תשמע,
דבר ראשון, בכוונה לא ציינתי שמות או התייחסתי למשהו מסוים בהודעה שלי. אני לא רודף פה אף אחד ואם כל אחד אחר היה כותב את ההודעות האלה הייתי כותב בדיוק אותו דבר. אז אל תיקח את זה אישית.. דבר שני, כשהודעות של גולש מסוים בפורום הן פוגעניות - מקומן הוא לא בפורום שלנו, לא משנה סביב מה התוכן. כלומר, זה לא משנה אם אתה אוהב את ווסטלייף או לא, זאת לא הייתה הסיבה ש"השתקתי" אותך (ובתור מנהל הפורום זה תפקידי). הסיבה היא שההודעות שלך עברו מזמן את גבול הטעם הטוב והפכו להודעות פוגעניות באנשים מסוימים (מתוך
תקנון תפוז: "אין להשתמש בשפה בוטה, גסה או מעליבה"). אני חושב שכולם פה יסכימו איתי שלאף אחד אין זכות להעליב מישהו אחר או לפגוע בו, בין אם באופן ישיר או עקיף, על אחת כמה וכמה כשהנושא של ההודעות בכלל לא קשור לפורום (לכן הפניתי אתכם לפורום ווסטלייף). לכולנו יש פה זכות מלאה להביע את דעתנו בפורום, אבל כל זה במסגרת מה שמקובל כדיון תקין. הייתי ממליץ לקרוא שוב את
תקנון תפוז, אם עוד לא עשית את זה. לסיכום, לפני שאתם שולחים הודעה תקראו אותה, ותחשבו אם מישהו אחר היה יכול להעלב ממנה. המטרה של כולנו היא ליצור קהילה שאף אחד לא יפחד להביע בה את דעתו, ושכולם ירגישו שהם בבית