שרשור

Bitch47Percents

New member
רצינית לגמרי!!! ../images/Emo46.gif

היה כתוב ברייטינג של השבוע, במדור של פוריה גל!!

וואווו אדירררר

אבל הוא חי בארץ?.. עזבו את זה שהוא דומה לאיתי שגב...חחח הוא חמוווט!!!

חרטא האהבל הפנטומימאי הזה...

מי זאת הפצצה עם החיוך הפשוט מ-ד-ה-י-ם כובש הזאתי... אין על חיוך ועיניים!!! אין!!!

benny afro

New member
וואי איזה מכות שוות

איזה קטלני זה שיווווווווווווווווו תרגיש טוב בכל מקרה, ערסים זה עם חרא,ואם אתה חושב שזה יסתדר איתם,זה טעות,כי הדור החדש של הערסים,יעני כיתות ז-ט הם משודרגים ולא מפחדים מכלום,וזה הדבר הכי מטורף בעולם,איך אני שמח שאני גומר את הנערות שלי. פעם 40 ערסים קפצו עליי לבד,ואני הייתי עם עוד 70 חברה,בעזרת משהו שלמדתי בקפואירה יצאתי משם כמעט בלי כלום,רק מקל בראש וביד,וההוא שנתן קיבל אגרוף כזה שבטח היה נפוח לו שבועיים, חברים שלי זונות לא עזרו לי בכלל,שאלו אפילו את פטל,היא הייתה שם. כאס אחטוק ערסים,הדור החדש...חאראם על הילדים שלנו.

guitar lan

New member
הדור החדש..

זה משהו מיוחד.. באמת שהם לא מפחדים מכלום.. אבל זה ממש מתחיל להיות מפחיד כשרואים ילדים בכיתה ז' מעבירים מגבות עם פלאפון באוטבוס.. אצלנו זה ממש סיכון להביא פלאפון לבצפר..

ShReN

New member
המ......

הייתם 70 איש מול 40..... וחברים שלך לא עזרו לך? הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי קורא להם חברים..... ובקשר לערסים... נכון חרא של עם... ואין מה לעשות הם נמצאים בכל חור שיש... אבל צריך להתרגל אליהם... תראו ערסים זה כמו עורב... לבד הוא לא עושה כלום.. כשהוא בלהקה.. ברח! אבל אם כבר הסתבכת... אל תצא פראייר! אפילו אם הם יותר ממכם... אל תפחד מסכינים ומקלות... כי בסך הכל הם כמוך.. תרביץ להם הם יפלו... זה הכל ואל תשכח... אל תיהיה פראייר!

benny afro

New member
על הזין שלי פראייר לא פראייר

הייתי אוכל מכות מ40 ילד,בסוף הייתי גומר נראה כמו מישהו אחרי תאונת עבודה עם מסור חשמלי. אני מעדיף לצאת "פראייר" ויפה מאשר "לא פראייר" ומכוער לכל החיים. אגב,אני לא יכול לצאת פראייר משם- גם הבאתי לו אגרוף לפנים וגם הם היו 15 ילד מסביבי(כל השאר היו קצת יותר רחוק-5 מטר),ככה שפראייר לא יצאתי D-:.

benny afro

New member
הם היו איזה שלושים!

היו מסביבי רק איזה 10 ועוד איזה 20 היו מסביב, שיחקו אחד עם השני ולא התערבו באותו רגע,והיינו חופשי שבעים אם הם היו שלושים.

Bassman

New member
אחחח... ערסים

עם מגעיל... אני וה GANG
שלי כבר למדנו להסתדר איתם... השיטה זה לתת לראשון שמתחיל איתך את האגרוף הכי חזק שאתה יכול לפנים. אחרי שהוא על הריצפה השאר פוחדים להתקרב. ולא, אני לא בנאדם אלים אבל לפעמים אין ברירה...

למעלה