שרשור

gloria23

New member
בית ספר מתקרב../images/Emo4.gif

ממש לא בא לי לראות אותו.....

shiray

New member
גם לי....

6 שעות שבועיות תנך... אני אמות!!!!!!! והשנה בכלל ישתנו המון דברים ומזה אין לי כוח... אני עוד בשלב של השלמות שעות שינה בלילה מכל העשרה חודשים האחרונים... ויתחלף לנו מנהל (כי המנהל הקודם, שהיה איזה 15 שנה, מתמודד לראשות העיר) ואין לי מושג איך יהיה המנהל החדש ואין לי כוח לקום כל יום כ"כ מוקדם!!!

shiray

New member
לי כבר יש

ביסודי הייתי המועצת תלמידים והצלחנו לבטל את התלבושת האחידה כשהייתי בכיתה ז' (אני גרתי בר"ג ואין שם חטיבה) ואז כשהייתי בכיתה ח' הודיעו בתיכון שאני לומדת בו שמשנה הבאה יש תלבושת אחידה ככה שאיך שהתחלתי ללמוד שם התחילו עם התלבושת... זה כשרון

Padme Amidala

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

עופים, אופים, וכל מה שמתחשק לכם- לכאן בבקשה.

DIRRTY

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

כזה צ'ולט

Padme Amidala

New member
ימי הולדת ../images/Emo65.gif

אם אתם רוצים, שרשרו לכאן את תאריכי הלידה שלכם בשביל לוח האירועים...

פרסים ולהיטים ../images/Emo77.gif../images/Emo43.gif ../images/Emo175.gif

אנחנו שמחים להציג בפניכם את הגירסה המעודכנת של "הקופסא"- מצעד הלהיטים הלועזיים הגדול ביותר באינטרנט. מהיום גם אתם יכולים להשפיע בקביעת הלהיטים החמים, וכמובן ... לזכות בפרסים. השבוע 5 זוכים מאושרים יזכו בסינגל החדש של דניאל בדינגפילד!!
פורום דתיים וחילוניים מארגן ראיון עם רב הראשי לצה"ל, תא"ל ישראל וייס, שיענה לשאלות במרוכז בתחילת חודש ספטמבר. ניתן להגיש שאלות בפורום עד ה-1/9.
אנחנו שוב מזכירים לכם את שלל התחרויות בפורומים שלנו... קחו לכם כמה דקות, וגשו לאחת מהן- בסוף זה תמיד משתלם

shiray

New member
אנשים, תכנסו דחוף!!!!

אי שם באמצע החופש דיברנו על מפגש פורום שיתקיים די בימים אלה, אבל מאז לא העלנו יותר את הנושא בכלל... עוד שבוע נגמר לו החופש (דייייי לא רוצה!!!!) ואחריו יהיה יותר קשה למצוא זמן שכולם יוכלו להיפגש... אולי רק בסופ"ש אבל בשבת הכל סגור ובשישי לא ממש הבנתי אם כולם לא ילמדו או רק חלק... בכל אופן תכנסו ותגידו מה אתם חושבים- אם יש טעם לנסות לעשות מפגש בשבוע הקרוב או שעדיף כבר עוד יותר זמן או שבכלל יש הסתייגות ממפגש ועוד כל מיני פרטים שקשורים למפגש.... ד"א אם אתם שואלים לדעתי- עדיף לראות כמה יגיבו וירצו השבוע ואם מספיק ירצו (או כל האנשים המרכזיים בפורום לפחות) אז נוכל לעשות מפגש אי שם השבוע ומקסימום נעשה עוד מפגש יותר מאוחר שיהיה עם יותר אנשים... ואם לא הרבה יגיבו אז בפעם הבאה

Padme Amidala

New member
תראי, אני בעד...

אני רק מקווה שכולם יוכלו השבוע. אני בינתיים יכולה כל השבוע חוץ מיום שלישי...

shiray

New member
גם ככה

נראה לי שיום שלישי זה קצת מוקדם מדי כי בשביל זה נהיה חייבים לקבל מכולם תשובה סופית עד מחר בבוקר או צהריים ואז כבר לתכנן הכל.... נראה לי שכדאי יום חמישי או שישי.... אבל אני פנויה כל השבוע (חוץ מכל מיני השלמות פה ושם) אז איזה תאריך שנקבע יהיה בסדר

אני הצעתי את זה באמצע החופש

ואני עדיין בעד. אבל אני יכולה רק חמישי או שישי לא לפני זה. (יום רביעי אני ניגשת לתיאוריה). ואני חושבת שעדיף יום חמישי כי יש תחבורה ציבורית לאורך כל היום ואז אפשר להמשיך את המפגש כמה שבא לנו...

shiray

New member
אני בעד

ובהצלחה ענקית בתאוריה!!!!!! ותלוי באיזה שלב של היום רוצים להיפגש.... אם רוצים להיפגש בעשר או אחת עשרה אז אין בעיה ביום שישי, ואם רוצים יותר מאוחר אז כדאי יחום חמישי באמת מהסיבה שאמרת

תודה../images/Emo24.gif

גם אם נפגשים בעשר בבוקר יש תחבורה ציבורית עד שתיים בערך אז זה אומר שיש לנו רק ארבע שעות ואפילו פחות. ובכלל איפה אנחנו חושבות להיפגש? עזריאלי?

shiray

New member
נראה לי

על זה דובר בפעם הקודמת שחשבנו על זה... וזה נראה לי המקום הכי טוב באמת- יש המון אוטובוסים וגם רכבת אם מישהו צריך.... ד"א עכשיו גם הזכירו לי שביום שישי בערב יש מסיבת יום הולדת לבן דוד שלי ככה שגם אם היינו רוצים בסוף לא לבנות על תחבורה ציבורית לא הייתי יכולה לבוא.... בכל אופן טוב שיצא ככה שלא הייתי בסוף בעצמי דופקת משהו בטעות. וד"א אם למישהו יש רעיון שלדעתו יותר טוב הוא יכול להציע. לי עזריאלי נשמע הכי טוב

love amor

New member
אני לא ממש יודעת באיזה ימים אני

יכולה..זה סוף החופש וכל הזמן תוכניות משתנות לי
אולי נעשה את זה בסוכות וזהו? כי כבר מאוחר לקבוע תאריך ושכולם יוכלו(למרות שאנחנו לא ממש הרבה) עזריאלי זה מקום טוב כי יש שם תחנות ורכבת וכולם יודעים איפה זה
וזהו..

למעלה