שרשור

freedom rider

New member
אני דווקא בעד ביקורת

אדרבא, נשמע מה יש לנערה לומר - למה היא חושבת שזה מקצוע דפוק? אולי יש לה נימוקים כבדי משקל.

ofirsd

New member
איך משיגים את המבחן של 5 יח"ל?

שלום לכולם, איפה אני יכול להוריד את המבחן של 5 יח"ל?? (המלא 2+3).

עוד מבחנים..

שלום! רציתי לדעת אם יש מקום כל-שהו שמפרסם מתקונות מהשנה, זאת פשוט הדרך הכי טובה להתכונן... בתודה, צחי.

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif מיואשת....

שלום לכולם יש לי בעיה רצינית אני כבר 4 שעות על תרגיל אני כבר מיואשת בטירוף אם יש כאן מישהו שמבין במתמטיקה ויכול לעזור לי שישלח לי מסר הודעה באיסי כל דבר הבעייה היא שטח של טרפז בנושא גרפים פונקציות פרגולות בקיצור בלאגן

denn

New member
למי שיודע....

יש אתר של מפמ"ר למתמטיקה או משהו כזה כמו שראיתי שיש לפיזיקה או למחשבים?

assafus

New member
אתר גרפים

איפה אפשר למצוא באינטרנט אתר שמסוגל לצייר גרפים של משוואות (כמו מחשבון גרפי). למשל נותנים לו(y=5*sin(x והוא מצייר את הגרף של הפונקציה הזאת.

ShadowFlash

New member
ממממ אני לא כל כך טוב

במתמטיקה אבל אני עדיין אוהב את המקצוע... אני ממש נלחמתי בכיתה ט כדי להגיע ל-5 יחידות (הייתי ב-א\2 ובשביל 5 יחידות צריך ליהיות בא\1 עליתי תוך חצי שנה...) והשנה גם רצו להוריד אותי ל-4 יחידות נלחמתי ובסוף (נראה לי) אני אקבל ציון לא רע בבגרות.. וכל זה רק כי אני אוהב את המקצוע הזה... אחרת לא היה איכפת לי לרדת ל-4. אבל כל אחד עם העדפות שלו.

לדעתי, אין לה שום "נימוקים" ../images/Emo123.gif

לדעתי, (חוזרת: לדעתי), ממה שהיא אמרה, ומאיך שהיא אמרה- היא מהאנשים שסתם אוהבים להגיד דברים. סתם
יכול להיות מסיבות רבות (שאני לא אכנס אליהן)-> אבל זה באמת סתמי! (מלשון סתם)(אבל אם תקראו את זה מלסתום למישהו ת'פה- זה יהיה טוב גם)

הוכחה לכך ש"אין דבר העומד בפנָי"

חחח
הכוונה היא לא באמת בפני... אלא כידוע...בפני הרצון......

למה אף אחד לא עוזר

אני חיילת בפרויקט השלמת בגרויות ללולחמים ונגשת לבגרות 3 יחידות בעוד 5 שבועות וזה שעורי בית נו בבקשה

למעלה