שרשור

shan26

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif| הוד השרון

קראתי פה בשרשור אחר שיש הרבה בנות מהוד השרון, אז אשמח לנצל את הבמה ולשאול: איך שם...?
אנחנו מתחילים לחשוב על מקומות עתידיים לגור (לא מהיום למחר, משהו בטווח הקצת יותר רחוק). זה כנראה יהיה באיזור המרכז המורחב, למרות שאני לא שלמה עם זה
. המקום היחיד כרגע שנשמע לי מפתה זה הוד השרון, אבל אולי זה רק בגלל שמעולם לא הייתי שם ואני לא יודעת כמעט כלום עליו??? הבנתי שרוב הבניה שם היא בניני דירות גבוהים, האם יש גם בתים פרטיים/דירות עם גינה ואם כן, האם המחירים מוטרפים כמו בשאר ערי גוש דן והשרון או קצת יותר זולים?

POOH*

New member
בתים פרטיים המחירים די מטורפים..

אבל אפשר בחלק מהשכונות למצוא בתים ישנם שזקוקים לשיפוץ במחירים קצת יותר שפויים. לגבי כל השאר [אני לא גרה שם] יחסית לעיר היא יופי של עיר. הרבה גני שעשועים. הרבה מה לעשות עם הילדים. בתי ספר שנחשבים לטובים. לא רחוק מדי מהמרכז. אם הייתי רוצה לגור בעיר בשרון זו כנראה העיר שהיינו בוחרים בה. POOH

זו בפירוש עיר לילדים/פרבר שינה

יש פה המון מה לעשות עם ילדים, המון גני שעשועים ופארקים, המון פעילויות קהילתיות, המון גנים ומטפלות, המון מרכזי הורות וג'ימבוריאים וכו' המחירים פה גבוהים כמו בשאר איזור השרון
דירת 4-5 חד' בגודל 120 מ"ר עם מרפסת, חניה ומחסן עולה משהו כמו 1.2-1.4 מיליון. אנחנו גרים בבניינים נמוכים מדורגים- מתחם סגור עם ארבעה בניינים וכמה קוטג'ים, דירות גדולות בסטנדרט גבוה- אבל זה עלה בהתאם.. כרגע למיטב הבנתי יש פה (כמו בכל מקום) מצוקת ביקושים בדירות- בגלל המיתון הקבלנים הפסיקו לבנות והקונים לא הורידו ביקושים כי בתנאים של חוסר וודאות נוטים להשקיע בנכסים יותר בטוחים, כמו נדלן, זהב וכד' (אלה היו שלושים שניות על.. לא זוכרת איזה תחום בכלכלה), אני אני מניחה שזה יחלוף- יש פה המון עתודות קרקע לבניה- הכי הרבה באיזור השרון, ואאל"ט מדברים על הכפלת כמות התושבים תוך 5 או 10 שנים.. ואם את רוצה לראות בעצמך
את יודעת לאן להגיע
|שידוך|

זול זה לא בהוד השרון

לטעמי העיר מקסימה בחרנו לגור כאן ובנינו בית מבחינת חינוך, העיר היא מהטובות בארץ היא נקיה ומטופחת, יש פה שמירה, ואני יכולה להגיד מנסיון אישי שכשאני מתקשרת לעריה לדווח על איזה ברזיה פגומה בגינה השאלה היא מה אתם מחפשים וכמה כסף יש לכם הוד השרון מאד יקרה אם אתם מחפשים בית אז בסביבתי מוכרים בתים חדשים, ריקים לגמרי בסביבות ה 800,000 $ כשאנחנו לפני כמה שנים חיפשנו פה בית, זה המחיר שרצו על בית בין 10 שנים, הבית היה אומנם יפה ומושקע אבל כשהבאנו בודק הוא חזר עם חוברת שלמה של תיקונים שצריך לעשות, מה שהיה מקפיץ מאד את המחיר לכן העדפנו לבנות לבד, יצא הרבה יותר זול. מחירי הקרקעות גם עלו פה מאד, לנו היה מזל שקנינו מגרש לפני הקפיצה המטורפת שצצה פה (אגב אני מדברת על האיזור המערבי, פארק 4 עונות) שאר העיר היא מקסימה בעיני ויש פה מגוון רב של אפשרויות, אבל אני לא מכירה מכירים באיזורים האחרים.

ברח לי שם באמצע

כשאני מתקשרת לעריה לדווח על איזה ברזיה פגומה בגינה או כל מפגע אחר , מתיחסים אלי מאד ברצינות ומייד שולחים מישהו לבדוק

מחירים מטורפים כמו בשאר ערי גוש דן והשרון

יש גם בתים פרטיים, אבל או שהם מאוד יקרים או שהם באיזורים הקצת פחות טובים... הבנייה במרכז ובמגדיאל היא ברובה בניינים גבוהים

אני עוברים עוד חודש

קנינו בית פרטי. המחיר לא זול אבל יחסית זול יותר מרעננה/הרצליה מניסיון - יש היצא גדול וקשת רחבה של מחירים הכל שאלה מה רוצים וכמה מוכנים להתפשר (לנו לקח בערך שנה למצוא כי לא הסכמנו להתפשר ורצינו בית שעומד בקריטריונים שלנו - איזור שקט, חדר משחקים בקומת קרקע ועוד).

המחירים בהוד השרון גבוהים

לפני שנה וחצי כשחיפשנו לקנות נדהמנו מהעובדה שהמחירים בהוד השרון זהים אם לא גבוהים יותר מהמחירים בהרצליה. אני זוכרת שהעובדה שמוכרים העזו לדרוש סכומים מאד גבוהים על דירות יחסית קטנות ולא מושקעות קוממה אותי. ראינו אפילו דירת גג בהוד השרון מול בנין של חברה טובה מאד וקיווינו שהדירה תהיה טובה ומרווחת ושאפשר יהיה לסגור עסקה. בפועל הדירה היתה בגודל קופסת גפרורים ורב השטח היה פשוט גג, שעם כל כמה שזה נחמד לא גרים ולא מבשלים בגג
בסופו של דבר מצאנו קוטג' ישן של 5.5 חדרים בהרצליה שנזקק לשיפוץ במחיר של דירת 4 חדרים. במשך חודשיים שיפצנו אותו ואנחנו מאד מרוצים מהתוצאה הסופית. הסיבות שהצלחנו למצוא במחיר יחסית נמוך הן העובדה שהמוכרים היו זוג זקנים שהיו לחוצים למכור מאחר והיה להם קשה לעלות במדרגות לקומת המגורים, העובדה שהבית היה מאד מאד מוזנח והעובדה שאת המפתח קיבלנו רק 8 חודשים אחרי חתימת החוזה.

מללנ

New member
הכניסה היא לא בת גלים

בין הכניסה הדרומית לבת גלים זה עוד 10 דקות נסיעה. עד הצ'ק פוסט לכיוון הקריות , אם יש פקקים זה אללה יסתור....

meshila

New member
אם באים מדרום לא חוצים את חיפה.

נוסעים דרך זכרון יעקב כביש 70 יקנעם כביש 75 צומת יגור וזה לוקח בערך שעה ורבע.

shan26

New member
לא עדיף לסוע מכביש 6?

הכוונה לצאת מהוד השרון לכיוון כביש 6, ולצאת מכביש 6 לכיוון הצ'ק פוסט? בעיקר עכשו כשפותחים/פתחו את המחלף הצפוני החדש של כביש 6?

meshila

New member
עכשיו שפותחים את המחלף כן, בכל מקרה המחלף

יוצא כ5 דקות לאחר זיכרון על כביש 70.

למעלה