שרשור

IrIsH BaBe

New member
שלום אנשים אוהבי קיילי...

יש לי חומר עליה מהארץ וקצת מחו"ל. בתמורה לווסטלייף. אם אתם מעוניינים- שלחו לי מסר אישי

ברור שהשתנתה דעתי עליו!*מרחיבה*

בהתחלה שמעתי רק שלושיטםש ניות אניש מעתי לראשונה את סלאו לפני שבועיים)(אתה שיר המלא) וישר אהבתי אבל כששמעתי רק 30 שניות בכלל לא אהבתי חשבתי שכולה שיר יהיה יבש כזה אבל בבמשך נחמד אני עדיין לא אוהבת אתה התחלה כיה יא טיפונת יבשה אבל השיר בכלליות נורא נחמד ויכול להיות שיר מאוד פופלארי ואפילו להיט אבל כמובן לא ענק כמו CGYOOMH או SA (ספינינג)

p i n g o

New member
../images/Emo41.gif לידיעתכם

בימים האחרונים מקושרות מילים מסוימות בהודעות של הגולשים בתפוז לאתרים מסחריים. זאת שיטת פרסום חדשה של תפוז... אז אם תראו את המילה ספר או ילדים מקושרות לאתרים של סטימצקי וקידין, אל תתבלבלו. (המילים המקושרות הן עם קו אדום מתחתן..)

kyliefan18

New member
../images/Emo32.gif אמה בנטון

מה אתם חושבים על MAYBE? לדעתי הוא אחד הסינגלים והקליפים הכי טובים שיצאו ב-2003! השיר ממכר,כיפי,הקול שלה מעולה והיא פשוט מדהימה!!!! בעצם,היא הספייס גירל היחידה שאני אוהב!

Siren

New member
אני לא מצליח להבין

למה היית צריך לשרשר הודעה כל כך חשובה במקום לתת לה את הכבוד הראוי לה: שירשור עצמאי. מדובר באחד השירים היותר טובים שיצאו השנה והוא נותן פרשנות חדשה לגמרי למילה "מכור!" טוב מודה, קצת נסחף אבל השיר מדהים. מדהים מדהים מדהים. מ-דהים. מה ודהים. אני פשוט כל כך שמח שמישהו חושב כמוני

kyliefan18

New member
נתתי!!! אבל המנהל

או יותר נכון המנהל המעצבן צירף אותה לOFF הארוך וכבר אמרתי לו להפסיק, זה שיר ע-נ-ק! חבל שאין לשירים האלה (אני מדבר על הפופ הבריטי האיכותי,סופי,שוגאבייבס,אמה בנטון) חשיפה בארץ ו MTV EUROPE לא שמים אותם בכלל (חוץ מהשוגאבייבס אולי)!

Human Nature

New member
זה שרשור אוף. |טל| †

אמה בנטון, השארית הקפואה של הספייס גירלז, לא קשורה (למיטב ידיעתי) למיס מינוג. מכאן, שאין סיבה ממש לדבר עליה כאן. עם זאת, נושאים שלא קשורים לפעמים מגבשים את הפורום וכל זה. לכן, נפתחים שרשורי אוף-טופיק. אבל בכדי למנוע גלישה לחלוטין מנושא הפורום (aka פורום ה"פ), נהוג לרכז את כל האוף בשרשור אחד.

p i n g o

New member
יש דברים יותר מעצבנים...

כמו למשל הודעות
שנפתחות על ימין ועל שמאל בלי התייחסות לשרשור אוף שנפתח ממש לא מזמן ונמצא בראש העמוד הראשי. במקום להגיד תודה שלא מחקתי את ההודעה שלך עוד יש לך תלונות? אין לי בעיה עם הודעות שלא קשורות לקיילי בפורום שלנו, אבל בבקשה רק במקום המתאים...

kyliefan18

New member
פחחחחחחחחחחחחחח

מצטער אבל אף אחד לא אוהב את ווסטשיט ולא הם לא מושלמים, הם פשוט יצורים מכוערים שצריך...אותם :))))))))))

IrIsH BaBe

New member
בואו נגיד ככה...

גם קיילי שלכם לא כזאת מיס פופיולריטי! סה"כ רציתי שמישהו יקבל את הכתבות עליה שיש לי מאיטליה ומאנגליה (הלו מגזין-צילומי הקליפ החדש או מה שזה לא יהיה) אז לא צריך..אני אזרוק את זה טוב?????

p i n g o

New member
את יכולה לפרט בקשר לכתבות?

איזה כתבות יש לך? יש לך אולי סריקות שלהם?

IrIsH BaBe

New member
ג'י מי זה? מנהל האתר?

אם כן אז תעיף את הזה שמתחצף... הקיצר הכתבות הן: מהלו חודש אוגוסט איפה שהיה ניקי וג'ורג'ינה ביירן (כן מווסטלייף!!!!!!) בשער מהחתונה שלהם.. יש שם כתבה איתה על שלושה עמודים והשני זה מעיתון איטלקי והיא בשער גם איזה שלושה עמודים אם אני לא טועה ועוד יש לי כתבה מהעיתון הבריטי טי וי היטס על שני עמודים ומלא חומר ישן וחדש מהארץ וכמה תמונות מעיתונים מחו"ל וזהו אז אם מישהו מעוניין- בשמחה...

kyliefan18

New member
אלק

קיילי לא פופולרית...הצחקת אותי! תראי את ווסטשיט, הסינגל החדש שלהם נכשל לגמרי, הוא הכי פחות מוכר שלהם ולפי מה ששמעתי MANDY (עוד גירסת כיסוי!!! די כבר!! מתי תשבו לכתוב את השירים שלכם?!!?) הוא שיר פשוט נוראי!!!!!!!!!!

IrIsH BaBe

New member
עובדה אם הם כאלה נכשלים אז

איך אתה בדיוק יודע איזה סינגלים יש להם ומתי הם יוצאים והחדש מנדי? אההה???

kyliefan18

New member
בגלל

שאני עוקב אחרי המצעד הבריטי ואני יודע הרבה על יציאות של סינגלים,הצלחות וכשלונות. ואם לא שמעת על דבר שנקרא PROMOTION, שלצערי נחשפתי לקידום שלהם... הם נראים ונשמעים נורא,אסון מוזיקלי ממדרגה ראשונה! עצוב לי שלקח להם רק 4 שנים לחוות כשלון....

IrIsH BaBe

New member
אוי קרצי מזה אין לי כוח להכנס

איתך לויכוח... ממש קרצייה שאין לו חיים. בסדר..תאהב את קיילי... למה לעזאזל אתה יורד על ווסטלייף? עובדה הם באו לארץ פעמיים!!! והיא????

kyliefan18

New member
חחח מה זה קשור?

ומה גם קשור לזה שאין לי חיים? אם אני לא אוהב את ווסטשיט ואני חושב עליהם דברים רעים אז זה אומר שאין לי חיים? מה את בכלל מביאה אותם לפה? הם עושים מזל רע!!!! YAK!!

למעלה