שרשור

אורון V1

New member
חיזוק חיובי, את אמורה להכיר את זה מהצבא ../images/Emo13.gif

אגב איפה הושיבו אותך בהופעה?

באגף א' בשורה טובה שאפשר לראות

איפה אתה ישבת? דרך אגב, שמתי תמונה שלי ושל דני
כשהיינו צעירים

אורון V1

New member
אתם עדיין צעירים ../images/Emo13.gif

גם אני הייתי בגוש א' כפי שאפשר לראות מהצילומים, שורה 8, כיסא 10.

אני חושבת שישבנו ממש אחד ליד השני

כי אני ישבתי גם בשורה הזאת בכיסא 3 אבל האמת... חוץ מדני לא ראיתי כלום

דרך אגב חצבים פורחים

אני מתארת לעצמי שאתה יודע את הסיפור מאחורי השיר הזה. השיר הזה למעשה הוא שיר שנוצר לבנק לאומי שמי שנרשם לבנק מקבל מתנה, גם מלא הנחות + כניסה לאחד ההופעות וגם יצא אפילו דיסק מיוחד שהוא למעשה שיר אחד חצבים פורחים רק תראה כמה דני בסן גבר מדהים ביופיו, הוא הדבר הכי יפה שהיקום ברא
בעניי הוא שיר מדהים ועם קצב מסחרר בהופעות לפני מעל 25 שנה הקהל היה מתחרפן מרוב אושר כשהשיר הזה היה מתחיל ואם אפשר להודות שגם אני...

אורון V1

New member
מכל מלמדי השכלתי

בתחילת שנות השמונים רק נולדתי כך שלא ממש יכולתי להיות בהופעות, שמח שהצלחתי להשלים את הפער השבוע

דרך אגב "פרצופה של המדינה"

לפני כל כך הרבה שנים נכתב והולחן השיר הזה ולמרות הכל תמיד הוא אקטואלי זהבי עצבני מאוד לשים אותו בתוכניות שלו ב 103FM בכל אופן לפני הרבה שנים היה לשיר הזה קליפ שאשמח מאוד לשים לך לראות אותם לראות עד כמה הם היו צעירים ויפים במיוחד דני ה

אורון V1

New member
מה לעשות, פרצופה של המדינה לא משתנה

אלא נעשה יותר מכוער. אגב זכיתי גם לראות את ההופעה מאולפני הרצליה בשידורים של ערוץ 33, גם שם היית?

באולפני הרצליה הייתי לא מזמן

כשיאיר עשה ערב ללהקות צבאיות ליום העצמאות אם אתה זוכר אז באתי לשם לכמה שעות, היה מאוד נחמד חוץ מזה שברור שהייתי שם המון פעמים כשתיסלם הופיעו שם רדפתי אחריהם לכל מקום שהם היו, בזהו זה, באולפנים, בחזרות, בקיבוצים, איפה לא
היתה לי חברה שידעה כל הזמן איפה הם נמצאים ואני הייתי רודפת אחריה לכל מקום היינו חברות טובות, כי היא אהבה את יושי ואני את דני ככה שלא רבנו בכלל
זו היתה תקופה מדהימה חבל שנגמרה, התמונה שאתה רואה זו חברה שלי שסיפרתי לך עכשיו בצד שמאל עם השער השחור הקצר וכל החברות האחרות גם היו שלי, אני צילמתי את התמונה הזו התמונה צולמה ליד קולנוע ת"א במפגש שלהם לפניי הופעה

אורון V1

New member
זכורה לי התוכנית

גם שירי נטלה בזה חלק. הם עוד זוכרים אותך מאז כשהם רואים אותך היום לפני/אחרי הופעות? מקורות מודיעינים זה טוב
היו ימים בקולנוע ת"א, היום זה סתם מקום מוזנח וכנ"ל לגבי הסינרמה.

אתה יודע שצוף כתב את השיר הזה../images/Emo35.gif

כמובן שהשיר הזה הוא שיר מדהים וגם הלחן
תמיד שאני שומעת אותו, אני נזכרת ב"ארץ נהדרת"
לא לא אל תשכחי גם אם קשה לך יש לך רועי

למעלה