שרשור

Sezuke

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

סורי שאני פותח שרשור אוף, מנהלות וחברי פורום יקרים. אבל לפני שאתם צולבים אותי, אני חייב להוציא קצת אימו כבד שמתאמול נפל עלי. אתמול בערך אחה"צ, לא זוכר בדיוק באיזו שעה, גמרתי את קרייסיס קור.. ואני חייב להודות.. וואו איזה סוף. מבוצע כל כך טוב, כזה עוצמתי ועצוב =\ עשוי הרבה יותר טוב משציפיתי. פשוט עצרתי באמצע הסיום, התפרקתי כמו ילדה קטנה (כן.. כן.. תצחקו עלי, אבל עבר הרבה מאוד זמן מאז שסוף של משחק גרם לי לבכות), ורק אחרי שטיפה נרגעתי המשכתי לשחק. זאק פשוט דמות מצויינת. המשחק פשוט אדיר, כיף טהור, עלילה מצויינת, גם הדמויות החדשות וגם הישנות מעולות, והסוף, כמו שרשמתי למעלה... וואו. על הסאונד והגרפיקה בכלל אין על מה לדבר *_* מדהים שה-PSP יכול להגיע לרמות כאלה. המשחק הזה הזכיר לי כמה אהבתי את פיינל פנטזי 7, אחרי ששכחתי כמה אני אוהב אותו בעקבות כל הOVERHYPE המיותר שאדבנט צ'ילדרן יצר, שדיי גרם לי לסלוד מאחד המשחקים שאני הכי אוהב בעולם, אבל לא עוד. זהו. תרגישו חופשי לשרשר לפה את כל הנושאי אוף שלכם ^_^ וגם להרוד אותי אם אתם רוצים.

Mana Sama

New member
ואני בכיתי כמו מפגרת בגלל נאנה

ספיילרתי לעצמי את ה-7 פרקים האחרונים בערך שלא היה לי כוח להשלים עם הלייב אקשן ופאק,הסוף,הסוף כזה...אוףףף T___T ואני אוהבת את מיקה נקאשימה,שתעשה לי ילדים עד אין קץ 3333> ואני חולה שוב הפעם רק צינון,אבל זה עדיין מעצבן.. כשנסתם לי האף זה לא עוזב אותי לאיזה חודשיים אחרי בוהו,יקוללו חילופי העונות >: *מסניפה אוטריווין*

D N ANGEL GRIL

New member
געעעעעעעע ;;;;;;;;

אני לא יכולה להחליט/למצוא על קוספליי ;;;;;;;;;;;;;;

../images/Emo45.gif

אני איתך...... המשחק הזה פשוט מדהים, מכל בחינה שהיא.... לא סיימתי אותו עדיין אבל אני בשלבי סיום, והיו לא מעט קטעים שהזלתי דמעות כי זה היה מרגש ועצוב :{ זה גרם לי ממש לרצות לשחק פפ7 עכשיו......

O b l i v i o n

New member
וואי גם אני כששיחקתי היום

ארץ עיר עם חברים שלי ... וכשהגענו ל"ילדה" פשוט פרצתי בבכי היסטרי. כ"כ מרגש.... חחח

rocket

New member
תגובה מיותרת.

אם את לא מזדהה לפחות תכבדי ואל תהפכי את הנושא ללעג >_>

Ayelet chan

New member
בעוד יומיים רוק"צ~!@$#$!

מישהו רוצה כרטיסים? אני מייחצנת~ והיום השתתפתי בטקס יום הזיכרון למרות שאני מרגישה גרועה. TT__TT האאאא, והיה לי בייביסיטר ביום שישי ושיחקתי וייי$!@#$!$!# זה כ"כ כיףףף~ אני רוצה שיזמינו אותי שוב לא רק בשביל ה70 ש"ח אלא גם בשביל הויי! X3 וארומה התקשרו אליי ואני מתחילה לעבוד בשבוע הבא.

D N ANGEL GRIL

New member
געעעעע תקנו לי PS2 ;;;;;;;;

רק בשביל המשחק הזה@#%@#%@#$ [הצרחהשבסוף....געעע*-*~]

D N ANGEL GRIL

New member
אז תקנו לי גם את זה DD:

לא שמתי לב שרשמת שזה ל PSP XDD;;; יצאתי טיפשה D: אבל אני עדיין רוצה את זה D= יום אחדדדדדדדד

Mana Sama

New member
WTFFF *מאושרת*

בגלל שלא רציתי את השרשרת שאבא קנה לי לפסח הוא החזיר אותה והחליט במקום לתת לי כסף. הייתי בטוחה שבסכום של השרשרת [ואחרי שאמא אמרה לו "תקזז לה על כל המתנות שהוצאתי לחברות שלה!"] אבל הוא כזה.."אני לא מסכים עם אמא..אני אביא לך 500 שקל" אני כזה "מה? למה? 0.0" "כי זה מה שנתתי גם לשרון" א...אוקיי... O___O

XannieChan

New member
משעמם לי.

כל כך משעמם לי. לא בא לי לצאת מהמיטה, נמאס לי מאנשים, מהמקום הזה, מהכל. שום דבר לא הולך לי טוב, שום דבר לא מסתדר על מקומו, שום דבר לא קורה לא משנה כמה אני מנסה. אוף..

למעלה