שרשור

../images/Emo82.gifארוח עוד מתמודד שעוזב את הוילה

כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות בפורום מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifב 19 לחודש זה קורה!

יום הולדתה של אביה ליברמן!!!! מזל טוב לאביה!!!!!!!!
חחחחח

p i n g o

New member
חחח, ותגידי משהו...

מתי עולה התוכנית החדשה של אורנה בנאי? ועל מה היא תהיה?

היום על הארץ שלנו כמובן חחח

אני לא יודעת הרבה פרטים תשאל את אבי הוא היה שקהל כשצולמה התוכנית הראשונה אנ גם הייתי אמורה לבוא אבל לא באתי בסוף כי אמא לא נתנה לי...(חבל כ''כ רציתי לראות את אבי...) לדעתי זה עומד להיות דומה לרק בישראל רק שאורנה לא תשחק את לימור ויהיו עוד דמויות ויהיו קטעים מצחיקים לא יודעת מה בדיוק ... תשאל את אבי

../images/Emo41.gifחשוב! איך היה הביצוע של....

..לייק א וירג'ין אבי??????????*כולי ציפיה לשמוע* חחחח
את פשוט איש מדליק ,נכון? איזה אומץ שיהו...........

p i n g o

New member
הזכרת לי משהו

לפני כמה ימים ראיתי Top 10 של מדונה ב-MTV, היה גם את וירג'ין... חשבתי שזה מוזר ששמים שירים יחסית ישנים ב-MTV (כמו שבקושי שמים את ISBSL בטופ 10 של קיילי)

נו אז איך הקליפ?? יש בו

קטעים מגונים ממה שהבנתי מאבי חחחח תאר לך את אבי מבצע את זה ...מולכ ולם הוא פשוט מלךךךךךךךךךךך חחחחח!!!*מגזימה*

Human Nature

New member
האמת שהקליפ די רגוע ../images/Emo4.gif |טל| †

ההופעה שלו ב-"Blond Ambition Tour", לעומת זה, היתה הרבה יותר מגונה ומעולה. היא זיּפה אורגזמה על הבמה, נגעה במפשעה שלה והוקפה שרקדנים שהיו אמורים להיות שווים (והם לא היו :|). למען האמת, כשהיא הופיעה בקנדה המשטרה רצתה לעצור אותה על מעשים מגונים וכל השטויות הללו. היא לא ותּרה, המלכה שלי
והממ.. היה נורא שווה לבצע את זה. האמת שבחזרות הייתי הרבה יותר על הרצפה, ולפני הקהל עמדתי, שרתי וגם נגעתי לעצמי במפשעה- אבל לא הלכתי יותר מדי רחוק, מפחד שזה יאבד את הטעם. ואח"כ הייתי הכוכב של הכתה

Human Nature

New member
גם בכתה י' הייתי הכוכב ../images/Emo3.gif |טל| †

מבחן ראשון, נעה (עמית, דה!) מחזירה. "לא הצלחתם מי יודע מה, חוץ ממישהו אחד", היא אומרת, "רק כוכב אחד זרח בשמי הכתה- אבי". אני הייתי בהלם, כי הלך לי בכלל לא משהו

חחחח!!!!LOL!

אבי הכוכב המדליק שכולם מעריצים פחחחח
אתה טוב בלימודים? כיא ני מה זה לא אני תלמידה ביננוית כזאת אף פעם לא קרה שקיבלתי ציון גבוהה משאר הכיתה חוץ מהשנה -מאה באנגלית(כולה שאר קיבלו רק 80 או 90)
מאה
מאההההה

Human Nature

New member
כל הכבוד, סקייטי ../images/Emo13.gif |טל| †

האמת שאני סביר בלימודים. חוץ מפעמים שאני מבריק והכל (כמו בבוחן האחרון בתנ"ך- 95! הציון הכי גבוה בכתה+ צביטה בלחי מהמורה
). המממ... *חוזר לקרוא את "פיגמליון"* אוף, אף-פעם אל תקּחו מספרית בית-הספר שלכם מחזות שהם ארוכים. זה fucking 164 עמודים! והממ.. אני קורא את זה סתם

ת'אנקס.... חחח קיבלת צביטה מהמורה?

אני קיבלתי חיבוק מהמורה שלי לפיזקה בתחילת שנה חחח אויג ודד אני כ''כ לא טובה בםיסקה השנה זה כ''כ קשה ויש לי עוד שבוע מבחן גם בכימיה יש לי מבחן ב 13 לחודש ואני לא יודעת כלוםםםםםם אתה טוב בלימודים אני יודעת את זה שומעים את זה בקול שלך חחח *חוזרת לשמוע את I FEEL FOR YOU" של קיילי -פשוט מהמם!!! יפה אבל קצת...מוזר חחח

Human Nature

New member
הנה קסבי! |טל| †

זו תהיה תכנית בסגנון מהדורת חדשות מלאה בסטירה. הפיילוט היה מעולה ויש למה לצפות
היום ב-21:00

p i n g o

New member
נראה אם זה יצליח להצחיק אותי

בדרך כלל דברים כאלה יוצאים מאכזבים, אני מקווה שלא
ובכלל בעשר יש את Six Feet Under - סדרה מצוינת! מומלץ לכולם

כן גם אני חשבתי על זה....

אני מקווה שזה לא כמו השישי ה"מצחיק" עלק עם ה"מופע המרכזי" שהם התלהבו לאללהההה! ובתוכנית הראשונה היה מה זה מפגררר! ואז לא ראיתי כי זה היה כזה לא מצחיק... ואיך מיקי גבע"הגעתם למופע המרכזי!!!" בהתלהבות כזאת הוא מה זה השתנה מאז שהעונה הרביעית של רב''י נגמרה
ממחזר ת'צמו בהנאדם....

למעלה