שרשור

אלון אולארצ'יק בתפוז

היום בשעה 19:00 יתארח בפורום ג'אז ובלוז אלון אולארצ'יק בכבודו ובעצמו... וכל זה יקרה Live! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

ניצלו''ש -דני מינוג מתחילה להצליח

חשבתי שהכותרת היותר יפה הייתה "מצליחה להצליח" אבל לא...... אחרי ניסיונות רבים להיות ככוכבת דני מתחילה לקבל סוף סוך שם ולא כ "האחות של" למרות שבשבילי היא תהיה רק "האחות של"-האלילה שלי!!!! היא הצליחה בעבר מספר פעמיםאבל לא כדי להיות מספיק גדולה.. בישראל סוף סוך מתחילים להכיר אותה בתור עצמה ולא באחות של.... סתם רציתי שתדען(למרותש רןכבר בטוח יודע) למישוה יש כתבות בנושא? אניקראתי בעיתונים מלא כותבות מפרגנות

tatababa

New member
היום קיבלתי בדואר

את הסינגל החדש שלה! מ-ע-ו-ל-ה! לצערי, אני לא מסכים איתך שדאני היא כבר לא "האחות של" - רק תקראי ראיונות איתה ותביני שכל ראיון איתה זה "נו, אז מה הולך עם החבר של קיילי? הם מתחתנים?" או "אז קיילי לא עשתה ניתוח פלסטי?" וכו' וכו'... וזה - עוד במקומות שמכירים את דאני! בארץ בקושי מכירים אותה וזה חבל כי האלבום האחרון שלה Neon Nights הוא אלבום פופ\דאנס מעולה (וגם האלבום הקודם Girl מומלץ בחום!). נקווה שהסינגל הבא והאחרון מ neon nights יסגור יפה את האלבום ויביא עוד עוד עוד מהמינוגית הקטנה!

כיף לך!

אמרתי שהיא רק מתחילה עדיין היא אחות של אבל לאט לאט היא תהיה דאני סוף סוף.......

אאאההההה!!! הצילוווווווו!!!!

אני לא יכולה ככה !!!! אני אשבור אתהמחשב הזה בסוף!!!! הוא כול כמה דקות נתקע זוכרים שהיו לי בעיות? לא תיקנו אותם יענו אמרו שהכול בסדר ושהכול תורן והחזירו לי את המחשב ואחרי יומיים שוב המצב היה רע......... אבל לא מצאתי לנכון לעדכן אתכעם כי מה זה יעניין אתכםש כול כמה שניות נתקע לי המחשב? any wa אני לא יודעת מה לעשות!!!! אני משתגעת אני חושבת שראני לא אבוא שבוע לאינטרנט נמאס לי שכול דקה המחשב נתקע באמצע הודעה ושאז אני עושה ריסט מנסה לכתוב שוב הודעה ושוב המחשב נתקע!!!

שפתאום העכבר לא זז?

ו-כול הזמן? כמו אצלי? זה נורא לא רק מעצבןא ני לא יכולה להיותץ הצ'טים ויש לי את זהכבר חודשים@ בהתחלה חשבוש זה המסך אח''כ הכרטיס מסך אחר כך כולה כרטיסים אחר כך עומס יתר אחר כך המאורר ועכשיו כבק אובדי עצות שמהץ... אומרים לנו להנחליף מחשב אבל כמובן שאמא שלי לא תעשה את זה

ועכשיו אני תקועה עם מחשב כזה ../images/Emo7.gif בל

בלי להיכנס לצ'טים!! מפחד שהוא יתקע כול הזמן כשאניא אהיה עם מישהו בצ'ט........

eyalush001

New member
../images/Emo34.gifסתם לידיעה כללית..../images/Emo34.gif

יום שישי חוגגים בת"א את מצעד הגאווה.
מומלץ לכולם זאת בהחלט חוויה. המצעד יהייה ססגוני וצבעוני, תבואו אנשים יהייה שמח

eyalush001

New member
../images/Emo34.gifוד"ש....

לאיתי כי הוא בטח מחפש עכשיו את ההודעות שלי...

tatababa

New member
חחחחחחחחחחחחחח

איזה מניאק! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo79.gif בלבלי אותו ../images/Emo43.gif תפוז Live

קובי פרץ, הלהיט החם בסצינת המוזיקה המזרחית, מתארח היום בפורום, ועונה לשאלות הגולשים בכל הנוגע ללהיט "בלבלי אותו", ללהיטים אחרים, ותכניות לעתיד. היום ב 19:00 בפורום מוזיקה מזרחית

למעלה