שרשור

my josh

New member
בעע ממש אבל ממש לאאאא... אולי רק

את גוד שארלוט הם רוק נכון..?..? למה..? את אוהבת..?

my josh

New member
אממ כן..

הרבה היפ הופפפפפפפפפ ראפפפ וטי טיפה פאנק... אממ הלהקה הזאת באסטד הבריטים זה רוק..? כי אותם אני די אוהבת.. השירים קצת מעצבנים אבל הם מצחיקים אותי לא יודעת למה..

bLAck hALo

New member
חוץ ממוזיקה שחורה שזה החיים שלי אני

אוהבת גם רוק והבאסטד האלו-בעעעעע <בלי לפגוע או משהו כזה> לא אוהבת אותם בכלל וזה רוק זה..?!

my josh

New member
חחח ציפתי לתגובה כזאת ממך.. חח

כן כן אני יודעת אמרתי לך שאני לא בטוחה שהם בדיוק רוק... אבל הם מצחיקים כאלה הקליפים שלהם אז כשרואים את הקליפ שומעים את השיר ויש להם רק שיר אחד שדי אהבתי אממ סליפינג ויט דה לייט און התחברתי לשיר כי גם אני יושנת עם האור דלוק כן כן מוזר אבל יש לי מין פחד כזה מהחושך... בעע ושמעתם שגם אמרו שלאם יש םחד מהחושך אוימיגודד כשקראתי את זה התרגשתי.. חחחח אז שמעתם על זה או לא..? ו

my josh

New member
אהההההההה יש שיר אחד של רוק שאני

אוהבת החדש של אלה ששרים ברינג מי טו לייפ נו אלה אוונס משהו כזה אז השיר החדש שלהם נראה לי שהוא כזה בשחור לבןן יוו מה זה אהבתי בגלל שהמוזיקה שברקע שזה המנגינה שיש בכל הסרט של פרל הארבור הסרט שאני הכי אוהבת בעולםם!!! יוו ראיתי אותו כבר איזה 10 פעמיםם איזה סרט מהמם.. משם בכלל התחלתי לאהוב את ג'וש ומאז הכינוי שלי בעע זה היה לפני שנתיים נראה לי.. קיצור השיר החדש יפה יצא לי לראות אותו באמטיוי כמה פעמים איך קוראים לו אני רוצה להוריד..!

bLAck hALo

New member
אהה אני אוהבת את השיר הזה יש שם

במיוחד כי יש שם שורות מהבתים שאני מתחברת עליהם.... קוראים לו My Immortal

my josh

New member
אה אני יורידד!

שללא תגידי עכשיו שאני שומעת רק שחורה..! חח סתאםם הנה אני מתחילה לדבר עוד פעם שטויות כמו אתמול..

bLAck hALo

New member
אין על מוזיקה שחורה! פשוט לא יודעת

נראה לי דיי מוזר <ומפגר> שבנאדם מקשיב לסגנון מוזיקה אחדדד ויחידדד!!!! אני אוהבת את השטויות שלך

my josh

New member
זה אני או שאת קראת לי עכשיו מפגרת?!

נעלבתי..!
חחחח סתאםם..

bLAck hALo

New member
חחח את פגרת-כן בטח!

ילדה אני אוהבת אותך!
יאא מצאתי סוף סוף בקאזה הופעה של טופאקקק הופעה שחיפשתי מלאאאא זמן!! הופעה מלאהה! בזמן האחרון אני מוצאת את כל מה שאני מחפשת-שימשיך ככה... אךךך טופאקקקקק

my josh

New member
אויי הילה גם אני אוהבת אותך יצא לי

להגיד את זה הרבה היום.. וטופאק... איזה הועה הורדת..?? אנילפני כמה זמן הורדתי מפורום מוזיקה שחורה הופעה מהממת של טופאק אבל רמהההההההההההההההההה של השיר דיר מאמא מהמםם עם פתיח כזה שהוא מדבר איזה בנאדם!1..!!! אין אין על טופאק והקיצר הוא מתבלבל שם נכון יש את הקטע שהוא אומר"אנד אי כאן סי יו כומינג אומ אפטר וורק לייט טרי 2 פיקס אס אה הוט פלייט" סליחה על העיברית אין לי כח אנגלית אז קיצר במקום זה בהופעה הוא אומר "אנד אי כאן סי יו קאמינג אומ אפטר וורק ליט אפטר דינר פווד" משהו כזה מבולבל אז הוא עוצר כזה שעהה עד שהוא נזכר במילים והוא צוחקק חח קורעעעעע.. אפילו עם הפשלה הזאת זאת אחת ההופעות הכי יפות שראיתי בחיים שלי..! תדפדפי בעמודים של מוזיקה שחורה יש שםזה סופני אם אני לא טועה בכותרת של ההודעה רשום כזה מתנה עם איקון של מתנה |מתנה| אז זה שם באמצע השירשור לא יודעת אם תמצאי אם לא אני יעשה לך חיפוש... ואיזה את הורדת..? על איזה שם זה בקאזה אני יוריד גם ותגידי את מכירה את השיר שלו ליפ גוס און life goes on????..?? איזה שיררררררר רק לבכותת..! מכירה..?

bLAck hALo

New member
כן יש לי כבר את ההופעה הזאת

רשמתי פשוט TUPAC LIVE ומה שזה הביא זה הביא במקרה זה יצא זה ובטח שאני מכירה זה של פאקקק..

my josh

New member
שיוווו השיר הזהההההההההההההה

אני מתה עליווווו במיוחד על הבית הזה שאהוא אומר כשאני ימות אני רוצה שתשירו בלאגנים וזה איזה חרא שהוא באמת מת ויוו שבסוף הוא מדבר הוא קורע אותי... וגם בשיר אל אבאוט יו אז בסוך כסנו מדבר הוא קורעע אותייי אני נשפכתתתת שיוו ליפ גוס וון זה שיר שחייב ציטוט קבלוווווו: 2PAC "Life Goes On" {Chorus: repeat 2X} How many brothas fell victim to tha streetz Rest in peace young nigga, there's a Heaven for a 'G' be a lie, If I told ya that I never thought of death my niggas, we tha last ones left but life goes on..... {Verse One:} As I bail through tha empty halls breath stinkin' in my draws ring, ring, ring quiet y'all incoming call plus this my homie from high school he's getting bye It's time to bury another brotha nobody cry life as a baller alchol and booty calls we usta do them as adolecents do you recall? raised as G's loc'ed out and blazed the weed get on tha roof let's get smoked out and blaze with me 2 in tha morning and we still high assed out screamin' 'thug till I die' before I passed out but now that your gone i'm in tha zone thinkin' 'I don't wanna die all alone' but now ya gone and all I got left are stinkin' memories I love them niggas to death i'm drinkin' Hennessy while tryin' ta make it last I drank a 5th for that ass when you passed.... cause life goes on ::Chorus::LyricsCafe.com:: {Verse Two:} Yeah nigga I got tha word as hell ya blew trial and tha judge gave you 25 with an L time to prepare to do fed time won't see parole imagine life as a convict that's getten' old plus with tha drama we're lookin out for your babies mama taken risks, while keepin' cheap tricks from gettin on her... life in tha hood... is all good for nobody remember gamin' on dumb hoties at chill parties Me and you No true a two while scheming on hits and gettin tricks that maybe we can slide into but now you burried rest nigga cause I ain't worried eyes bluried sayin' goodbye at the cemetary tho' memories fade I got your name tated on my arm so we both ball till' my dying days before I say goodbye Kato and Mental rest in peace Thug till I die ::Chorus::LyricsCafe.com:: {Verse Three:} Bury me smilin' with G's in my pocket have a party at my funeral let every rapper rock it let tha hoes that I usta know from way before kiss me from my head to my toe give me a paper and a pen so I can write about my life of sin a couple bottles of Gin incase I don't get in tell all my people i'm a Ridah nobody cries when we die we outlaws let me ride until I get free I live my life in tha fast lane got police chasen me to my niggas from old blocks from old crews niggas that guided me through back in tha old school pour out some liquor have a toast for tha homies see we both gotta die but ya chose to go before me and brothas miss ya while your gone you left your nigga on his own how long we mourn life goes on... {Chorus repeats to end} {sung overtop repeating chorus} Life goes on homie gone on, cause they passed away Niggas doin' life Niggas doin' 50 and 60 years and shit I feel ya nigga, trust me I feel ya You know what I mean last year we poured out liquor for ya this year nigga, life goes on we're gonna clock now get money evade bitches evade tricks give players plenty space and basicaly just represent for you baby next time you see your niggas your gonna be on top nigga their gonna be like, 'Goddamn, them niggas came up' that's right baby life goes on.... and we up out this bitch hey Kato, Mental y'all niggas make sure it's popin' when we get up there don't front.

bLAck hALo

New member
העיקר שהם גורמים לך לצחוק בובה!

ואם את אוהבת אותם בכייייייייף! וכן שמעתי אבל חח הוא גם אמר שהוא אוהב מאוד חושך במיוחד את הלילה אני חולההה על חושך אניה הכי הייתי רוצה להיות בחדר חשוךךך לגמרי הכללל שחור עם מערכת ומוזיקה שחורההה ככה הייתי חייה את החיים שלי בכיף ובשקט...!

my josh

New member
מהה.??? לאא אני שונאת את החושךךך!!!

בעע כשהייתי קטנה אז פעם אבא שלי אמר לי שיש ארצות שיש חצי שנה אור כאילו כל הזמן איך התלהבתי רציתי לעבור לשם... חח זה היה כשהייתי בת 8 וקצת יותר מסטולה מהיום...

bLAck hALo

New member
אני מתה על החושך בעיקר על הלילה

להיות בחוץ עם כמה חברים או סתם לבד ם איזה נרגילה בצד ופשוט לשכוח מכל מה שעוברים אם דיסקן עליך... יווווווו אני צריכה חופש חופשששש **עוד 26 יום <לא כולל היום-כי היום עוד מעט נגמר> יש חופש פורים....גם כן חופש טחח יומיים אבל גם זה משהו ואז אחרי ממ 32 יום יש את חופשש פסחחחחחחחחח**

k k1

New member
איכככככככככככככככככס עדייי

את אוהבת את באסטד?!?!@?!למה?!?! איכככככ בעעעעעע הם להקה כ"כ גרועההההה!!!!! וגם אני מתה מתה אבל מתה על גוד שארלוטטטט! למרות שלצערי עדיין לא שמעתי דיסק שלם שלהם וגם אני די שונאת רוק ואם כבר רוק אז קליל כזה...

למעלה