שרשור

בוליפלג

New member
זכרון עדיפה רק מבחינת קרבה...

אני מתה על זכרון (חצי מישפוחה שלי גרה שם), אבל גרתי בה 9 חודשים יותר מדי (מצ'עמם
). מלוש ממוש - זכרון 'זה' לא את...
 

Lolit555

New member
מצטרפת להמלצה על העיר שלנו

אז ככה בהוד השרון יש המון זוגות צעירים עם ילדים קטנים (זה יתרון ) המון גנים מטפלות הפעלות לילדים וכו' לפי מה שאני יודעת האיזור שהכי מלא במשפחות צעירות זה מגדיאל שם הבית הם יחסית חדשים ברובם המחירים גבוהים ולנו היה קשה למצוא כי אני רציתי בית עם מרחב ויש הרבה מהבניה היחסית חדשה שבא הסלון והמטבח היו מטר על מטר אז כשמחליטים שרוצים צריך לקחת בחשבון שלוקח זמן למצוא דבר נוסף שצריך לקחת בחשבון זה את הפקקים המטורפים בכל בוקר ביציאות מהוד השרון כל מי שצריך לצאת לכיוון תל אביב צריך לקחת את זה בחשבון זה בסביבות החצי שעה בילוי אקסטרה על הכביש עד שיוצאים מהאזור אבל הוד השרון זה ה- מקום למשפחות צעירות
 

shan26

New member
שאלות תחבורה ברשותך...

אז כמה זה יוצאסה"כ עד לכניסה לתל אביב? ואיך היציאה לכיוון ירושלים? איפה תחנת הרכבת הכי קרובה וכמה זמן זה לוקח? ושוב המון תודה!
 

יעליק1

New member
תחבורה...

אני גרה במתחם 200 במגדיאל, אז אני מתייחסת לזמנים שלוקח לנו להגיע בהנחה שאנחנו מאוד קרובים לצומת רעננה. עד הכניסה לאיילון - בימים ללא פקקים, לוקח לי 12 דקות. בבקרים עמוסים - 40 דקות עד שעה. ממתחם 200 יש יציאה מצויינת לכביש 6, ודרכה בעלי נוסע לירושלים יום יום... מהבית עד הכניסה לכביש 6 - 5 דקות. תחנת הרכבת היא תחנת סוקולוב, כאמור, ממקום מגורינו - 2 דקות. בהצלחה!
 

Lolit555

New member
../images/Emo45.gif מסכימה וגם ...

זה רלוונטי בכללי לכל אזור מגדיאל הזמנים האלו הפקקים לכיוון תל אביב דרך אגב (תודה לאל שאני כבר לא נוסעת לשם ) לי לקח גם חצי שעה רק לצאת מהוד השרון ולעלות על כביש 4 ומשם גם יש פקקים אז זה יותר לכיוון השעה בשעות עומס
 
אני יוצאת לפני שעות העומס

ולוקח לי 30-35 דק' להגיע ממגדיאל (לא מתחם 200) ללה גארדיה. 15 דק' עד איילון, 15 דק' על איילון, ועוד 5 דק' של כל "בתוך העיר". מוכנה לתזמן לך בפעם הבאה שאני נוסעת לי-ם (אני נוסעת תמיד דרך כביש 6, לוקח לי משהו כמו שעה, אבל אני יוצאת מוקדם).
 

shan26

New member
ואו בנות המון תודה ../images/Emo25.gif

נשמע מפתה, נראה לי שאעמיק את המחקר שלי בנושא... תודה לכל מי שפירטה, ומי שיש לה מה להוסיף אשמח עוד לשמוע
 

lilend

New member
עיר נהדרת למשפחות צעירות

הרבה גינות, חינוך איכותי, אוכלוסיה טובה (ברובה, כמובן). המחירים- הזויים לחלוטין! לפני שבוע ראיתי דירת 4 חדרים בבניין ישן ומוזנח , בלי מעלית (בניין באיזור לא טוב ב"רכבות" , שיכון שרת למי שמכיר) ובלי שום בושה או הגיון ביקשו עליה מליון וחצי ש"ח. בלתי נתפס וזה בכלל לא נדיר באיזור.
 
קנינו בהוד"ש דירה ממש לא מזמן...

יכולה לומר שהמחירים זולים יחסית לרעננה, הרצליה וכפר סבא. דירת 4 חדרים חדשה ( בין 2-5 שנים) באזור מגדיאל למשל (אזור מתחם 200) עולה בממוצע 1,500,00 דולר. האזור שאנחנו קנינו רווי בזוגות צעירים ובילדים קטנים, וזה בעיקר מה שמצא חן בעיננו - כי איך בעלי אומר... אנחנו לא קונים רק דירה, אנחנו גם קונים סביבת מגורים, וזה כל כך נכון. אני לא ממש מכירה את העיר עדיין (אני ממש לא מכירה את העיר יהיה נכון יותר לומר), אבל מבירורים שערכנו לפני הקנייה התרשמנו שהחינוך בעיר נהדר ובאמת זו עיר עם משב רוח צעיר והרבה פעילויות לילדים, זו גם אחת הסיבות שרצינו לעזוב את רעננה בה נולדנו ובילינו כל חיינו (שהפכה להיות עיר זקנה, יקרה ללא שום טעם ופרופורציה).
 
למעלה