שרשור

shiray

New member
כיף לך

לי יש עוד שנתיים.... וכל שנה אני מגיעה למצב שבו אני אומרת שזו השנה הכי קשה ועמוסה ומעייפת והייתי מתה לחזור לשנה שעברה (שגם בה הגעתי למצב דומה).... אבל זה בעיקר בגלל שאני כ"כ פרפקציוניסטית.

Padme Amidala

New member
אני לא מתגעגעת בכלל ../images/Emo4.gif

לא לעומס ולא לכלום. רק לחברים ולחברות.

shiray

New member
כן, אבל...

את החברות והחברים הטובים את פוגשת בלי קשר לחופשות או לימודים.... אני לא צריכה ללכת לבי"ס כדי להיפגש איתן... ובואנה לפחות עברתי את כיתה י', שמבחינת שעות אצלנו בבי"ס זו שנה איומה... כל יום למדנו 9 שעות (לא כולל שישי שאז היה לנו חופש)- משבע וחצי עד עשרים לארבע, והיו גם ימים שבעשרים לארבע רק נכנסתי לעריכה והייתי חוזרת הרבה בשבע או שמונה.... בגלל זה אני עדיין בהשלמת שעות שינה....

shiray

New member
חחח לא

לא הייתי לומדת ביום שישי.... בגלל זה למדנו יותר שעות כל יום.

American Girl

New member
אההההה...../images/Emo13.gif

אתם יודעים עכשיו כשחשבתי על זה ניקול היתה יכולה לשחק את רוז בטיטאניק
התפקיד היה מתאים לה...

Padme Amidala

New member
מישהו כאן קרא את פרחים בעליית הגג..

והמשכיו? כי עשו על הראשון סרט (לא ראיתי אותו), אבל יש שם דמות שממש יתאים לניקול לשחק!

shiray

New member
לא...

לא קראתי את הספר והמשכיו... אמרו לי פעם לקרוא אבל לא יצא... ואת יכולה לתאר את הדמות בכל זאת?

Padme Amidala

New member
את חייבת לקרוא!

גם את הספר וגם את ההמשכים... טוב, אני אנסה לתאר את הדמות של קורין- ככה קוראים לה, בלי להרוס הרבה. קורין היא בעצם האמא של הגיבורה, בספר הזה היא בסביבות גיל ה-30, היא גבוהה, יפה מאוד, עם אף קטן כזה, עיניים כחולות ושיער בלונדיני. נכון נשמע בדיוק כמו ניקול?! בכל מקרה, במהלך הספר האם מתשנה מהקצה לקצה. היא לוקחת את הילדים שלה לגור בעליית גג בבית הוריה לאחר שבעלה מת, עד שאביה ימות, כדי שהיא תזכה שוב באהבה שלו, כי הוא מאוד עשיר. זה פחות או יותר מספר את הסיפור של ארבעת הילדים שלה ואיך שהם חיים בעליית הגג ועל היחסים שלהם עם האם והסבתא הסדיסטית שלהם... ואיך היחסים של שני האחים הגדולים יותר (הם אח בכור, אחות אמצעית, ותאומים- בן ובת קטנים) מתפתחים לקווים חולניים של ממש. הדמות של קורין, האמא של הילדים, היא דמות ממש קיצונית, ואני בטוחה שניקול תוכל לשחק אותה מעולה. צירפתי למטה את הפוסטר של הסרט, למרות שהדמות של ניקול לא מופיעה שם. אם מישהו רוצה עוד תמונות מתוך הספרים אז שיפנה אליי, מצאתי אתר עם מידע עליהם ותמונות...

shiray

New member
שכנעת אותי

נשמע ממש מעניין. כשנחזיר איזה ספר לספרייה אני אקח אותו... ולא ממש קשה לשכנע אותי לקרוא ספרים, פשוט אני צריכה לדעת קודם שהם טובים ואם אני לא נכנסת לספר בהתחלה קשה לי להמשיך לקרוא.... חוץ מנשים קטנות שהרגשתי שאני חייבת לקרוא כי כבר שכחתי הכל ורציתי לקרוא את זה מנקודת מבט שונה ודי התעצבנתי על כל השובניזם הזה...

Padme Amidala

New member
זה הספר הכי מעוות והכי מרתק שקראתי.

מומלץ בחום! את הספר הראשון סיימתי תוך 4 ימים בערך, את הספר השני- 400 ומשהו עמודים, סיימתי תוך יומיים. זה מסוג הספרים שברגע שנכנסים אליהם פשוט אי אפשר לצאת מזה!

shiray

New member
חחח טוב

אם הוא מעוות אז אני אקרא....חחחחחח אני בדר"כ קוראת ספרים ביומיים אם אני אוהבת אותם... לא קשור כמה עמודים יש... האא ותמיד אני מסיימת את הספר ממש מאוחר בלילה.... ככה קרה עם השעות (סה"כ 180 עמודים), הגברת עם הקמליות 130 ומשהו עמודים) ומישהו לרוץ איתו (340 עמודים)

Padme Amidala

New member
אני עכשיו בספר השלישי...

וזה לוקח לי יותר זמן, כי מה לעשות, זה הרבה פחות טוב משני הקודמים שלו. שמעתי שהרביעי והחמישי חוזרים להיות טובים. טוב, אני הולכת עכשיו להכין שיעורים במתמטיקה...
המשך יום נעים לכולם!

shiray

New member
תהני...

אני די נשברתי מהשיעורים במתמטיקה ומהידיעה הברורה שלא יבדקו את זה כי כל הזמן אומרים שיבדקו ולא בודקים.... והיו לי איזה 130 תרגילים ונשארו לי איזה 38-40 ורוב מה שנשאר לי אלה דברים שבאמת שלא למדנו

Padme Amidala

New member
התקדמתי בזה די טוב ../images/Emo13.gif

נשארו לי עוד די הרבה תרגילים בגיאומטריה, אבל זאת עדיין חתיכת התקדמות.

shiray

New member
כמה נתנו לך?

וגם אני התקדמתי היום.... נתנו לנו 130 תרגילים (חלקם ממש גדולים עם מלא סעיפים) ועד שחזרתי מלונדון נשארו לי 40 ועכשיו יש לי עוד 25.... זה אחרי שגם הורדתי כמה תרגילים על חומר בטריגונומטריה שבכלל עוד לא למדנו....

Padme Amidala

New member
אממממ...

אני לא זוכרת כמה בדיוק, אבל באלגברה בסביבות ה-40 פלוס וגם חלקם מאוד גדולים, ובגיאומטריה 19 בעיות שכולן די קשות וגדולות. נשארו לי איזה 12 בעיות בגאומטריה וזהו.

shiray

New member
וואווו

כיף לך.... לי טפו טפו טפו נשארו הרבה תרגילים....

N i c o l e

New member
well.....

ניקול כרוז נראה לי ממש בול. ממש היה מתאים לה התפקיד הזה..... ופרחים בעליית הגג- אני קראתי...ספר מדהים.... דווקא חשבתי על זה, באמת היה מתאים לה לשחק את האמא שם....

Padme Amidala

New member
בדיוק! התכוונתי לאמא!!!

לקורין! איזה ספר מדהים זה, נכון? אני עכשיו בספר השלישי (פרחים הצמיחו קוצים) שהילדים של קאת'י מספרים וזה לא משהו...
פרחים בעליית הגג ועלי כותרת עפים ברוח הרבה יותר יפים! מזל שקאת'י חוזרת לספר בספר הרביעי!!! (ככה שמעתי, אבל אני לא רוצה לדעת יותר מידי)

למעלה