שרשור

Padme Amidala

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

טוב, אני כבר מתחילה בשרשור תמונות ה-
של פרחים בעליית הגג, כמו שהבטחתי...

Padme Amidala

New member
אני מתחילה בתמונות מהסרט...

לא ראיתי אותו אבל אני הולדת להזמין אותו מאמאזון, למרות ששמעתי שהוא לא טוב כמו הספר- אבל זה כבר ידוע לי מראש...
בפוסטר אתם יכולים לראות את הסבתא אוליביה באמצע, מימין קארי וקאת'י, ומשמאל קורי וכריס...

Padme Amidala

New member
אם היו עושים עכשיו סרט..

אם שחקנים טובים ועלילה שתהיה נאמנה לספר, אז בטח היא יוצא סרט מעולה... בתמונה: קורין, כריס, קורי, קאת'י, וקרי.

Padme Amidala

New member
אם=עם... ../images/Emo9.gif

ואני ממשיכה... כאן רואים את הסבתא הסדיסטית שדווקא נראית דומה לדמיינתי אותה....

Padme Amidala

New member
קורין...

אם זה היה תלוי בי הייתי מלהקת את ניקול לתפקיד הזה! זה תפקיד מורכב שדורש גם מתיקות, גם אכזריות, דמות הפכפכה כזאת. ניקול תעשה אותו הכי טוב!

Padme Amidala

New member
קורי ו...

כרייייייייייס
נכון הוא ממש ממש חמוד? למרות שאני לא מבינה את ההגיון בללהק גבר בן 27 לתפקיד נער בן 17! היון השחקן כבר בן 40 ומשהו.

Padme Amidala

New member
קורי וכריס, קרי ברקע...

כריס הזה מהסרט פשוט מושלם. אולי הליהוק היחיד שהיה טוב, למרות שבכל זאת בכל זאת אני דימיינתי כריס אחר.

Padme Amidala

New member
כריס וקורי...

באמבטיה. כמו שהבנתי, יש בסרט קטע שכריס גם מסבן לאחותו דאת'י את הגב, ואז הסבתא רואה את זה ומתעצבנת. תחשבו שבספר, הוא רואה אותה ערומה לחלוטין באמצע עליית הגג...
ספר חולני, אבל מהמם.

Padme Amidala

New member
ועכשיו לספרים...

למעלה: מלקולם (הסבא) למטה: קרי, קאת'י, כריס, וקורי הכי למטה...

Padme Amidala

New member
הספר השני...

עלי כותרת עפים ברוח... עומדים: כריס, קאת'י, וקרי. שוכבת: אוליביה.

Padme Amidala

New member
הספר השלישי...

פרחים הצמיחו קוצים, הספר על הילדים של כריס וקאת'י (תירגעו, ביולוגית הם רק שלה). קורין יושבת, עליה יושב בארת. עומד ג'והן עמוס, והילד שמציץ בחלון זה כמובן ג'ורי...

Padme Amidala

New member
הספר הרביעי...

פרחים נבלו קמלו... למעלה: ג'ואל- מתחתיו כריס וקאת'י, מתחתיהם מלודי או סינדי, וג'ורי או בארת, ומתחתיהם דיארדרה ודארן...

Padme Amidala

New member
והעטיפה הצרפתית...

תהרגו אותי אבל הייתי חייבת... הבלונדה בעמצע זו סינדי כמובן, הזוג המחובק מימים הם כריס וקאת'י, ו... אין לי מושג מי האנשים האחרים שבתמונה. יכול להיות שהימני זה בארת וההוא למטה זה ג'ורי...

Padme Amidala

New member
החמישי והאחרון...

גן של צללים, שמספר את עלילותיה של הסבתא אוליביה. ספר מהמם! בתמונה, עומדים מלקולם ואוליביה, יושבים קורין וכריסטופר האב...

Padme Amidala

New member
זה ספר...

זה ספר מאוד מאוד קשה ומאוד חולני, והוא ספר ראשון מתוך סדרה שלמה של ספרים שמתארים את המשפחה הזאת. כשאני אגמור את השרשור אני אסביר יותר בהרחבה!

למעלה