כואב לי הראש!
אני חנוקה מהלימודים, אין לי ביטחון בפיזיקה והמורה שלי במתמטיקה 003 הודיע לי שקיבלתי 55 במבחן ואין לי שיעור ביום שני ככה שזה יטריד אותי עד אחרי החופש. הלימודים לחורף 005 קשים, עמוסים ומעייפים ונמאס לי להשאר עד 6 וחצי בבצפר, למרות שהולך לי באלגברה לא רע (טפו טפו) ואת השיעורים למחר סיימתי - באמת שקשה לי לחיות בבצפר, עם כל האהבה שלי להווי. מחר אני מנחה טקס צבאי של הבצפר ואני בלחץ לא לפשל עם כל המפקדים שמגיעים ואני צריכה להזמין אותם לבמה, להצעיד שוחרים ולעשות מסדר. אבל מחר זה יגמר. ועזבו את זה שיש לי את אליפות הארץ על הראש ביום שישי בבוקר, ושיש לי מחנה אימונים ממחר עד רביעי, 17:00-20:00 ומחר אני לא אגיע בגלל הטקס הזה. ועזבו את זה שאני מרגישה לא בכושר, שעליתי במשקל, אני עצבנית על פארש ומוציאה את זה [בקטנה אמנם] על חברים שלי. והיה לי ממש כיף אתמול במסיבה אצל חברה שלי, היה מצחיק ואחלה אנשים ואחלה מוזיקה, אבל די, העומס חונק אותי ומה זה המזג אוויר הזה פתאום!? אם כבר אפור אז לפחות שירד גשם. סיימתי. אה כן, והמבחן בהיסטוריה מטריף אותי וכולי מבולבלת ולא מפוקסת, ואני כל הזמן רעבה ואני מתה לסגור את הספר והמחברת ולהתנתק.