שרשור

איש הקש4

New member
סיניות/יפניות בישראל

יש לי שאלה אולי קצת מוזרה אבל האם יש סיניות או יפניות שחיות בארץ?? אני ראיתי אנשים שנראים יפנים או סינים פה בתמונות בפורום אתם באמת נראים ככה או שאתם סתם שמתם תמונה...סתם רוצה לדעת :)

asia84

New member
לתשומת ליבכם

נא לקרוא פרקים קכא קמב להצלחת חיילי צה"ל שניכנסו לעזה תודה

MaNcHi 135

New member
חחחחחח

אלו הם שם משתמש של דמויות וירטואליות בשביל משחק שאנחנו עושים בפורום..

MaNcHi 135

New member
בנימה זו

ארצה לבקש ממכם להדליק נר לפחות פעם בשבוע, אפשר ביום שישי לפני כניסת שבת, ללוחמים שלנו בעזה ולגלעד שליט שיחזור הבייתה בשלום! אני חושבת שזה מאוד חשוב וניסים קוראים אז פשוט תאמינו!

7han

New member
חובה להתפלל לקרוא תהלים

שילכו בשלום ויחזרו בשלום בע"ה שגלעט שליט יחזור אמן

MaNcHi 135

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור ואולי קצת קשור לכאן!

munecabrava20

New member
היי מישהו ראה את הטקס SBS Drama Awards

הטקס התקיים ב-31 לדצמבר 2008 אני ראיתי את הטקס בגלל לי ג'ונקי החתיך והמושלם שהשתתף שם ואפילו עשה הצגה עם החברה של אילג'מה. כדאי לראות אפילו בשביל להעביר רק לקטעים שבהם רואים את לי ג'ונקי או שחקנים אחרים. מזל טוב לזוכים (אני לא רוצה להרוס את ההפתעה כי זה ממש נחמד לראות בלי לדעת מי זוכה) אבל אם בכל זאת אתם רוצים לדעת אז כנסו לאתר הזה. http://www.dramabeans.com/2008/12/2008-sbs-drama-awards/

asia84

New member
נכנסתי ../images/Emo70.gif

אבל לא מצאתי איך ניכנסים שם לראות את הופעה
גם אני רוצה לראות איך עשו הצגה עם החברה של אילג'מה. כדאי לראות אפילו בשביל להעביר רק לקטעים שבהם רואים את לי ג'ונקי או שחקנים אחרים. תוכלי לשלוח עוד קישור חייבת לראות אני מתה על חבר'ה מאלג'מה זה דרמה מהממת טוב תודה כי אני לא משהו מתמצאת באתרים האלה טוב מחכה לקישור או הסבר איפה מחפשים שם תודההה והמשך יום מעולה ומקסים

munecabrava20

New member
DBSK-MIROTIC

מישהו יכול לתת קישור הורדה להופעה של DBSK של האלבום החדש? רק הופעה מלאה לא מיוטיוב. דרך אגב הם מדהימים, התמכרתי , הורדתי את כל הסדרות סרטים הופעות ותוכניות בידור שהם היו בהם לאחרונה פשוט תענוגגגגגגג. חחח איזה פדופילית אני מרגישה לאהוב להקה של בני 23.........

MaNcHi 135

New member
חחחח את עוד במצב טוב

יש כאן כאלה שאוהבות ילדים בני 18 ופחות...

munecabrava20

New member
נכוןןןן צודקת

טוב אז מה נסגר איתנו???? אני מכורה אני עושה רפיט לוידאו שלהם כל הזמן חחחחח ראיתי את ההופעות שלהם כבר איזה 100000000 פעם. דיי אי אפשר ככה שמישהו יביא לי את הקישור להופעה שלהם..... אה ודרך אגב, ג'ונקי לא הפסקתי לאהוב אותך מאמי שלי אני פשוט עברתי לקטינים חחחחחחחחחחחחח

nurit224

New member
חחח...ברוכה הבאה למועדון המעריצים שלהם ../images/Emo3.gif

אני שמחה לראות שעוד מישהו הצטרף למועדון המעריצים שלהם ! אם את רוצה להוריד הופעות מלאות שלהם של שירים מהדיסק החדש אז כנסי לאתר של בר ותוכלי להוריד משם את ההופעות שלהם : http://shinsahava.blogspot.com/ ואם את רוצה לראות תוכניות שלהם + קליפים + הדרמה שלהם החופשה אם כתוביות בעברית אז כנסי לפה : http://www.youtube.com/watch?v=NefD554xw-I&fmt=18

munecabrava20

New member
תודה

כבר ראיתי את כל התוכניות שלהם, בתירגום לאנגלית כי אני פשוט לא יכולה להתפשר על האיכות. האתר שלכם ממש נחמד, רק ראיתי ששמתם מלא תמונות של מיקי בפרופיל שלו אבל את הפרופיל עצמו לא כתבתם.

Bar2be

New member
זה היה בידיוק בשלב שהו ערכתי את הפרופיל

והפכתי אותו מגלריה לפרופיל~כי הוספנו את התפריט למעלה^^ בכל אופן זה תוקן !!!! ^___^ שימי לב לתפריט יש שם דסקוגרפיה שזה כולל מילים+תרגום בערברית לשירים וגם אפשרות שמיעה, והורדות שזה הופעות...והגלריה שיש כל מיניי אלבומים וסתם תמונות, גם חדשות ועוד ^^ כמובן שהוא עוד חדש ונבנה כל יום! לצערי אין קישורי הורדה לדיסקים של DBSK ....משום שאנחנו מאמינות בכל שצריך לקנות את הדיסקים שלהם כדי לתמוך בהם שהם יעלו במצעדים אבל הורדות לשירים ועוד תמיד תוכלי למצוא כאן: http://dbskarchives.blogspot.com/ במילה אחת, תלחצי על דאונלודס ויש לך ה-כ-ו-ל ! ^_^ פשוט האתר שלנו הוא מתבסס על מדיה של DBSK שתיהיה נגישה בעברית ! אני מאושרתתתתתתתת שאת אוהבת אותם הם מדהימים ואת מוזמנת לחפירות אליהם איתי במסנג'ר! (להביא לך אותו? חחחח)

Bar2be

New member
בעצם

אני רואה שאת כבר בקיאה ב"חומר" שלהם! התחלת לאהוב אותם רק ממירוטיק? 0__0 וואו *_* את יותר גדולה מהם? הם לא בני 23 עדיין בגיל האמיתי האמת....מקס-21 בקרוב...ג'ונסו 22...רק הירו עוד מעט בן 23~ ועוד חובבת HQ כמוני ^^ איזה עוד שירים את אוהבת חוץ ממירוטיק? אילו תוכניות ראית? ^^ אני סקרנית לדעת! איך הגעת אליהם? חחח

asia84

New member
../images/Emo140.gifתודה

אבל מה בידיוק אני לוחצת שם בשביל להוריד כי יש שם מלאה דברים לא מובנים סורי על שיגעון כי לא רשום שם הורדה אם תוכלי להסביר לי בקצרה במסר תודההה

את יכולה לשלוח לי גם במסר

אני חולת ג'ונקי
גם קטינים לא מדברים אלי בגללו...

munecabrava20

New member
הקטינים האלה השתלטו עלי מה אני אעשה

עוד צ'אנגמין הכי קטן אלוהים מה אני אעשה אתו כאילו חחחח נשחק דוקים???? והכי לא שפוי זה הרעיון שאם הייתי טסה לקוריאה בטח הייתי נוסעת להופעה שלהם, לא הייתי ככה מאז ההערצה שהיתה לי בתיכון לבקסטריט בויז חחח... ג'ונקי אל תדאג זה יעבור לי... או שתעשה כבר עוד דרמה ורצוי שתשחק שם ילד רע כי זה הכי מתאים לך......מה לא ידעתם? ג'ונקי יודע עברית חחחח שלחתי לך מסר

למעלה