שרשור

stac

New member
לעבור מ4 ל5

אני בי"ב ועשיתי אתמול בגרות , הלך לי ממש טוב, אבל 4 יחידות לא טוב לי, אני חייב לעבור ל5 והרכזת שלי בשום אופן לא רוצה, רק הסכימה לזה שאינ אלמד לבד את כל החומר ובסוף שנה אבוא רק למגנים ולבגרות, כלבה או לא?! עכשיו שאלה האם אפשר לבד ללמוד כל החומר לבגרות? אני משער שאפשר, גם תורת החשמל 5 יחידות למדתי לבד, חוץ מניסויים, והוצאתי 90, אבל זה יותר קל בהרבה ממתמטיקה. אז הבנתם את השאלה? אפשרי להשלים את 5 יחידות? והקטע הוא שאני עדיין חייב ללכת וללמוד 4 יחידות, שזה ממש רע לי ויש לי מלא דברים על הראש ומלא מקצועות ללמוד, אבל בשביל להתקבל לעתודה אני ממש צריך את 5 יחידות האלו בשביל שהסכם שלי בטכניון יעלה. טוב תעזור לי בדילמה. כי על 4 יחידות מקבלים 1.1 ועל 5 יחידות מקבלים 1.3 בטכניון, זה הבדל גדול.

stac

New member
איפה להשיג בחינות בגרות שהיו?

אני מעוניין בעיקר בחמש יחידות לראות את סוג השאלות, אם אין באינטרנט תגידו אני הקנה ספר.

חדשה

מור בת 16... תחילת שנה הייתי ב-4 והייתי די גרועה עכשיו העבירו אותי ל-3 ואני צריכה להשלים חומר לבד של מס´ חודשים ....נוסף לכל בגרות 3 יח´ זה השנה!!! יום ראשון יש לי מבחן..... מאווווד מקווה שחבר´ה נחמדים כמוכם יעזרו לי במהלך השבת! למה לא מודיעים שיש פורום מת´ אולי הייתי נשארת ב-4 בעזרתכם!

ayelet2003

New member
הבגרות של ה-3 יחידות מתוך ה-4

אני חייבת להגיב על הבגרות שהייתה אתמול...........הברות הייתה ממש לא הוגנת הרבה מעל לרמה של 4 יחידות (היו אולי 2 שאלות הוגנות) גם המורים למתמטיקה אמרו ככה.......... בהשוואה לבגרויות של שנה שעברה גם חורף וגם קיץ הם היו פשוט קלות ומה שהיה אתמול היה פשוט זוועה אני מקווה שיתחשבו ויעשו הקלות

ברכוח

New member
שלום , לגבי הבגרויות

אני מעוניין לדעת , איפה אני יכול , או האם מישהו יכול , לתת לי את שאלות הבגרות שהיו השבוע, של 3,4,ו5, יחידות לימוד תודה , זה די דחוף

gshhar

New member
מישהו\מישהי יכול\ה בבקשה

להציג כאן את הבגרות במתמתיקה שהייתה אתמול ב-5 י"חל(התוכנית הישנה)?

scofflaw

New member
הספר של אנקורי

של הבגרויות עם הפתרונות והסברים, מומלץ? ויש מקום שאפשר לקנות אותו באינטרנט? תודה.

twigy

New member
אני רוצה למסור כאן תודה אישית לנשר

הנובח !
ששעתיים לפני שהתחילה הבגרות במתמטיקה נכנסתי לכאן והשארתי שאלה בגאומטריה של המישור שלא הצלחתי לפתור יום קודם והוא תוך חמש דקות ענה לי תודה לך! בדיוק השאלה הזו הופיעה בבגרות !

גיאומטריה דיפרנציאלית

אם יש כאן מישהו שלמד מתי שהוא קורס אקדמי בגיאומטריה דיפרנציאלית (רצוי באונ´ ת"א אבל לא חובה), בבקשה, בבקשה, בבקשה... שיכתוב לי כאן. אני על סף התמוטטות......... תודה. :-<

adidushim

New member
בגרות 5 יח"ל 2/5

מישהו פתר את שאלה 12 - מרחב סעיף ב? בעיתון ידיעות אחרונות פורסמו התשובות לשאלה ובפתרון הופיעה הזוית בתא, על אף שביקשו לבטא את הזוית רק ע"י אלפא ביתא ו H האם מותר להביע באמתעות ביתא גםת למרות שזה לא נדרש?! האם הייתה טעות בפתרון למכון "תיכון תל אביב"? תודה מראש....

stac

New member
אויי שכחתי עוד פרט חשוב :)

פעם חשבו שאני מחונן חח, איזה צחוקים אז למדתי עם עוד קבוצת לתמידים במכללה לתואר ראשון במתמטיקה כבר מכיתה ז, וכיתה ט היינו אמורים לגשת לבגרות, אבל כבר בכיתה ט היתה אצלי האטה והורידו אותי ל3 יחידות בתיכון בכיתה י´ ואותם אלו שלמדו איתו עשו בגרות 5 יחידות בכיתה י´ וגם אף אלד בסוף לא עשה תואר :) [אז אף אחד מאיתנו לא היה מחונן חח, אבל לפחות למדנו לפתור מטריצות :) ] טוב במהלך השנה הוכחתי להם שאני מסוגל ל4 והם עבירו אותי אבל ל5 בשום אופון לא רצו לעביר אותי, כלבים! זהו זה הפרט :) שלא סיפרתי בהודעה הקודמת

stac

New member
דווקאלדעתי זה היה יותר מידיי קל!!

למשל שאלה 10, שלא צריך עליה יותר מ5 דקות, כך גם שאלה 6 וגם שאלה אינדוקצאיה שלא צריך לחשוב בכלל ורק טכניקה אפילו שאלה 8 אם קצת חושבים עליה זה ממש קל והיחס יוצא חצי שאלה 5 לא עשית אבל כל אחד יכול לעשות זה את גם קלי ורק טכניקה, שאלה 4 שטויות 5 דקות סיימתי אותי היו רק שתי שאלות שקצת היו בעיתיות שאלה 1 ושאלה שניה סעיף ב, אבל גם קצת חשיבה אפשר היה להגיעה לY. השאר הכל היה קל יחסית, תבדקי בספר בחינות מה שהיו קודם והם היו יותר קשות בהרבה.[ טוב הגזמתי לא בהרבה] אבל להגיד שהבחינה היתה לא הוגנת, אני ממש לא מסכים. כל המורים שלנו אמרו שזה היהי קל יותר.

ברכוח

New member
שוב, אני מזכיר

אני צריך את זה באופן דחוף אין אף בן אדם פה שיכול לעזור לי בזה? זה די דחוף לי, חשבתי פה אמצא את התשובה..

stac

New member
מצטרף לשאלה,

לחמש יחידות הוא טוב? אני יודע שבפיסיקה הוא מצויין, ולמדתי המון ממנו, אבל מה עם מתמטיקה?

למעלה