שרשור

p i n g o

New member
טוב, מספיק../images/Emo70.gif ../images/Emo150.gif

אם מישהו רוצה לדון על ווסטלייף הוא מוזמן לפורום ווסטלייף. לכל דבר יש מקום ודרך, וזהו לא המקום וזאת לא הדרך.

p i n g o

New member
את יכולה אולי..

את יכולה אולי לסרוק את החומר שיש לך על קיילי? אולי למישהו פה יש חומר להחליף איתך... (ואני יודע שזה לא נשמע טוב
)

IrIsH BaBe

New member
לא מאמי אין לי סורק

וחוץ מזה מה זה יעזור לך סרוק? צריך חומר מוחשי לא?? ואתה יכול להודיע לי אם מישהו פה רוצה לתת חומר במסר אישי? כי אני לא רוצה יותר להיכנס אליכם לפורום אחרי קבלת הפנים הזאת.. סורי...

p i n g o

New member
לא הבנת אותי..

התכוונתי שהסריקה תהיה בשביל לקבל מושג על מה מדובר, אבל אם אין לך סורק אז זה לא רלוונטי... ואת תמיד מוזמנת לבקר אצלנו בפורום, כל מי שאוהב את קיילי או מתעניין בה - הפורום הזה בשבילו!

IrIsH BaBe

New member
טוב תראה אני אנסה לסרוק אצל

חברה שלי אבל זה ייקח קצת זמן כי יש לי מבחנים וכל זה... אבל אולי שבוע הבא.. וחוץ מזה.. אתה לא מאמין שיש לי ת'כתבות?

p i n g o

New member
לא הבנת ../images/Emo13.gif

זה לא שאני לא מאמין שיש לך את הכתבות או לא, העניין הוא שהייתי סקרן לדעת באיזה כתבות מדובר, זה הכל. אם אין לך סורק אז עזבי, ממילא אין לי חומר על ווסטלייף להביא לך

IrIsH BaBe

New member
לא..דווקא אני אעשה לך טובה

ואבקש מחברה שלי שתסרוק... ואחר כך אני אגיד לך..תראה ותאכל את הלב.. לא סתם..

kyliefan18

New member
תגיד

לא נמאס לך להשתיק אותי? זה פורום ופורומים מתבססים על דעות של אנשים וזכותי להביע את דעתי גם אם היא לא נראית לך וגם היא עוקצת ויורדת. ותפסיק לאגד תגובות, אתה ממש מעצבן!

p i n g o

New member
תשמע,

דבר ראשון, בכוונה לא ציינתי שמות או התייחסתי למשהו מסוים בהודעה שלי. אני לא רודף פה אף אחד ואם כל אחד אחר היה כותב את ההודעות האלה הייתי כותב בדיוק אותו דבר. אז אל תיקח את זה אישית.. דבר שני, כשהודעות של גולש מסוים בפורום הן פוגעניות - מקומן הוא לא בפורום שלנו, לא משנה סביב מה התוכן. כלומר, זה לא משנה אם אתה אוהב את ווסטלייף או לא, זאת לא הייתה הסיבה ש"השתקתי" אותך (ובתור מנהל הפורום זה תפקידי). הסיבה היא שההודעות שלך עברו מזמן את גבול הטעם הטוב והפכו להודעות פוגעניות באנשים מסוימים (מתוך תקנון תפוז: "אין להשתמש בשפה בוטה, גסה או מעליבה"). אני חושב שכולם פה יסכימו איתי שלאף אחד אין זכות להעליב מישהו אחר או לפגוע בו, בין אם באופן ישיר או עקיף, על אחת כמה וכמה כשהנושא של ההודעות בכלל לא קשור לפורום (לכן הפניתי אתכם לפורום ווסטלייף). לכולנו יש פה זכות מלאה להביע את דעתנו בפורום, אבל כל זה במסגרת מה שמקובל כדיון תקין. הייתי ממליץ לקרוא שוב את תקנון תפוז, אם עוד לא עשית את זה. לסיכום, לפני שאתם שולחים הודעה תקראו אותה, ותחשבו אם מישהו אחר היה יכול להעלב ממנה. המטרה של כולנו היא ליצור קהילה שאף אחד לא יפחד להביע בה את דעתו, ושכולם ירגישו שהם בבית

למעלה