שרשור

2ndskin

New member
קבלו נוסטלגיה!!!

ק - א - ל - ט !!! http://www.100percentgpk.com/israel.htm
 

LeeCooper69

New member
זהו אנשים, זה רשמי ../images/Emo70.gif

המממ... חזרתי בצהריים מהרופא. הוא עשה לי בדיקות אחרונות. זהו, זה רשמי. אמממ... יש לי אנורקסיה. התייבשתי 4 פעמים השנה (וזה עונה לשאלה שמישהי שאלה אותי פעם, למה אני אף פעם לא חוהל- זה כי אין לחיידקים על מה להתבסס). התעלפתי לאחרונה גם כמה פעמים. חזרתי לבית והלכתי ישר לישון. כמו תמיד. סתם רציתי לחלוק איתכם.
 

OrginalYair

New member
השיר של אבריל- אחלה שיר.. im with u

I'm Standing on a bridge I'm waitin in the dark I thought that you'd be here by now Theres nothing but the rain No footsteps on the ground I'm listening but theres no sound Isn't anyone tryin to find me? Won't somebody come take me home It's a damn cold night Trying to figure out this life Wont you take me by the hand take me somewhere new I dont know who you are but I... I'm with you im looking for a place searching for a face is anybody here i know cause nothings going right and everythigns a mess and no one likes to be alone Isn't anyone tryin to find me? Won't somebody come take me home It's a damn cold night Trying to figure out this life Wont you take me by the hand take me somewhere new I dont know who you are but I... I'm with you oh why is everything so confusing maybe I'm just out of my mind yea yea yea It's a damn cold night Trying to figure out this life Wont you take me by the hand take me somewhere new I dont know who you are but I... I'm with you Take me by the hand take me somewhere new I dont know who you are but I... I'm with you I'm with you Take me by the hand take me somewhere new I dont know who you are but I... I'm with you I'm with you I'm with you.
 

Blackice

New member
שלג!!! ^_^

אני מצטער על האוף, שרימפי וראספי, אבל.. שלג!!! ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ אני יושב לי עכשיו בחדר המחשבים באוניברסיטה ובחוץ.. פתיתים קטנים ומושלמים.... איזה יום נפלא!!
איק איק מתחזק עכשיו... ^_^ טוב, אתם יכולים למחוק את ההודעה או לשרשר אותה עוד כמה שעות.. פשוט הייתי חייב להוציא את זה איפושהו..
ארז נ.ב. שלג!!!!
 

yellow cheese

New member
אווו... ../images/Emo10.gif

אני מקווה שתרגיש טוב מאמי. תשמור על עצמך
(גאד דמאט, הוא נראה טיפש..
) אוהבת אותך, שירלי
 

sarah

New member
יוקי!!! ../images/Emo13.gif

בדיוק שוחררתי מהבי"ס כייף לך ארז, שאתה יושב בתוך חדר מחשב כי אם היית יוצא החוצה היית רואה שהשלג נעלם כשהוא מגיע במגע עם האדמה
וקבילתי 86 במבחן במת'
אבל יום נעים ומושלג
!
באעבה, שרה
 

rainbowgirl

New member
ניצול שירשור ../images/Emo13.gif

ממ קודמ כל :) אני חדשה כאנ אז קבלו אותי בברכות
שמי קורל ואני גרה בבאר שבע. ממ אני בת 14 תכפ. וזהו נראה לי. אמ יש לכמ מה לשאול שאלו
ד"א איזה כיפ לכמ שישי לכמ שלג!!! אצלנו יש רק רוחות... ושמונימ ושש זה מעולה
 

paperdoll15

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo54.gif

גם לנו יורד שלג!!!!
היפ היפ הוריי! *מאושרת*
 

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ממ../images/Emo10.gif../images/Emo152.gif שלגגגגגג../images/Emo113.gif

מיאו, אומרים בתחזיות שירד גם כאן שלג, כל איזה 4 שנים באמת יורד שלג.. אבל אפילו שקור מקפיא יש לי הרגשה שלא באמת ירד שלג.. בעע *מיידה כדוריי שלג דימיוניים לעבר ירשלמים מאושרים משלג* חח
 

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הממ*מאושרת* ../images/Emo152.gif

מה שאמרתי קודם על שלג תשכחו מזה! אני פשוט עיוורת.. ו.. עכשיו הייתי בבית ספר שדה בפיסול ופתאום קרא אחד הדרדדאערסים שיורד שלג, הוו ירד שלג
ואם יהיה מזל( ובטח לא יהיה) אז גם הלילה ירד שלג, ואז מחר יהי לבן(אבל לא יהיה*נמנעת מתקוות שווא*
) שלג^_^ שלג^_^ שלג שלג שלג..
 

Blackice

New member
מי קם בבוקר מאוחר והכל לבן ומושלג?

מי שגר בירושלים!!! ^_^ הלכתי לישון בסביבות.. 1 בלילה.. הכל היה יבש בחוץ.. ליפי לא האמינה שנתעורר ויהיה שלג.. והיא צריכה לקום ב5 בבוקר לחזור לת"א... והתעוררנו ב5 בבוקר והכול לבןןןןןןן..,.
וחזרנו לישון והרבה יותר לבן עכשיו ויורד שלג ולפי התחזיות ימשיך עד תוך הלילה.... אז, תהנו לכם בבתי הספר היום.. אנחנו מתבצרים לנו בבית מוקפים בהמון המון שלג!!!
*קופץ מהתרגשות* ארז
 

sarah

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif../images/Emo78.gif

תרגיש טוב!
החלמה או מה שיהיה מהירה
באעבה, שרה
 

adiko

New member
תרגיש טוב ילד:)

אתה רוצה שאני סתם כדי להעלות את המודעות יפתח מסע על האנורקסיה ונציב אותך במרכזה זה יכול להיות מעניין בכל אופן חמוד תהייה לי בריא העיקר
 
למעלה