שרשור

Or Amit

New member
קצת מוזיקה בבלוג שלי

ביקורת על שלושה אלבומים מהחודש האחרון - אקסום, כריס קורנל וסיוון מתאקט. הלינק לבלוג בחתימה, הלינק הישיר לרשומה http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1460254&passok=yes אגב, למי שעוד לא קרא את סיקור 50 השחקנים הטובים בNBA שעשיתי חודש שעבר, מוזמן לעשות את זה בבלוג.

Puskas

New member
שאלה..

למשחק NBA אפשר לרשום עד 12 שחקנים עד כמה שאני יודע..השאלה היא,האם יש הגבלה על מס' השחקנים שאפשר להחזיק בסגל המורחב? לצורך העניין לפעמים אני רואה נניח שלסן אנטוניו יש 4 פצועים אז הם משתפים רק 8 שחקנים במשחק..זה כאילו שאין להם יותר מ-12 שחקנים כללית בקבוצה.. וזה בדיוק ליגת הפיתוח שלפעמים אומרים שלקבוצות NBA יש שחקנים ששייכים להם שמשחקים בליגת פיתוח ומזניקים אותם לפעמים לקבוצה באמצע עונה בגלל פציעות (כמו רפר אלסטון שאני חושב שטורונטו בזמנו הביאה אותו מהNBDL או משהו..זו ליגת הפיתוח?) תודה!

or121210

New member
../images/Emo207.gif מחשבה

(התכוונתי נצל"ש לא OFF) האם במידה וקליבלנד והלייקרס יפגשו בגמר ה-NBA, האם טכנית יהיה יתרון לקליבלנד בגלל העייפות של הלייקרס? כידוע המערב יותר חזק וללייקרס לא הולך להיות קל בכלל (יוסטון ופורטלנד לא יעשו חיים קלים, ואלא אם דאלאס תגיע לגמר המערב לא יהיה קליל מול הספרס/נאגטס/הורנטס, ול.א ישפכו הרבה זעה. עד כמה אתם חושבים שזה ישפיע על הגמר, במידה וזה יהיה הגמר? (מעבר לזה שפורטלנד יעשו חיים קשים לא בטוח בכלל שהם לא יעיפו אותה)

Puskas

New member
לא חושב שהקאבס יהיו פחות עייפים..

דטרויט לא פחות טובה מיוטה..עם כל הכבוד..זה שדטרויט תמיד מחרבנת במכנס ברבע אחרון זה לא אומר שהיא לא עושה 3 רבעים את המוות.. סיבוב שני לקאבס צפוי משחק נגד המנצחת בין מיאמי להוקס..אכן סדרה נוחה יחסית (אם ההוקס יעלו זו תיהיה מלחמה אבל עדיין סדרה נוחה) בעוד שהלייקרס יאכלו קקה נגד יוסטון או שיהיה להם מזל והם יקבלו סדרה יחסית נוחה גם כן נגד פורטלנד חסרת ניסיון הפלייאוף.. ובגמר המערבי..הלייקרס ישחקו נגד דאלאס/ספרס/דנבר..(ניו הורלינס לדעתי לא תעבור סיבוב 1) שזה אומר בכל מקרה יריבה סבירה לגמריי.. כי נדבר חסרת ניסיון במעמדים חשובים,דאלאס סתם לוזרית והספרס שועלי פלייאוף ותיקים אבל עם כוכב מזדקן ובלי ספסל בכלל..(ובלי מנו) אז הגמר יהיה סביר..לעומת זאת לקאבס מחכה המנצחת בין הסלטיקס (אם לא תפשל נגד שיקגו) לבין המג'יק..שזה אומר גמר קשה וצמוד.. אז סיבוב ראשון הם מתאמצות אותו דבר,חצי גמר אם הלייקרס מקבלים את יוסטון אז תיהיה להם סדרה יותר קשה מאשר לקאבס אבל אם הם מקבלים את הבלייזרס אז שוב סדרה באותה רמת קושי..ובגמר לדעתי לקאבס יהיה יותר מתיש מללייקרס.. אז 2 הקבוצות יגיעו עייפות לגמר ויהיה מעניין..היתרון של הלייקרס זה הצוות המסייע המצוין (פאו,אודום,ביינום לעומת מו,ווסט וזי) אבל היתרון הענק והסופר משמעותי של הקאבס..זה שהכוכב הראשי שלהם הוא רמה מעל הליגה..וגם קובי לא מסוגל לדגדג ת'דומינטיות המפחידה של הקינג.. בכל מקרה הקינג נגד הממבה..מי ימצמץ ראשון? :) אחלה גמר יהיה אם זה אכן יהיה הגמר!

זה מה שחשבו שנה שעברה

שבוסטון תעשה סוויפים כל הדרך עד לגמר המזרח שם דטרויט יעשו לה קצת צרות ותגיע רעננה לפלייאוף לעומת הלייקרס,שיגיעו לגמר אחרי מלחמות עולם בכל סיבוב. בסוף יצא שבוסטון באו סחוטים והלייקרס דילגו עד הגמר,והם עוד היו בלי ביינום. השנה אני מניח שהלייקרס יתקלו בהתנגדות חזקה רק מול יוסטון בסיבוב השני.בגמר המערב אני לא רואה את דאלאס\דנבר לוקחים את קובי ל7 משחקים.

למעלה