שרשור

Padme Amidala

New member
מה מאוד?

להמשיך לספר? וכן, זה באמת מאוד מאוד מרתק. אלו בין הספרים היחידים שממש ישבתי וקראתי, את הספר השני למשל קראתי תוך יומיים- ואם אני לא טועה זה למעלה מ300 עמודים.

Padme Amidala

New member
לא.

זה קשה מאוד להשיג את הספרים האלו. בסטימצקי בטח לא תמצאי אותם. נסי בספריות...

Padme Amidala

New member
קשה להשיג אותם כי הם יחסית ישנים

וכבר לא מוציאים אותם היום... נסי למשל בספריית בית הספר שלך...

את יכולה לבדוק בסימצטקי...

אני מאמינה שאת פרחים בעליית הגג תוכלי להזמין. אני הזמני אותו כשקניתי אותו והיה להם. את ההמשכים להשיג זה כבר יותר בעייתי. אם לא תצליחי להשיג אני תמיד יכולה להלוות לך כשיהיה מפגש פורום או משהו כזה...

American Girl

New member
אממ... תודה...

לכן הספר נשמע ממש מעניין ואני מאוד רוצה לקרוא אותו אני חייבת לקרוא אותו

shiray

New member
../images/Emo32.gifהצעות לשאלות

טוב נו ה-
הקודם נהיה ארוך מדי (באמת נעמה, מה זה כל התמונות האלה?!?! חחחח) ואני צריכה את העזרה שלכן! ביום רביעי (וחמישי) מגמת קולנוע (י', י"א, י"ב) נוסעים לנווה שלום (מגמה שמאלנית שכמותנו) ובקיצור המורה גילתה לנו שנפגוש שם בין היתר את ניר ברגמן (הבמאי של "כנפיים שבורות" המקסים) והוא ידבר איתנו ונוכל לשאול אותו שאלות. שנה שעברה נפגשנו עם דני וולמן (הבמאי של "הביוגרפיה של בן" למי שראה את האוסקר הישראלי) ואז ממש לא היו לי רעיונות לשאלות אז שתקתי (חוץ מזה שהמורים אמרו לנו להקשיב בעיקר לשמיניסטים ולשביעיסטים). בקיצור רציתי לדעת אולי יש למישהי פה רעיונות לשאלות שאני יכולה לשאול, אם יש משהו שמעניין אתכן (אני כמובן אכתוב כאן את התשובות אח"כ). בנתיים חשבתי לשאול לגבי זה שהוא עושה סרטים על חוויות שקראו לו, אם הוא משתף קודם את המשפחה שלו כדי לראות מה הם חושבים לגבי הרעיון ואז התסריט או שהוא פשוט לוקח את חוויות הילדות שלו ומנכס אותן לעצמו ומרגיש שהוא יכול לכתוב עליהן בלי בעיה וכ"ו... בעיקר בגלל שיש לי תמיד נטייה לנסות לכתוב על משהו שקרה לי כשאני צריכה לחשוב על רעיון לתסריט או סצנה בודדת וכ"ו.

Padme Amidala

New member
נו טוב...

והיא, הבטחתי את השרשור תמונות הזה!
בכל מקרה, אולי תשאלי אותו מאיפה הוא לקח את הרעיון לסרט? מה היו השיקולים שלו לליהוק? אין לי כ"כ רעיונות...

shiray

New member
חחח

טוב נו הבטחות צריך לקיים. ולגבי השאלה שלך- על החלק הראשון אני יכולה לענות לך וזו בעצם התשובה שקשורה לשאלה שאני הצעתי: זה די מבוסס על החיים שלו. לא בדיוק אותו דבר אבל הוא חי בלי אבא (נדמה לי שההורים התגרשו והאבא לא שמר על קשר). ולגבי השאלה השניה אז את השחקנית הראשית (מאיה משהו, שכחתי את השם משפחה שלה) הוא הכיר כשהיא שיחקה אצלו בסרט סטודנטים ולגבי אורלי זילברשץ בנאי אני מפחדת מהתשובה שנראית כ"כ הגיונית בקולנוע הישראלי והיא שאין יותר מדי שחקנים... עזבי נכנסתי למצב רוח מדכא לגבי עבודה בעתיד שאי אפשר להצליח פה בקולנוע אבל אם אני אקח מקצוע אחר הקולנוע תמיד ישאר חלום שלי... ותודה בכל אופן.

gloria23

New member
הלוואי ולי הייתה מגמת קולנוע בתיכון

אמממ בקשר לברגמן, הייתי שואלת אותו איך זה להתקבל לפסטיבל טורנטו, זה חלום רחוק שלי... אבל הייתי שואלת אותו מה ההשראות שלו, איזה בימאים נותנים לו השראה, סתם שאלות כאלו... שאלות על ניתוח הסרט או זיבולים כאלה, אני לא הייתי יודעת אם הייתי שואלת, וחוצמזה אפילו לא ראיתי את הסרט...בעעעעעעע

gloria23

New member
../images/Emo32.gif תעזרו לי המתמטיקה הזאת משגעת

אותי, זה כזה סיוט, הלוואי שהמקצוע הזה יעלם........ הצילו מיליון ש.ב מגעילים ואני לא מבינה כלוםםםםםםםםםם והכל למחר! אוי שלוש שעות מתמטיקה ברצף על הבוקר....תצילו אותי אני נמסה..........

Padme Amidala

New member
מסכנה... ../images/Emo10.gif

אני יודעת איך זה- לי היו היום שעתיים מתמטיקה על הבוקר! זה באמת סיוט! לצערי אני בכיתה ט' אז אני לא חושבת שאני אוכל לעזור לך...
בנות, יש לי רק בקשה אחת- תשרשרו הודעות כאלו לשרשור
הקיים...

shiray

New member
מרחמת עלייך

מתמטיקה זה באמת אחד המקצועות הכי מעצבנים שיש. ואני עוד מישהי ריאלית שככה הולך לה ממש טוב במתמטיקה. זה פשוט מקצוע שתוך שניה של למידה אי אפשר להסתכל עליו! בכל אופן את מדברת עם מישהי שכל ראש השנה למדה למבחן בתנ"ך ככה שאת לא לבד בזה... ולפי הגיל שלך אני מתארת לעצמי שאת בי"ב אז גם אני לא יכולה לעזור לך. אם את במקרה מהממש ממש גדולים ואת בי"א אז בכיף.

shiray

New member
ביי לכם

טוב כמו שכתבתי בשרשור אחר (ונעמה הולכת להרוג אותי בגלל זה... תכניסי אותו לשרשור הזה וזהו! לא רוצה לךהרגיש רגשות אשם!), אני נוסעת מחר לנווה שלום ליומיים עם המגמה אז מן הסתם אני לא אהיה פה. רציתי להגיד רק שאני אכנס בחמישי בלילה אחרי שאני אחזור ושאני מקווה שהשרשור עם הסיבות שלנו ללמה אנחנו אוהבים את ניקול יהיה ענקי כי יש מליון סיבות ו... שיהיה לי הרבה דברים להגיב עליהם כשאני אחזור! תהנו לכם!

Padme Amidala

New member
שרשרתי ו.. ביי!! תיהני!!

את תקראי את זה כבר כשתחזרי אז... אני מקווה שאת נהנית עכשיו!!

למעלה