~ שרשור
~

natalyrst

New member
לא קשור אבל למטרה טובה-כנסו-חשוב!!!

אהלן לכולם... יש לי בקשה ממכם ואני אומרת מראש שזה לא קשור לדוסון קריק יצא חוק חדש שמאפשר העברת כלבים למעבדות ניסויים. הכלבים שם עוברים דברים נוראיים אני מבקשת ממכם לעזור לי ולאגודה נגד ניסויים במאבק נגד זה על ידי שליחת אימייל עם התנגדות ומחאה לחברי כנסת יש מעוניינים??

חשוב!

זהירות! וירוס חדש!!! > > > > בבקשה תשלחו את המייל הזה לכל מי שאתם מכירים! > > > > לאחרונה יצא וירוס חדש בשם "Life is beautiful.pps" > > ‏זהו וירוס מסוכן והוא בא בצורה של קובץ Power Point! > > ‏אל תפתחו את הקובץ הזה ותמחקו אותו מיד!!! > > אם תפתחו את הקובץ - תופיע הודעה על המסך: > > ""It is too late now, your life is no longer beautiful > > ‏ואז יימחק כל המידע שעל המחשב והאדם ששלח את הוירוס יקבל את חשבון הE-MAIL > > ‏שלכם ואת הסיסמא!!! > > AOL ‏אישרה שהוירוס אכן מסוכן וחברות האנטי וירוס טרם מצאו פיתרון!!! (תודה לנטע
)

LillipooT

New member
../images/Emo2.gif

מה
מי אישר דבר כזה??? אני מוכנה לעזור! למי צריך לשלוח אימיילים ?!

../images/Emo15.gifתודה למיכלוש...../images/Emo98.gif

למרות שלאנה הודיעה לי באי מייל על הוירוס החדש... : ) דואגת לי גם למחשב... משתגעת ממנה... : ) ביי...

LillipooT

New member
מיכל ../images/Emo35.gif בפורום דוסון קריק ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

natalyrst

New member
פרטים על השליחת אימייל

אז ככה... אני כבר אתן את כל כתובות האימייל, תשלחו לכמה שיותר, כמה שאתם יכולים, כי אנחנו מנסים להפעיל לחץ ואולי זה יעזור... רק דבר אחד: אל תקללו או משהו כזה, צריך לנסח מכתב מכובד ולרשום שם משהו בסגנון של הבעת מחאה והתנגדות תודה מראש, אני כבר אשרשר את הכתובת אימייל

natalyrst

New member
הנה הכתובות

ח"כ אברהם פורז [email protected] ח"כ אברהם הירשזון[email protected] ח"כ נחמה [email protected] ח"כ איתן כבל [email protected] ח"כ זהבה גלאון [email protected] ח"כ קולט אביטל [email protected] ח"כ רומן ברונפמן [email protected] ח"כ עופר חוגי [email protected] ח"כ הרב יהודה גלעד [email protected] ח"כ נעמי חזן [email protected] ח"כ יוסי שריד [email protected] ח"כ אבשלום וילן [email protected] ח"כ אילן גילאון [email protected] ח"כ אברהם בורג [email protected] ח"כ עבד-אלמאלכ דהאמשה [email protected] השר דני נווה [email protected] השרה ציפי לבני [email protected] השרה דליה איציק[email protected] השר צחי הנגבי [email protected]

natalyrst

New member
אמממ...

אם את יכולה לשלוח לכולם אז זה יהיה נהדר תודה רבה !! אני ממש מעריכה

natalyrst

New member
נכון, גם בשביל הכלבים

אתם כותבים להם? אני כן!! בדקות אלה ממש

../images/Emo15.gifלא שאני נגד זה...../images/Emo98.gif

לפי דעתי זה נורא !!! ( להזכיר לכם יש לי כלבה בבית... ) אבל זה לא בניגוד לחוק לפרסם ככה כתובותאי מייל פרטיים של חברי כנסת ? ביי...

יש לי שאלה....../images/Emo105.gif

אפשר נגיד לנסח כזה מכתב אחד ולשלוח אותו פשוט לכולם..כאילו אותו מכתב?? (אולי זו שאלה טיפשית..אבל...לא נורא...)

../images/Emo15.gifבטח שזה אי מייל פרטי...

כל עוד השם הפרטי כתוב באי מייל זה מגיע ישירות לחבר כנסת... ככה זו לא הדרך להשפיע... צריך לעשות אתזה בדרך הרבה יותר מכובדת... ( הפגנה ... ) ביי...

natalyrst

New member
תשובות!

אוקי... אז ככה: דבר ראשון, זה חוקי לפרסם, אני לא חושבת שזה ישירות אליהם הבייתה או משהו כזה, ובדקתי בעוד פורומים של בעלי חיים והם גם פירסמו. חוץ מזה שאת הכתובות קיבלתי מהאגודה נגד ניסויים, אז זה בסדר וחוץ מזה! זה לא חוקי ואנושי לעשות דברים נוראיים כאלה לכלבים!!! ואני מעדיפה שלא תשלחו את אותו מכתב בפעם אחת לכולם, אלא זה יכול להיות אותו ניסוח, אבל אם תשלחו את זה בפעם אחת, יהיה רשום למעלה את כל כתובות האימייל, וזה מוריד מערך המחאה!! תודה לכולם!

natalyrst

New member
דייזי!!

אני לא מזלזלת או משהו, אבל אני אומרת לך בבטחון שאתם יכולים לשלוח לכתובות שנתתי כי קיבלתי אותם מאגודה נגד ניסויים!! אז זה בסדר! וחבל על הזמן, הבחירות לזה יהיו בקרוב קדימה לעבודה

../images/Emo15.gifנתלוששש...../images/Emo98.gif

זה שהם לא מכבדים אותנו ואת בעלי החיים זה לא אומר שלא צריך לכבד את הפרטיות שלהם ... : ) במקום לפרסם אי מיילים אישיים ( כן, אם השם של חבר הכנסת מופיע באי מייל תהיי בטוחה שזה אי מייל אישי ופרטי ... ) דבר שאסור לעשות בטח לא בפורומים וכאלה ... אפשר להפגין... אפשר לשלוח עצומה חתומה ע"י מליון וחצי אנשים... אפשר לעשות הרבה דברים ותאמינו לי שבדרך כזו יכבדו אותכם יותר מאשר בדרך הצפת האי מיילים של חברי הכנסת... אבל שוב פעם... גם לפי דעתי זה פשוט נוראי כל העניין ואני נגד הרוע הזה שלהם ... אבל לצערי אני לא יישב להציף להם את האי מייל במסרים נגד כל העניין... ביי...

natalyrst

New member
דייז... הגישה

שלך ממש מכעיסה אותי! אני חברה באגודה ותאמיני לי שאם זה לא היה בסדר לשלוח להם אימייל לא היו מפרסמים את זה למלא אנשים! תיכנסי לפורום של זכויות בעלי חיים ותראי מה הולך שם! את אפילו לא יודעת על מה את מדברת, מחשמלים, מרעיבים, מוציאים את מיתרי הקול ועוד דברים כל כך מזעזעים! אז אל תתחשבי! כי תחשבי על כמה חיות מסכנות סובלות ואת יכולה להשפיע על ידי לחיצה על כפתור במחשב! אני לא מנסה לתקוף כאן, אבל זו חשיבות אדירה!! וחושב לי שיבינו אותה אם את עדיין בדיעה שלך, אני ממש לא יודעת כבר מה להגיד לך... אבל זה חיה אנושית!!!!!!!!!

למעלה