שרשור

והיום בפינתנו החלומות ההזויים של שוהם-

תקציר העלילה עד כה: שוהם ידוע בחלומותיו ההזויים בעיקר כשהם קשורים לGLEE (ולשכנים חתיכים אבל זה כבר סיפור אחר). חזרה לעלילה: אתמול בלילה שוב חלמתי על GLEE. חלמתי שאני חלק מהלהקה שלהם ועומד להופיע איתם עם השירים המקוריים, אלא שאז אני מגלה שאין לי חולצה לבנה שמהווה חלק חשוב מהתלבושת של בנים שכולם לובשים מתחת לחליפות השחורות. בקיצור אני מגלה שלפין יש אחת, ושואל אותו אם אני יכול לשאול אותה, אבל הוא אומר שהוא צריך אותה לאח"כ והוא לא מוכן להביא לי. מניאק
ואני ממשיך לחפש בין כל האנשים למי יש חולצה לבנה, גם בין האנשים שבקהל, וחוזר לחפש בתיק שלי והופך את כל הבגדים שיש לי, ומוצא חולצה בצבא קרם(?) ושוקל אם ישימו לב להבדל
ובינתיים הם עולים להופיע עם השיר הראשון, ואני ממשיך לחפש חולצה בתקווה שאם אני אמצא לפחות אני אעלה איתם לשיר אחד. בסופו של דבר, הם מסיימים לשיר ויורדים מהבמה ואני פוגש את רייצ'ל ואומר לה שזה הכול באשמת פין וכו' אני זוכר שגם מרסדס היתה שם, ואת כל השאר אני משום מה פחות זוכר (יש אפילו מצב שלקחו אותי במקום פאק שלא הופיע איתם). אני גם זוכר שאיכשהו בסוף מעורב רוצח (אולי בהשפעת המשחק של דפי
) ואז איכשהו זה נגמר. עד כאן לפינתנו החלומות ההזויים של שוהם, ובפרק הבא נגלה מי הרוצח

sondheims Dot

New member
אני נכנסת לך לחלומות, שוהם?

החלום שלך נשמע ממש מגניב, אבל. להופיע עם הגלי קלאב! היה לי גם חלום גלי. הם יו באיזושהי מסיבת בירכה לא ברורה בבית רדוף רוחות הזוי כזה, כי רייצ'ל עשתה עוד מסיבה, ואז קורט הלך להכין את כדורי הים או משהו, ומשום מקום בליין התחיל להתמזמז עם סאם. התעוררתי במצב רוח ממש ממש רע, כי לא יכול להיות שבפרק פתאום יהרסו לי את קליין, ולקח לי בערך עשר דקות להיזכר שזה היה רק חלום, ולהרגיע את עצמי שגלי סגרה את העונה ואין סיכוי ששידרו פרק שאני לא יודעת אליו. בדקתי באינטרנט, אבל, ליתר ביטחון

y a m i girl

New member
XDXD../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

הרגת אותיXD פין זונע אני חלמתי על אקסמן, והייתה שם סצנה נורא יפה שאריק הזמין את צ'רלס לבוא איתו לנשף... הם יהיו זוג כזה חמוד... למהההה הם לא ביחד
(ושתדעו שגם השחקנים בעצמם חושבים ככה! אוף.) הסרט הזה פשוט טוב מידי!

אייייכס למה עם צ'ארלס?

שאריק יהיה עם הבלונדיני ההוא
למרות שתכלס באמת לאורך הסרט היו רמזים עבים על "הקשר" בין צ'ארלס ואריק

y a m i girl

New member
מה איכ מה?!../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

יש לך בעיות עם ג'יימס?!
וב"בלונדיני ההוא" אתה מדבר על זה ששיחק את האווק? כי אם כן - הוא חתיך ממש, אבל מה הקשר בניהם בכלל?! אריק וצ'ארלס שכבו על אותה מיטה במועדון חשפנות, הם מדברים על הרגשות שלהם כללל הזמן, הוא פאקינג גרם לו לבכות מהתרגשות, הוא בערך החבר היחיד שיש לו בכל העולם והם כ"כ נקשרו, יש להם כזה קשר מיוחד ועמוק והם כ"כ תלויים אחד בשני, ובגלל זה זאת כזאת טרגדיה שבסוף ( הידוע לכולם מראש) דרכיהם נפרדות בשברון לב והם נהיים אויבים... בכל מקרה, הם זוג מושלם, אין מה לעשות... (ד"א, אני עד עכשיו בטוחה שג'יי קיי רולינג גנבה את הסיפור של דמבלדור וגדינדלוולד מאקס מן. כן...)

shaharory

New member
חחחחח אני פעם גם חלמתי שאני מופיעה איתם

וזה היה ריקוד במים כזה והבן זוג שלי בריקוד היה קורט.

riktal

New member
איזה כיף לך שאתה חולם

אני לא חולמת בכלל כי אני מתעוררת מוקדם מדי בבוקר
. ובקשר לחלום עצמו - dude הייתי אומרת שהסדרה הזאת ממש נכנסה לך לדם... אני מציעה בחום שתתחיל לחפש עזרה נפשית

למעלה