שרשור

הממ אוקי-סרטאב באה לארת ב21 ביוני

מי זו סרטאב? זו שזכתה באורוויזיון שיר לא רע דווקא... אבל מה זה שנאתי אותו בהתחלה

p i n g o

New member
זאת הזמרת של השיר הטורקי ../images/Emo99.gif

ולמה את אומרת ששנאת אותו? לא היה עדיף להגיד שפשוט לא ממש אהבת אותו ולהעביר את אותו המסר במילים פחות קיצוניות?

הממממ צודק -אני אוהבת אתה גישה שלך

חרירה צריך ללמוד הרבההההה ממך *מתקנת את עצמי* לא אהבתי אותו פעם

Human Nature

New member
מה הקשר שלה פתאום? ../images/Emo12.gif |טל| |צלב|

אם אפשר לדעת, סקייטי my dear

p i n g o

New member
../images/Emo150.gifעוד פעם

גם מפה מחקתי ויכוח מפגר של חרירה וסקייטי. פעם הבאה אני לא רק אמחק.

Avi1986

New member
שיר יפה דווקא!

השיר שלה שב- MTV הוא שיר יפה דווקא. אני מאוד אהבתי. היא באה לארץ כדי לקדם את האלבום שלה, נראה לי שאני אלך לקנות אותו כי נראה לי שהוא שווה... אחרי הכל, מקום ראשון באירוויזיון, מקומות גבוהים מאוד במצעדים בארץ (ראשון, שני, 5, 6...) ובחו"ל (4, 12, 16), ושיר טוב!

אבל זה רק שיר אחד.... אתה תקנה אלבו

אלבום שלם בשביל שיר אחד? מה אם שאר השירים לא ימצאו חן בענייך? חברה שלי קנתה אלבום של להקה שהיא אהבה שיר אחד שלהם ושאר השירים בכלל לא מצאו חן בעניה והיא סתם ביזבזה 80 שקל....... אז תחשוב לפני שאתה קונה

Human Nature

New member
המממ... |טל| |צלב|

לפעמים ממש כיף לקנות אלבומים שאחר-כך שוכבים בצד. אני תמיד נכנס לחנות תקליטים בגישה של "אני בא לקנות דיסק שנדמה לי שיהיה טוב- אם הוא לא יהיה כזה- חפיף". עד עכשיו, הגישה הזו לא אכזבה אותי וקניתי רק תקליטים טובים (חוץ מ"רוק סטדי" של נו דאוט שהוא מזוויע בטירוף. ויש לי שני עותקים שלו :|). וחוץ מזה- את יודעת כמה דיסקים יש לי רק בשביל שיר אחד?

באמת??? בעיני זה ממש ביזבוז

ומעולם לא קניתי דיסק רק בשביל שיר אחד למשל אני אוהבת קצת את שאניה טויין אבל אני לא אקנה דיסק שלה בשביל שלושה שירים יפים ואני לא אקנה את האלבום הקודם שלה שיש בו רק שני שירים שאני אוהבת! זה לא רק ביזבוז כסף אלא גם זמן למה לקנות דיסק רק בשביל שיר אחד? אני קניתי בהתחחלה את fever כשהכרתי רק אתcan't get you out of my head וin your eyes (הייתי בתחילת דרכי בלהערית אותה) ואח''כ הכרתי את שאר שירי הדיסק(ואח''כ כבר הכרתי את כול השירים שלה כשהתחלתי "לחקור" את היסטורית קיילי אבל זה משהו אחר) אז אם לא הייתי קונה את הדיסק -שההככרתי בו רק שני שירים לא היתי מכירה את כול השירים אבל פה הערצתי את קילי אתה קונה דיסקים של אמנים שאתה לא מעריץ אבל אוחהב שיר אחד שלהם? חבל לי עליך ועל הכסף שלך........ סקייטי

KerenWelling

New member
אפשר בחנויות במוזיקה והתקליטים

כמו טאואר רקורדס למשל לבקש לשמוע כמה שניות מכל שיר בדיסק...ככה תוכלו לדעת אם הוא שווה לקניה או לא במקום סתם להתאכזב..

tatababa

New member
חח..

גם אני דוגל באותה גישה! קשה לי מאוד לצאת מחנות דיסקים בלי איזה דיסק חביב שמחפש בית חם... נו מה לעשות - אני פשוט נשמה טובה! בכל אופן, אלבומים שקניתי ברוח הגישה : Shania Twain - Up : לא אכזב Madonna - American Life : אכזב! Sugababes - Angels With Dirty Faces : מוזר לגמרי, ממש קשה לי להתרגל אליו.. משום מה הייתי בטוח שיהיו עוד. המממ... אה - האחרון של רובי לא רע בכלל (אבל יחסית דיי משעמם ולא מקורי. אין על I've Been Expecting You השולט!). Cheers רן

יו איזה מזרים...... בטח המוכרים החנ

המוכרים בחניחוות אוהבים אתכם מה אתם קונים דיסק בשביל שיר אחד? וזמרים שאתם לא מכירים? שאניה והחדש שלה נראה לי לא רע אבל אני לא מעריצה אותה אז למה?

Human Nature

New member
מתוקה, |טל| |צלב|

קניתי דיסק של ריקי מרטין רק בשביל הדואט שיש שם עם מדונה. ופסקולים? אני גם קונה בשביל שיר מסוים. יש לי גם אובססיה עם הנקיון של דיסקים. היום קניתי דיסק מסוים ב"טוואר רקורדס", באתי לחזור הביתה והסתכלתי עליו מקרוב והתחלתי להשתגע. רצתי מהר לחנות והחלפתי דיסק- "Touch" של יורית'מיקס. עכשיו יש לי זכוי של עשרים שקלים

למעלה