והיום בפינתנו החלומות ההזויים של שוהם-
תקציר העלילה עד כה: שוהם ידוע בחלומותיו ההזויים בעיקר כשהם קשורים לGLEE (ולשכנים חתיכים אבל זה כבר סיפור אחר). חזרה לעלילה: אתמול בלילה שוב חלמתי על GLEE. חלמתי שאני חלק מהלהקה שלהם ועומד להופיע איתם עם השירים המקוריים, אלא שאז אני מגלה שאין לי חולצה לבנה שמהווה חלק חשוב מהתלבושת של בנים שכולם לובשים מתחת לחליפות השחורות. בקיצור אני מגלה שלפין יש אחת, ושואל אותו אם אני יכול לשאול אותה, אבל הוא אומר שהוא צריך אותה לאח"כ והוא לא מוכן להביא לי. מניאק
ואני ממשיך לחפש בין כל האנשים למי יש חולצה לבנה, גם בין האנשים שבקהל, וחוזר לחפש בתיק שלי והופך את כל הבגדים שיש לי, ומוצא חולצה בצבא קרם(?) ושוקל אם ישימו לב להבדל
ובינתיים הם עולים להופיע עם השיר הראשון, ואני ממשיך לחפש חולצה בתקווה שאם אני אמצא לפחות אני אעלה איתם לשיר אחד. בסופו של דבר, הם מסיימים לשיר ויורדים מהבמה ואני פוגש את רייצ'ל ואומר לה שזה הכול באשמת פין וכו' אני זוכר שגם מרסדס היתה שם, ואת כל השאר אני משום מה פחות זוכר (יש אפילו מצב שלקחו אותי במקום פאק שלא הופיע איתם). אני גם זוכר שאיכשהו בסוף מעורב רוצח (אולי בהשפעת המשחק של דפי
) ואז איכשהו זה נגמר. עד כאן לפינתנו החלומות ההזויים של שוהם, ובפרק הבא נגלה מי הרוצח