שרשור

בהזדמנות אחרונה!!!

כלבה למסירה. כלבה שהיא "קסם אמיתי" (לא כמוני, היא *באמת* קסם אמיתי!) בת שנה וחצי, קטנה, פיקחית להדהים ומתוקה (אנשים עוצרים אותי ברחוב להגיד, ילדים לא יכולים להתנגד לה וכו´) היא נמסרת לאימוץ כיוון שהיא ראוייה לבית טוב יותר ממה שאני יכול להציע לה. מעוקרת, מחוסנת + תעודות. לפרטים נוספים: כאן בפורום או בתיבת המסרים

idohar

New member
מסיבת מוזיקת עולם וריקוד חופשי

מסיבת מוזיקת עולם וריקוד חופשי KOKOPELI מזמינים אותכם למסיבת מוזיקת עולם וריקוד חופשי בטבע... ינגנו באהבה DJ גרט - דאב, אמביאנט DJ אורי - מוזיקת עולם, צ´ילאווט *אוהל שנטי *מתחם צ´אי *עצי אקליפטוס *מדשאות מוריקות *המון אהבה מוזיקה עד אור הבוקר *אפשרות לינה במקום - נא להצתייד בציוד שינה שישי 5.7.02 ב"צל התל" מושבה יבניאל, משעה 22:00 כניסה 60 ש"ח הביאו כלי נגינה !!! לברורים:- טל - אורי 054923191 נרי - 050277345

אוף!!! לא קמתי בזמן למשחק..../images/Emo10.gif

ואנגליה לא קיבלה חיזוק מהאנרגיות שלי.....

תתחדש

New member
קסם!!!

תפסיק עם השטויות..." היא לא כמוני היא באמת קסם" אני חושב שאתה מקסים ואני בטוח ,שעוד אנשים שמכירים אותך חושבים כך, אולי אפילו דרול ואינקה יסכימו על כך
כלומר יסכימו על משהו אחד ביחד, וזו תהיה נקודת מוצא מרגשת!!!

deep ocean

New member
תודה יה-יה!

אגב, יש לציין שפינת ארבע ההסכמות בפורום דרך הלוחמים שינתה לי את החיים מהקצה לקצה!!!! איזה כיף שיש גם פורום לארבע ההסכמות

אכן אני מלא בשטויות

בתקןפה האחרונה. וממש כפי שהשם שלך מציין אני זקוק ל"התחדשות". וזוהי בדיוק הסיבה שאני חייב למצוא בית לבוני.

אני מניח שאפשר אך

רציתי לנסות תחילה אצל אנשים שאני מכיר, כי חשוב לי שהיא תהיה בידיים טובות.

כמה דברים

קודם כל- זאת כלבה מתוקה!!! אם הייתי גרה לבד הייתי לוקחת אותה ברצון.. פשוט יש פה גם אמא ואחות וכלב...והם התנגדו... ודבר שני- קסם אמיתי!!! קצת אהבה עצמית לא תזיק לך! (וזה לא נאמר בציניות) אחרי כל התובנות שלך והדרך שעברת- הגיע הזמן שתתנתק מכל מה שספגת בעבר ותתחיל להרים את הראש!

אולי

בכל אופן כדי לבטא "אהבה עצמית" עבור עצמי אני חייב לצאת דחוף דחוף מן הבית של אימא שלי. בוני קושרת אותי לבית הזה ואני לא יכול לעמוד בזה יותר.

deep ocean

New member
אני מזדהה עם המעבר לבית אחר

אני באותו מצב. מחפשת עבודה ואז אחפש דירה לגור בה.

גם חתולים.....

החתולה שלנו המליתה שלושה גורות חמודות וניפלאות שחונכו כראוי... אנחנו לא יכולים לגדל אותן אז אנחנו מנסים למצוא להם בית. האמא שלהן כבר מוציא אותן מחוץ לבית אז אני חושב שזה הזמן המתאים. (בנות חודשים בערך...) אני השלך טלפון למי שרוצה. חמודות!

למעלה