שרשור

חחחח תתחדש על הזיכוי הנהדר של העשרי

של העשרים ש''ח
ובעניין הניקיון... אצלי לא נקי כ''כ החדר ת מידדדדד סודר אבל כמו מוניקה ב"חברים" הארוןש לי מבולגן... יש ליש ם באלגן ואםילו בסלסלה של הדיסקים יש לי באלגן... כאלוכ בר כבר יש לי? kylie-;light years kylie-fever kylie-kylie minogue hit + avril-let go אמינם-פסקול אייט מיילס ו....זהו נראה לי אבל עדייםן יש שם בלאגן...... איז פסקולים יש לך מלבד אלה של מדונה?

Human Nature

New member
מה? |טל| |צלב|

להתחיל לרשום את כל הדיסקים שיש לי? זה די הרבה. אני מתקרב כבר לדיסק המאה שלי
פסקולים שיש לי:
Vision Quest (כולל שני שירים של מדונה) Who's That Girl? (כולל ארבעה שירים של מדונה) With Honors (כולל שיר אחד של מדונה) Evita (יש לי את הפסקול המלא. אני צריך לקנות את המהדורה השניה- שהיא דיסק אחד בלבד) Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (שיר אחד של מדונה. גם כאן אני צריך לקנות עוד מהדורה- של רמיקסים) The Next Best Thing (שני שירים של מדונה) Die Another Day (כולל שיר אחד של מדונה. חוץ מזה- אל תקנו
) The Lion King (סתם קניתי
) Tarzan (גם סתם) Ali G In Da House (קבּלתי ממעריב לנוער) Amelie (גם ממעריב לנוער)​
רוב הדיסקים שלי הם בעקּר קשורים למדונה
אגב, ראיתי את "Confide in me" ב"טוואר" ברחובות ב-40 ש"ח. התאפקתי לא לקנות

חחח לאאאאאאא אני ממש לא מבקשת שתכ

שתכתוב את כול הדיסקים שלך....... אני בטוחה שיש לך מלא1 לי אין הרבה ובטור ילדה היו לי את הספייס גירלז הפופיות חרא האלה אבל זרקתי את הדיסקים שלהם כבר ממזמן...... בטוואר? איפה זה?????חחח אתה מזכיר לי את לימור! אתה מתכוון ל........??? אני אולי אסע לת אביב לדיזנגוף לחברה שלי ובאותה הזדמנות אקנה בחניות דיסקים -דיסקיםן! לימבו אמר שיש שם חניות יד שניה מצוינות עם דיסקים של קיילי -ישנים!!! אננ מקווה למצוא את האלבום הראשון שלה!!! מה זה מקווה? מייחלת!

וואו כמה פסקולים שכחתי להגיב על זה

........ אגב יש לי את הסינגל "חמסה" של חמסה פחחח קיבלתי ממעריב לנוער ממש חרא שיר לדעתי......
סקייטי

p i n g o

New member
מה?!! ../images/Emo12.gif

עד שיש דיסק שאתה מתאפק לא לקנות זה קונפייד של קיילית?! בושה וכלימה!! |סוקל| ואיך הצלחת ליישר לצד שמאל את הרשימה שלך?? אני אף פעם לא הצלחתי..

חוצפה! היית קונה את זה לי!

אני מחפשת את הדיסק הזה בדיוק! וגם את קיילי מינוג הראשון של קיילי'לה שלנו!!!! גם אני לא הצלחתי אף פעם.........

Human Nature

New member
תזמיני. |טל| |צלב|

עכשיו יש לי זכוי של עשרים ש"ח בטוואר בנוסף להנחה שיש לי (ועוד מאה שקל שהם חייבים לי
), אז אקנה את זה בפעם הבאה שאהיה ברחובות או שאראה את הדיסק הזה. פשוט לא היה לי חשק לקיילי- במיוחד אחרי שראיתי שיש שם שירים מ-KM94 שיש לי. ויישור טקסט לשמאל- יש לך למטה [תחילת קוד]- זה מעיף את הטקסט שמאלה. [סיום קוד] מחזיר אותו ימינה.

Human Nature

New member
דווקא עבד לך ../images/Emo3.gif |טל| |צלב|

בתצוגה המקדימה אי-אפשר לראות את זה. לא יודע למה

eyalush001

New member
סרטאב?

אני בכלל לא אוהב אותה. וחוץ מזה.... ראיתם את הוריד שיש לדבר הזה באמצע המצח?????
מזעזעת!

../images/Emo79.gif../images/Emo68.gif תגלית השנה

גם אם לא שמעתם את השם שירלי צפרי, בטוח שמעתם את השיר "בשבילי", אחד מלהיטי הרדיו הגדולים של השנה. שירלי חובקת אלבום חדש, ומופע חדש, והיום מגיעה להתארח Live בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, בהנחיית רועי וערן. בינתיים, בואו לזכות בדיסק החדש של שירלי.

G O O D M A N

New member
לא יודע אם אמרו את זה כבר...

מזל טוב לערוץ 24!!! ערוץ מוסיקה ישראלית... רק חבל שיש להם רק 1500 קליפים אבל לא נורא... תגידו את דעתכם על הערוץ...אם אתם רוצים

Human Nature

New member
ערוץ.. הממ.. |טל| |צלב|

בלי לפגוע- עלוב. השתעממתי אחרי חצי דקה, ואפילו רקע נחמד לקציצת ירקות הערוץ הזה הוא לא. פשוט... משעמם.

p i n g o

New member
זה נכון

אבל מצד שני הם רק בשידורי נסיון. ומצד שלישי אני לא ממש מת על מוזיקה ישראלית....

למעלה