שרשור

לדעתי...

דבר ראשון, להבא, אני חושבת שהודעות מהסוג הזה אפשר לשרשר בשרשור ה-
לא חבל לפתוח עוד שרשור? שנית כל - לשאלתך: מבחינת תרגול, הספר טוב מאוד (לדעתי). מבחינת הדרך בה הוא מסביר, ממה שראיתי עד עכשיו ההסברים בו על פי רוב בהירים ומובנים, אבל היות ואני לומדת עם מורה לא אוכל לומר לך עד כמה הוא מתאים ללימוד עצמי. מקווה שעזרתי, ובהצלחה

ShadowFlash

New member
אז ככה...

הסברים- גם לי לא יצא ללמוד בעצמי ונראה לי שהדרך הכי טובה ללמוד משהו זה שמישהו מסביר... אז על ההסברים אין לי תגובה... תרגול- בספר יש המון תרגול ובכל סוגי הרמות... (מומלץ מאוד) תרגול יש גם בספרים של יואל גבע "מתמתיקה ל-5 יחידות" א\ב (ג\ד לכיתה י"ב כולל אנליטית וכל שאר החומר...) רק אתה לא תמצא הסברים בספרים שלו... עדיין הספר (בכלל הספרים) של בני גורן מאוד ממולץ!

eduard15

New member
סליחה. אך אין לי מושג מתי משרשרים

ומתי לא, ומתי שרשור OFF ומתי לא ומה זה שרשור OFF? אני מודה לך על המלצתך לספר תירגול, אבל בקשתי היא ספר הדרכה טוב. ואל לי לדאוג אם נושא כלשהו לא יוסבר היטב בספר, כי עזרה ממכם אקבל בעת צרה(אלא אם כן תתנגדו אז.. לא יודע :). תודה על העזרה

הסבר

שרשור
הוא שרשור מהכיל הודעות שלא קשורות לנושא. בפורום זה בד"כ אלו הן שאלות שאינן שאלות של פתרון בעיות במתמטיקה, למשל, אלא בקשות להמלצות על ספרים, אתרים וכדומה. מתי משרשרים הודעה לשרשור OFF? כאמור, כשזו שאלה של בקשת המלצה, טיפים לבחינות וכו'. אם רושמים הודעות OFF כהודעה ראשית בזמן שישנו פתיל
פתוח, זה פשוט מספק למנהל עוד עבודה (וכמו שניתן היה לראות בימים האחרונים, Freedom Rider משקיע זמן רב בשרשור הודעות ראשיות שנפתחו לשרשורים המתאימים להן). ועל לא דבר, לא נראה לי שעזרתי כל כך אבל מילא...

למעלה