שרשור

EverMan

New member
אף אחד לא אוהב ערסים.

מלבד ערסים אחרים ופרחות. השאלה העיקרית שעולה : האם ערס יודע שהוא ערס ?

../images/Emo42.gifצוהורים טובים לכולם../images/Emo42.gif

מה שלומכם היום? עושים משו הערב?
אם יש לכם רעיון לבילוי אטרקטיבי,זול וקרוב לבית...זה בדיוק מה שאני מחפשת...מוזמנם לעזור לי

bazzz

New member
טוב אני חדש פה

אז רק רציתי להגיד שלום מה המצב? ואחלה פורום P:

fazer_1000

New member
../images/Emo32.gif אני יודע שזה לא קשור אבל אני

מרגיש חייב לספר... סתם מעצבן אותי ואני מרגיש צורך לספר: אז ככה, המלצה שלי- לא ללכת יותר לג'יי אנד ג'יי. יותר נכון, למקומות חסרי סלקציה. ולג'יי אנד ג'יי הוא מקום נחמד כן, אבל פעם אחרונה שאני שם. אתמול בלילה היינו שם, וישבו מאחורינו איזה חבורה של סתומים, 7-10 בערך. כל הערב זרקו על אנשים דברים, גם עלינו. אמרנו להם שיפסיקו. איימנו שיפסיקו. לא עזר. נקצר הענין ונגיד שלקראת שרצינו ללכת הבייתה הם זרקו עוד משהו, חבר אמר להם להרגע ומפה לשם זה התחיל להפוך למכות רק שהסתבר שהם לא לבד- עוד שני שולחנות שם שייכים לחבר'ה שלהם. בקיצור מצאנו את עצמנו חמישה אנשים מול בערך 30, במכות שלא ראיתי אני חושב בשום מקום... כיסאות עץ כבדים מתעופפים באוויר, אגרופים, מכות, קסדות, בלאגן חבל על הזמן. אח"כ יצאנו החוצה וכשרצינו ללכת הבייתה הם לקחו איזה חבר "לעשות סולחה" פתאום איזה אחד בא להביא לו בעיטה, אז העפתי אותו על הרצפה ואז התחיל הכל מחדש בצורה מטורפת, כמו כזו של אנשים ואנחנו רק 6... חטפנו, הרבצנו ובסה"כ רצינו להגן על עצמנו וללכת הבייתה... כל כך מעצבן העניין. שונא שונא ערסים. שונאאאאא!!! ואנחנו לא אנשים שהולכים מכות בדר"כ, לא מחפשים את זה ולא מתחילים, אבל יש גבול. פשוט מעצבן. היום בבוקר אני מתחיל להרגיש את הדברים יותר טוב- כל מיני פצעים חתכים, כל הראש שלי מלא נפיחויות ופצעים כי באיזשהו שלב הפילו אותי לרצפה ואיזה עשרה בעטו בי ככה שלא ממש היה לי מה לעשות חוץ מלהגן על השיניים והפנים ולחכות שזה יגמר או משהו... וזה בעיה כשאתה 6 והם שלושים בערך... אח"כ הגיעה משטרה והפסיקה את הענין במזל, וברור שהם הבינו שלא נאחנו אשמים בענין אבל חצי מהם כבר ברחו משם. בקיצור סתם רציתי לשתף כי זה ממש מעצבן אותי, ואני אחשוב פעמיים על מקומות כאלה שמכניסים ערסים לשם בלי בעיות וגם האבטחה שם לא מי יודע מה... חרם על הJ&J!

אנשיי!!! חזרתי!!../images/Emo41.gifכנסו מיד!!../images/Emo41.gif

אויישש..בטח איך התגעגעתם...הא? אז עכשיו נגולה אבן מלבכם ואתם יכולים לנשום לרווחה!!! כי אני פה! מתוקיייי נכון שחסרתי לכם?? תגידו שכן תגידו שכן!!!

13th worrior

New member
ever man

אתה לא כרמיאלי במקרה? כי ערסים מודעים לזה שהם ערסים אבל הם מתעלים מעל לשמות והכינויים שאתם נותנים להם מאחורי הכל הם בני אדם כמונו ואולי אפילו יותר טובים.... בכל מקרה אין לכם מה לפחד מערסים... הם אנשים חמים ורגישים אפילו אם תחשבו שלא.... והגזענות פה בפורום ממש מתחילה להגעיל...

prophit

New member
וואי, אחי איזה בעסה...... במצב כזה

פשוט עדיף לקום וללכת... גם ככה לא נהנים, אחי, תרגיש טוב, החלמה מהירה ואני איתך- שונא ערסים

ד"א...נצל"ש של עצמי...

מישהו אולי יודע במקרה מי זה החמווווד הזה מהפרסומת של אורנג'...ברכבת התחתית...? שהבחורה מחקה אותו?...נווו פלייז!?

hollyyam

New member
שונאת ערסים!!!

כשהייתי בחטיבה היינו 3 בנות רוסיות בכתה בלי בנים רוסים בכלל.. לי אישית לא ממש הציקו כי אני נראית די טוב אבל לשתים האחרות כן. קיצור אני הגנתי עליהם כלומר בהתחלה רק במילים והכל ואז הערסים החליטו שאני לא מפחדת מהם וזה לא טוב וצריך לשנות את זה. הם ניסו להפחיד אותי וברגע שאחד מהם דחף אותי וכמעט נפלתי פשוט הכנסתי לו אגרוף . החארות האלו נבהלו וברחו אבל אחריי זה הם חזרו 10 אנשים עליי. קרעתי כמה מהם והשאר שוב ברחו . כשהם באו אליי כבר 20 אנשים הבנתי שאני פשוט אמות! אז עפתי משם כמה שיותר מהר. ואז יום אחד הכל נגמר כשהם אחד מהם קילל את אמא שלי משהו שמה זה עצבן אותי! פשוט השכבתי אותו על הרצפה והתחלתי ךלהכניס לו מכות... אחריי זה כבר אף אחד לא התקרב אליי... כלומר הבן אדם יצא עם אף שבור פנסים בשתי העיניים ושפה פתוחה... חח כמה שאני צחקתי אחריי זה!!!

EverMan

New member
איזה גזענות יש פה ?

אף אחד לא אמר שמזרחיים הם אנשים רעים. להפך ... הם אנשים חמים מאוד. ערסים זה חבורת מטרידנים קופצניים שהולכים בחבורות , נוקטים באלימות וכו'. זו בחירה שלהם להיות ערסים. הם לא נולדים ככה. ולא , רובם לא טובים. אלא אנשים קטנים שצריכים להוכיח את עצמם כל הזמן.

הגדר "ערס"...

ערס זה לא בחור ממוצא מזרחי עם גבות מחוברות וצורת לבוש זו או אחרת. ערס זה בפירוש אדם שנטפל לחלשים ממנו (לרוב בחבורות), לועג לשונים ממנו ונוקט באלימות! אין הגדרה אחרת. עכשיו אתה באמת חושב שה"אינטלקטואל" הזה הוא אדם יותר טוב מרוב חברי הפורום? והמילה "ערסים" לא מצביעה על גזענות כל עוד מפרשים אותה נכון (כמו שאני פירשתי).

אנחנו תמיד מרביצים להם..

אני לומד ליד בי"ס של ערסים אז לפעמים יוצא לנו לתת להם כמה כאפות ..

Bitch47Percents

New member
אני יודעת!

קוראים לו ג'יין קיי, הוא בן 26 מדרום-אפריקה, ומעריץ את נלסון מנדלה. אה, וגם חולה על בשר יען!!

למעלה