שרשור

אורון V1

New member
בכלל חשבתי שהשיר קשור ליזהר אשדות

לא התעמקתי במי כתב אותו, טוב לדעת.

אורון V1

New member
היה כתוב עליו באוסף של יזהר באתר Songs

מאחר והוא מבצע אותו לבדו. הקישור לא זמין כרגע ולכן אני לא יכול לצטט.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifיזהר אשדות מבצע??? בחיים לא

רק דני שר את השיר הזה יכול להיות שהיה כתוב שיזהר ילחין ת'שיר אבל רק זה חסר לי שגם את השיר הזה הוא יגנוב לדני לא, לא אל תשכח זה השיר אך ורק של דני יש לך אותי שונה ממה ששלחתי לך מקודם, רואים אותם שהיו ממש צעירים.

אורון V1

New member
הוא אכן מבצע את זה

כשאתר songs יחזור אפילו יהיה לך פירוט. אגב דני, מצער אותי לראות שהוא צריך לשמש כיום כקריין. איך זה שקריירת הסולו שלו לא הצליחה עד כדי כך?

אורן

הוא לא כל כך מסכן, הקריירה שלו ממריאה שחקים רק שתדע שהמון קריינים מקנאים בו על ההצלחה שלו ושבגללו המון אנשים מוכשרים ביותר לא מתקבלים לעבודה הזו דני מקריין בערוץ 1 וגם בערוץ 10 ואל תשכח את הפרסומות שיש לו, כמעט כל יום מתווסף עוד פרסומת שהוא מפרסם ואל תשכח כמה כסף שהוא מקבל על הדברים האלה... ממש רחמנות
זה נכון מאוד שחבל שהוא לא שר יותר כי קול כמו שיש לו זה אחד למליון פשוט לא היה לו מזל עם זה, וזהו תראה למשל את יזהר איך הלך לו אני חושבת שזה יותר קשור לזה שיש לו מלא קשרים עם כל העולם ושיש לו גם אולפן הקלטות משלו, מה שגורם להרבה אנשים לנסות להתחנף אליו. דני הוא איש צנוע, הוא לא דוחף את עצמו לכל המקומות לקריינות פשוט רודפים אחריו כל הזמן, ובשירה כנראה שלא

אורון V1

New member
ככלות הקול והתמונה

הידוע גם בשם "מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו". בזאת תמה ונשלמה העלאת הסרטונים מההופעה של תיסלם. נתראה בהופעה הבאה ועד אז צפייה מהנה ושבת נפלאה

ספידי123

New member
הסעונד לא משהוא

אבל לא נורה לי יש מההופעה הסעונד ממממממממעעוווווווולללההההה אבל אני לא מפיץ לרבים

אורון V1

New member
מי שרוצה "סעונד" טוב תמיד יכול

ללכת להופעה בעצמו או לרכוש את הדיסקים/די וי די. אני בסה"כ צילמתי מרצוני הטוב כדי שאנשים יוכלו לקבל טעימה מהמופע.

orbar12

New member
מיוחד!@~!!~@!~~ הופעה של שירי מיימון בהרצליה!

27.03.09 & שירי מימון "יותר טוב לסלוח לוותר על הכאב, שטורף את המוח ואוכל לך את הלב" "לילה בא לאט, הזמן נעצר, לילה ואתה השקט שנשאר" "אז מה יהיה איתך עם המשחק שלך, מסך ההתעלמות שלא הורג אותך" בכוכב נולד עשתה שירי מימון את הפריצה הגדולה, לאחר מכן הספיקה להוציא עוד 2 אלבומי זהב שמכרו אלפי עותקים ולייצג את ישראל באירוויזיון, הזמרת הישראלית היחידה שהתמודדה על תואר "Favorite Act" של ערוץ MTV. בשנת 2008 זכתה מימון בפרס הזמרת הישראלית הטובה ביותר. ביום שישי הקרוב הזמרת הענקית הזאת מגיעה אלינו להופעה מלאה! מיד בסיום ההופעה תתחיל מסיבת פינוקים עם שלושה דיג'יים ענקיים: חוגגים יום הולדת בגדול התאומים איתי & ניר דקל & נופר רם & קרן קומארובסקי & דנה רגב אבישג אילן & רועי אמיר & שיר טרגש & זיו אלאלוף & יעל לילינג שניר אליוף & אור טל & קורל שבירו & דר בנדל-רז & דנית יצחק מיותר להרחיב על כל הפינוקים שלנו, אבל נספר לכם שבמהלך הערב יחולקו שלוקים, מרשמלו במפל פונדו, סוכריות, סושי, פיצות ועוד המון פינוקים ! מחיר כרטיס מוקדמת 40 ש"ח, ניתן להגיע להופעה \ למסיבה בלבד. מספר הכרטיסים מוגבל ! כרטיסי מוקדמות אצל היחצנים. *ההופעה פתוחה לכלל הגילאים* *מועדון הנוער הרצליה - רחוב יוסף נבו 18, מתחם הספורטק* *המקום מאובטח כחוק בשיתוף משטרת ישראל* לפרטים נוספים, ימי הולדת, יחצנות והטבות: MSN: [email protected] / 0544750184 / 0548127134

למעלה