שרשור

סיפורים מהחיים ../images/Emo63.gifתפוז Live

היום ב-19:00 נארח בפורום סיפורים מהחיים ומהאינטרנט את הסופר המצליח רם אורן, שיענה לשאלות הגולשים במסגרת אירוחי הסופרים של חודש הספר העברי אתם מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומכם ולהכניס שאלות בפורום.
מחר ב-11:30 נארח בפורום נשואים נשואות את יועץ הנישואין מוטי גלעם שיענה לשאלותיכם וייעץ לכם בכל מה שקשור לנישואין ויחסים. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

tatababa

New member
עברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo32.gif

אאאאאאאאאאאאאאהההההההה!! YAYAYAYAYYAYAYAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שעת יעוץ בתפוז Live

מוטי גלעם, יועץ נישואין ומטפל משפחתי מוסמך, יענה לשאלות הגולשים וייעץ למשך שעה בפורום נשואים-נשואות. כל זה יקרה ממש עוד מעט.... החל מהשעה 11:30 קיץ של בילויים בתפוז אנשים

p i n g o

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif

ידעתי שתעבור!!!!!!!!!!
יאללה צא לקרוע את העיר (עם מלווה
)

tatababa

New member
../images/Emo24.gif

תודה!!! זה היה טסט שלישי.... שלושה טסטים מייגעים אבל בסוף הגעתי לשם......

eyalush001

New member
אני בדיוק...

התחלתי היום ללמוד נהיגה. היה לי שיעור ראשון, והיה שווה! ומזל טוב לך

tatababa

New member
יאאא...

אני זוכר את השיעור הראשון שלי.. תחילת אוקטובר! לא ייאמן איך נמרחו לי שיעורי הנהיגה בגלל כל השביתות במשק! בכל אופן - בהצלחה!! קח הכל בסבבה ותמיד תזכור - לא עברת טסט אחד, חפיף - יבוא עוד אחד אחרי זה! הכי חשוב לקבל רישיון!

eyalush001

New member
ואני דווקא חושב...

שאני צריך לזכור ללחוץ על הקלאץ לפני שמעבירים הילוך...
זה שיגע לי את השכל היום!!!!!!1

dogma24

New member
שיהיה בהצלחה

השיעור הראשון הוא תמיד מבלבל הקלאץ לא תמיד לטובתנו אבל בסוף מסתדרים איתו אז שיהיה בהצלחה

p i n g o

New member
יהיה מצוין!

אני השיעור הראשון שלי היה ממש קטסטרופאלי... המורה אמר לי להתחיל לנסוע (אחרי כמה הסבירם) אבל שכח להגיד לי איך עוצרים את הדבר הזה!!!! אבל בסוף עברתי טסט שני והיום אני הנהג הכי טוב בארץ (ואם יתנו לי לנהוג אני אוכל להוכיח את זה!!)

p i n g o

New member
בכלל לא....

אני עשיתי את התאוריה שלי בביצפר ולמדתי קצת מהחוברת ועברתי בלי בעיות, כמו 99% מהשכבה!

זהו כי אני עולה לי' ו....

אנחנו למדנו השנה חינוך תעבורתי -זה נשמע פלצני אבל זה מקצוע שצריך לזכור ה בו הרבה במחצית הראשונה קיבלתי 90 בלי בעיות(כי היו לנו מבחנים -שקיבלתי בהם 91 ו87) ומחצית הזאתי קיבלתי במבחן 90....קיצר זה לא ממש קשה אם קיבלתי ציונים גבוההים אבל זה ההיהרבה הרבה חומר לחרוש עליו....... ולא הרבה קיבלו 90 ומאה נראה לי הכי גבוהה היה 95 ורוב הכיתה קיבלה 80 אני פוחדת ממה שחברה אמרה לי-אחותה קיבלה רשיון לא מזמן והיא אמרה שהתאוריה זה פי שלוש מזה ואני פוחדת כאלו ממש חרשתי על המבחן הזה!!!!! זהוסיימתי לנאום לך חחח כמה כתבתי......

tatababa

New member
תיאוריה זה לא

קשה.. מה שכן - שימי לב שאת עונה על *כל* השאלות! (מניסיון!
)

QueIronia

New member
פורום ג'ניפר לופז

(מפורסם בהתאם לרשימת אישורי הפרסום) "כתבו שהיא דורשת לצבוע מחדש את חדרי ההלבשה. ריכלו שהיא השתלטה על כל הלימוזינות של לונדון. ליכלכו שהיא דרשה להדליק 700 נרות לכבודה. ואמא שלה התקשרה בבכי ושאלה למה היא צריכה לקרוא בעיתון שבתה בהריון. ככה זה כשאת הכוכבת הגדולה ביותר בעולם מאז מדונה". (7 ימים, ידיעות אחרונות, 30/08/2002) פורום ג'ניפר לופז 559 ב
הפורום המוביל לזמרת המובילה

למעלה