שרשור

MagicCom

New member
../images/Emo9.gif יש לי מחר בוחן במתמטיקה ../images/Emo7.gif

ואני לא ממש מבין את החומר
מישהו מוכן להיות נחמד ולהקדיש 10 דקות משמנו להסביר לי
החומר שלא הבנתי הוא: גיאומטריה אנליטית. תודה מראש

bercko21

New member
שלום, יש לי שאלה טיפה לא רגילה...

אפשר אולי לקבל המלצות לספרי לימוד? אני מחפש ספר לימוד ברמה של 5 יחידות, אבל ללימוד עצמי, עם הסברים ופתרונות, לא רק תרגילים. אשמח עם מישהו מכיר פה ספר טוב ויוכל להמליץ.

גרעאפס

New member
בעצם אני חושב שהבנתי

שנייה אחרי שלחצתי שלח. אבל מגניב בכל זאת!

ShadowFlash

New member
אני אצתרף אליך...

גם לי יש בוחן בסדרות... טוב אני כאילו יודע תחומר והכל אבל אני עדיין הולך להיכשל :(

תומר שי

New member
יום לפני בחן כבר מאוחר מדי לעזור

תשמעו מנסיון שלי. יום לפני בחן עדיף לא ממש ללמוד אלא לעשות חזרה אחת קצרה וזהו. יותר כדאי לנוח, לישון טוב, לבלות קצת ולא לחשוב מתמטיקה בכלל. היתם צריכים לחשוב קודם איך להתכונן לבחן הזה. הרי ידעתם עליו כמה ימים לפני, לפעמים אפילו כמה שבועות מראש. ביום האחרון להתכונן למבחן במתמטיקה זו בעיה. מתמטיקה צריך לתרגל, זה לא חומר שצריך ללמוד בעל פה הכל. התרגול צריך להתפרס על פני כמה ימים. לחלק את הזמן ולהשקיע איפה שמרגישים לא בטוחים בעצמנו. עכשיו בערב להסביר לכם הכל על סדרות או על כל דבר אחר זה לא יעזור לכם מחר רק יהרוס. מה שאתם יודעים עד עכשיו זה מה שיהיה אתכם מחר בבחן. בבחן הבא תדעו להגיע מוכנים. אל תדחו את הלימוד לרגע האחרון. זו הטעות הכי גדולה בלימודים.

תומר שי

New member
אז כנראה

שאתה באמת הולך להכשל. לפחות תשלים עם זה ובפעם הבאה תתכונן יותר טוב. לדעתי מהיום למחר להתכונן לבחן זו טעות. גם חשיבה שלילית לא תעזור. אתה צריך בדיוק ההיפך להרגיש מוכן היטב לבחן. לדעת שפתרת את כל מה שיכולת. שעשית את כל השעורי בית וחזרת על מה שהתקשית בו. זה המתכון להצליח במבחן.

freedom rider

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

לכאן יש לשרשר את כל ההודעות שלא קשורות ישירות בנושא הפורום.

pauli

New member
מבחן מיון במתמטיקה

שלום! מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא תרגול בסגנון של המבחן מיון במתמטיקה? ספרים או אולי באינטרנט? אני רוצה לגשת, אבל אין הרבה תרגול שיכין אותי לבחינה.... תודה רבה מראש!

למעלה