הממ...
M MsPiggy New member 23/6/02 #18 הגעתי עם עניבה לנשף סיום שלי! ולא סתם עניבה, עניבה של לוני טונס *מה כבר יכול להיות יותר off topic מזה?
הגעתי עם עניבה לנשף סיום שלי! ולא סתם עניבה, עניבה של לוני טונס *מה כבר יכול להיות יותר off topic מזה?
I IC4 New member 25/6/02 #28 האגו שלי מבקש תשומת לב קלילה לא הייתי מטריד אותכם אבל בגלל שאני זונת ח"ח, אשמח אם תקפצו לקרוא משהו שכתבתי - כמו תמיד, לא לאנשים שלחוצים על זמן...בעצם למה אני מקניט מערכי כן לאנשים שלחוצים! במיוחד! דווקא! (טוב טוב , נסתפק ב"אפילו") [וויזפעת את לא צריכה ]
האגו שלי מבקש תשומת לב קלילה לא הייתי מטריד אותכם אבל בגלל שאני זונת ח"ח, אשמח אם תקפצו לקרוא משהו שכתבתי - כמו תמיד, לא לאנשים שלחוצים על זמן...בעצם למה אני מקניט מערכי כן לאנשים שלחוצים! במיוחד! דווקא! (טוב טוב , נסתפק ב"אפילו") [וויזפעת את לא צריכה ]
I IC4 New member 25/6/02 #37 pitty WHORE ../images/Emo6.gif אכן כן זה מה שחשבתי עליו כשרשמתי את ההודעה אגב בשבילי ח"ח = חיבוק חיובי
pitty WHORE ../images/Emo6.gif אכן כן זה מה שחשבתי עליו כשרשמתי את ההודעה אגב בשבילי ח"ח = חיבוק חיובי
M MsPiggy New member 25/6/02 #35 בוקר טוב? אני עדיין לא הלכתי לישון בשעה שכתבתי את ההודעה הזאת... אבל בוקר טוב לך, שהתעוררת בערך ב 8:00 בבוקר לא כמוני, אני התעוררתי ברבע לארבע בצהריים...
בוקר טוב? אני עדיין לא הלכתי לישון בשעה שכתבתי את ההודעה הזאת... אבל בוקר טוב לך, שהתעוררת בערך ב 8:00 בבוקר לא כמוני, אני התעוררתי ברבע לארבע בצהריים...
ק קבוצת דרך הלוחמים New member 25/6/02 #31 האגו שלך מקבל בזאת תשומת לב קלילה. אנחנו משרשרים אותו אל שרשור ה-OFF TOPIC. נו, איך הוא מרגיש? הוא נהנה?
האגו שלך מקבל בזאת תשומת לב קלילה. אנחנו משרשרים אותו אל שרשור ה-OFF TOPIC. נו, איך הוא מרגיש? הוא נהנה?