו וממש אהבתי.. הורדתי כמה שירים שלו ואהבתיי..! בקיצור שמעתם עליו..? אם לא ואתם מנויים לידיעות אחרונות או שסתם יש לכם את העיתון של שישי בבית קראו ב7 ימים עליו את הכתבה.. אה דרך אגב הוא אמר שהמודל לחיקוי שלו שם בעיתון זה אמינם.. חח אפילו שזה שרשור אוף בסוף מגיעים אליו... גם אמרו שהוא דומה לו.. אני לא רואה את זה.. אולי העיניים הכחולות העמוקות אבל לא יותר מזה..

k k1

New member
כן אני יודעת על זה

על החטיפה כמובן אני יודעת ממזמן וגם שמעתי שהוא ראפר...*הולכת לקרוא ת'כתבה בעיתון* דומה לאמינם?!?!-ממש לא!!! עדי תמליצי על שירים שלו להוריד

my josh

New member
חוץ ממה שפירסמתי למעלה הוא לא הוציא

עוד עדיין.. ותקראו כולם את הכתבה !!! אה ואל תשימו לב שם לשרשראות שהוא שם שם בהגזמה משהו כמו אלף.. אמרו לו לשים ככה הוא עצמו אמר שהוא שם שרשרת אחת וזהו אלוהים יודע למה הוא אמר לא תודה..... בכלל אם זה ממש מעניין אותכם יש שם שרשור ענק בפורום מוזיקה שחורה..

my josh

New member
באסה... טוב מקווה שבישבילך שתמצאי..

כי זאת כתבה קטלנית!

my josh

New member
טוב אני עפתי לראות 'חברים' חולהה על

הסדרה הזאת..! אז אני יחזור עוד חצי שעה.. אה שכחתי שזה בערוץ 2.. אז אני יחזור עוד 3 ששעות..(פרסומות..) חח מגזימההה שכמותי..

LadyLuvJess

New member
מותק...

איפה השרשור על עדי??? בפורום מוזיקה שחורה... לא ראיתי... הממ אני עיוורת?! בא לך לשים לינק?

my josh

New member
בכיף רק תגידי לי איך שמים קישור

להודעה.. כי אין לי מושג איך.. ואממ זה בטח ירד עמוד כי הם מפציצים שם 3 עמודים ביום.. פעיל שם..

my josh

New member
לא משנה הצלחתי קבלי..

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=205&msgid=27134707 *גאה בעצמי שהצלחתי* ואממ אני מודיעה לך שהם לא מדברים עליו דברים טובים משום מה תמיד יש להם משהו רע להגיב במיוחד למישהו אחד אבל עדיף שאני לא ידבר יותר מידי

my josh

New member
אה וגם בדרך יש שם קישור להוריד את

השיר שלו טראח יום שישי

bLAck hALo

New member
ושימשיך להיות! אני רק קוראת שם אבל

למרות שלא מעניין אותי ההודעות של "מוזיקה שחורה ציונית" לא אוהבת...

my josh

New member
גם אותי ממש לא מעניין ראפ ישראלי

ממש לאא בכלל מוזיקה ישראלית מביאה לי צמרמורות בלעעע שונאת עיברית ילדה שונאת את עצמה... חחחח אבל אני ישראלית ציונית גאה!!

bLAck hALo

New member
אני לא אוהבת מוזיקה בעברית חוץ

מכמה שהם ממש ממש טובים! או שירים אחדים של אומנים מסויימים וזה ממש לא קשור "ישראלית ציונית גאה" ל"מוזיקה ציונית" אף פעם לא הבנתי את הקשר כאילו אז אני מתביישת בעצמי בעעע שטויות!!

my josh

New member
חח לא קשור למוזיקה פשוט אמרתי

בעעע עיברית.. וזה לא נשמע טוב..

LadyLuvJess

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןן

קראתי ת'כתבהההההההה אויי הוא כזה חמוווודדדד אהבתי ת'ציניות שלו.. הוא כזה לוקח ת'חיים איזי... אהבתי!!!!!!!!!!!!!! הממ לא שמעתי ת'פלואו שלו.. וממה שקראתי מהשירים זה סבבה אבל לוידעת.. לא שמעתי/קראתי הכל... חוצמזה הוא נורא דורש צומי.. כאילו הוא דורש שיעריצו אותו וכאלה.. ו..הממ.. איך הורדת שירים שלו? יעני כתבת ספיד? עברית/אנגלית? אויי אבל הסיפור שלו כזה............ גאדדדדדדדדדדד!!! כאילו, זה כזה קשה, לא מציאותי... זה סיפור מנצח לראפר... זה כזה.... אין מילים לתאר את זה...!!!

my josh

New member
יאפ הכתבה הזאת בעע קראתי אותה 3

פעמים.. הבנאדםם כזה חמוד לא יודעת איך הראפ שלו הספקתי לשמוע רק שיר אחד שלו תורידי את "טראח יום שישי" יש לו שם בית סופני!..! טוב נו לא סופני אבל לעומת השני ששר שם זה טוב.. ואהבתי את הדעות שלו.. שהוא אמר על לא לתת מחבלים על גופה.. כי" אמא שתקבור את הבן שלה היום אמהות אחרות יקברו את הבנים שלהם מחר" חח כן אני כבר מצטטת את הבנאדם.. חרשתי על הכתבה.. חחח וליידי לוב ג'אס ראית שהם אמרו שהוא מזכיר את אמינם בעיניים ובמבט וכל מיני כאלה.. חח ושהוא אמר שאמ' הוא המודל לחיקוי שלו.. חח יש טעם לבנאדם..! קיצר תורידי ת'שיר ותגידי לי מה את חושבת עליו

my josh

New member
סתם ../images/Emo91.gif

תורידי את השיר hey mama של בלאק הייד פיס אחד השירים..! נשמע ג'מיקני משום מה.. בקיצור תורידו ואין סיכוי שלא תתחילו לרקוד... חתום..! ואממ יש לכם גם המלצות על שירים ששוה להוריד..? אם כן תגידו...

bLAck hALo

New member
יאפ שיר טוב אני כבר קניתי את האלבום

ומממ אתם אוהבים רוק?

למעלה