כן..
ס סקייטר גירל New member 7/11/03 #20 ../images/Emo6.gif השירשוריםה אלה בדרך כלל נמשכיפ הרבה זמן עם כול מיני אייקונים עד שנמאס בקשר לניהאו ככה אנשים קוראים לי כמוש המציאו לי אתס קייטי המציאו לי את ניהאו(שלום סינית חחח)
../images/Emo6.gif השירשוריםה אלה בדרך כלל נמשכיפ הרבה זמן עם כול מיני אייקונים עד שנמאס בקשר לניהאו ככה אנשים קוראים לי כמוש המציאו לי אתס קייטי המציאו לי את ניהאו(שלום סינית חחח)
ס סקייטר גירל New member 7/11/03 #22 אני מתה על התמונה הזאת-----> פשוט מה-מ-מ-ת!!! איזה מבט סקסי-מסומם בעיניים!
P p i n g o New member 10/11/03 #33 ../images/Emo124.gifאנשים אתם מוזמנים ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif אתם מוזמנים לאחל מזל טוב לפורום הקורס, שחוגג בימים אלו שנה להיווסדו!!! בואו בהמוניכם! כיבוד קל וקולה לכל חותם
../images/Emo124.gifאנשים אתם מוזמנים ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif אתם מוזמנים לאחל מזל טוב לפורום הקורס, שחוגג בימים אלו שנה להיווסדו!!! בואו בהמוניכם! כיבוד קל וקולה לכל חותם
ס סקייטר גירל New member 11/11/03 #35 עוד 8 ימים יש לאבי יום הולדת!!!!!!! מזל''ט מזל''ט מזל''ט מזל''ט מזל''ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה להתפשט עוד שמונה ימים בלבדדדדדדדדדדדד! חחחח*מתחרפנת*
עוד 8 ימים יש לאבי יום הולדת!!!!!!! מזל''ט מזל''ט מזל''ט מזל''ט מזל''ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה להתפשט עוד שמונה ימים בלבדדדדדדדדדדדד! חחחח*מתחרפנת*