../images/Emo32.gif אני יודע שזה לא קשור אבל אני
מרגיש חייב לספר... סתם מעצבן אותי ואני מרגיש צורך לספר: אז ככה, המלצה שלי- לא ללכת יותר לג'יי אנד ג'יי. יותר נכון, למקומות חסרי סלקציה. ולג'יי אנד ג'יי הוא מקום נחמד כן, אבל פעם אחרונה שאני שם. אתמול בלילה היינו שם, וישבו מאחורינו איזה חבורה של סתומים, 7-10 בערך. כל הערב זרקו על אנשים דברים, גם עלינו. אמרנו להם שיפסיקו. איימנו שיפסיקו. לא עזר. נקצר הענין ונגיד שלקראת שרצינו ללכת הבייתה הם זרקו עוד משהו, חבר אמר להם להרגע ומפה לשם זה התחיל להפוך למכות רק שהסתבר שהם לא לבד- עוד שני שולחנות שם שייכים לחבר'ה שלהם. בקיצור מצאנו את עצמנו חמישה אנשים מול בערך 30, במכות שלא ראיתי אני חושב בשום מקום... כיסאות עץ כבדים מתעופפים באוויר, אגרופים, מכות, קסדות, בלאגן חבל על הזמן. אח"כ יצאנו החוצה וכשרצינו ללכת הבייתה הם לקחו איזה חבר "לעשות סולחה" פתאום איזה אחד בא להביא לו בעיטה, אז העפתי אותו על הרצפה ואז התחיל הכל מחדש בצורה מטורפת, כמו כזו של אנשים ואנחנו רק 6... חטפנו, הרבצנו ובסה"כ רצינו להגן על עצמנו וללכת הבייתה... כל כך מעצבן העניין. שונא שונא ערסים. שונאאאאא!!! ואנחנו לא אנשים שהולכים מכות בדר"כ, לא מחפשים את זה ולא מתחילים, אבל יש גבול. פשוט מעצבן. היום בבוקר אני מתחיל להרגיש את הדברים יותר טוב- כל מיני פצעים חתכים, כל הראש שלי מלא נפיחויות ופצעים כי באיזשהו שלב הפילו אותי לרצפה ואיזה עשרה בעטו בי ככה שלא ממש היה לי מה לעשות חוץ מלהגן על השיניים והפנים ולחכות שזה יגמר או משהו... וזה בעיה כשאתה 6 והם שלושים בערך... אח"כ הגיעה משטרה והפסיקה את הענין במזל, וברור שהם הבינו שלא נאחנו אשמים בענין אבל חצי מהם כבר ברחו משם. בקיצור סתם רציתי לשתף כי זה ממש מעצבן אותי, ואני אחשוב פעמיים על מקומות כאלה שמכניסים ערסים לשם בלי בעיות וגם האבטחה שם לא מי יודע מה... חרם על הJ&J!