שרשור

OrEl74

Well-known member
מנהל
שרשור ../images/Emo32.gif

גל מה שבא לכם לראש ולא בהכרח קשור ל-NBA, זה המקום להגיד אותו.

לאוס

New member
מישהו ראה אתמול את גמר כדורסל הנשים?

אני לא בטוח, אבל נדמה לי שנשבר שם שיא שלילי, כשברבע השלישי רמה"ש קלעו 3 נקודות בלבד. 3. וזו גם האלופה, בסופו של דבר. מאמן רמלה, אלי רבי, הודיע אחרי המשחק שהוא עוזב את הקבוצה. הוא כבר הצהיר תקופה על רצונו לעבור לאמן בכדורסל גברים. מה הסיכוי שלו לדעתכם?

Puskas

New member
תשמע..אלי רבי חסר ניסיון

באימון כדורסל.. בשנים האחרונות הוא לא עסק בזה..כידוע כדורסל נשים עוד לא הוכח כספורט אמיתי.. יהיה לו קשה אבל יכול להיות שהוא יסתדר בגברים..כדורסל נשים זה לא מדד ליכולת של מאמן..זו ליגה ברמה עלובה בטירוף עם שחקניות גרועות במיוחד..אם לא הזרות שמגיעות מהWNBA (שגם שם אגב הרמה יחסית ירודה) אז הליגה הזו לא היתה מקבלת יותר שורות בעיתון מליגת הפינג פונג לנכים.. קיצר ענף זניח,חסר משאבים וחסר עניין וכמובן חסר כישרון..רבי יצטרף לאכול הרבה חרא בליגה 2 בגברים עד שהוא ירוויח את הכבוד לאמן בליגה הראשונה בגברים..(לא ששם זה NBA או ליגה ספרדית אבל הרמה בהחלט עדיפה)

Or Amit

New member
../images/Emo6.gif

האייקונים של תפוז מנקודת מבט פולנית

זה מה שמפריע לך? לי מפריע שאגודה מכובדת ...

נפגשת במספרה!!! ציטוט: מחקר חדש שהוצג בפגישה השנתית ה-100 במספרה שערכה האגודה האמריקאית לחקר הסרטן בדנבר" אתה רוצה להסביר למה דווקא את הפגישה המאה הם החליטו לעשות במספרה? ומה, האגודה הזו כ"כ קטנה שהיא יכולה להיפגש במספרה? ובכלל, הם באו לעשות פן או לדבר על חקר ומניעת סרטן? אמריקאים, לך תבין...

למעלה