שרשור

.m

New member
אוי, יא בלונדינית... ../images/Emo6.gif

המולה לא עמולה... זה שאת בפריז זה לא תירוץ...
mai (בסדר, בסדר, יניב משפיע עלי...)

MARMELAD

New member
אקדמית מרמלד :

למעשה יש הבדל גדול בין המולה לעמולה: המולה היא רחש ורעש אשר נגרמים ע"י צד שלישי (בד"כ קבוצה של כמה גורמים רעשניים במקביל) ללא התייחסות ספציפית לגורם המרעיש אלא לאיך תופס הדובר את הסביבה - בתחנת הרכבת של תל אביב תמיד יש המולה עמולה היא רחש ורעש אשר נגרמים ע"י צד שלישי הגורם לרעש זה בכוונה ספציפית על מנת לגרום לדובר לשמוע את דבריו - אלאדין וטל יצרו עמולה בפורום גאווה אך לא שינו את דעתי

נה לך מאי

אמרתי לך שאני בלונדינית חכמה! (למרות שלא נראה לי שהמילה עמולה באמת קיימת)

.m

New member
לא, לא נה לך!

אכן, אין מילה כזאת "עמולה". לא נורא. איך אמר אלפי ב"בלי סודות": בלונדינית נשארת בלונדינית.
mai

shir41

New member
הרחבת מעגל הכרויות

אביב הגיע...כבר קיץ בא(?)... פסח כבר חלף לו ושאלתי את עצמי איך יוצרים הכרויות חדשות בחיים עם נשים? ליתר דיוק נשים בגיל שלושים וחמש פלוס ובמיוחד אם אתן מאזור השרון? אם אתן כאלה וקוראות את זה.. (סימן שזאת דרך לא רעה) מעונינת להרחיב מעגל היכרות אולי לקראת מפגש נשים משותף שיהיה מענין פורה ונחמד מה דעתכן? כתבו ..כתבו...כתבו ובינתיים יום נעים ונתראה בשמחות [email protected]

אזהרה - לא לכתוב מסרים אישיים בתיבת

המסרים. לאור כתיבתי בפורום ´די לכיבוש´ , חוליגן ימני פרץ לתיבת המסרים האישיים שלי, שינה את פרטי הכרטיס האישי שלי, ומחק את כל ההודעות שקיבלתי. מכיוון שדרך התיבה העברתי וקיבלתי פרטים אישיים של אנשים, ואנשים יצאו בפני מהארון בכמה וכמה מובנים, אני מזהירה אותכם שלא לעשות זאת (להעביר מידע אישי דרך תיבת המסרים האישיים), עד שהפריצה לתפוז תתוקן. טל

.m

New member
סתם רציתי להגיד

שככה פתאום, בלי אזהרה מוקדמת, בשעה 5:51 לפנות בוקר נפלה עלי ההבנה שהחיים יפים. למרות האלימות הצביעות האכזריות האפליה חוסר האיכפתיות חוסר הפרגון האדישות הפחדים הכעסים הכאבים הבעיות ושאר ירקות ככה סתם - החיים יפים.
mai

מאי, אם קיווית

לפתוח עכשיו ויכוח ארוך איתי סטייל טל קר VRS אלאדין, תשכחי מזה...

.m

New member
שלום לילד היומולדת ../images/Emo65.gif

(כן, אני יודעת שזה מחר, אבל רציתי לתפוס אותך לפני הטיסה) יומולדת לך יום של גיל ושמחה יומולדת לאלדין יומולדת לך
mai

לירוי25

New member
ממש רגל אחת בקבר! ../images/Emo6.gif

מזל טוב אח שלי! שתמיד תיהיה מאושר!!

הזמנה להשתתפות בדיון ב"הורות גאה"../images/Emo34.gif

אנו פונות אליכם לבקש את תמיכתכם במאבק משפטי בעניין אימוץ במשפחות הומו-לסביות, כדי להפסיק את האפליה הבוטה כלפי משפחותינו. אנו פעילות ותיקות בקהילה ההומו לסבית ב-15 השנים האחרונות. השגינו כוללים בין היתר נצחון תקדימי בבית המשפט העליון בנושא אפלייה כנגד רווקות בטיפןלי הזרעה, זכייה תקדימית באופוטרופוסות על ילדינו הלא ביולוגים וקבלת פרס בינלאומי לזכויות אדם בשנת 1998. יש לנו שלושה בנים שנולדו לתוך המשפחה מתרומת זרע. מאבקנו לאימוץ החל ב-1997, כאשר פנינו לבית המשפט בבקשה לאפשר לכל אחת מאיתנו לאמץ את הילדים שילדה זוגתה. בתי המשפט דחו את בקשת האימוץ, אך אישרו כאמור אפוטרופוסות. בימים אילו אנו מערערות לבית המשפט העליון. אנו מקוות שהשופטים יגלו פתיחות ויכירו במשפחות ההומו-לסביות ובזכותן לחיות ללא אפלייה. זהו אחד המאבקים המשפטיים החשוב שהקהילה ההומו-לסבית בישראל ערכה אי פעם, ועשויות להיות לו השלכות מרחיקות לכת על מעמדנו בארץ ועל תפיסת המשפחה בישראל. ביום ראשון ה 14/04/02 בין השעות 18:00- 20:00, יתקיים דיון בנושא בפורום הורות גאה. הדיון יתקיים בהשתתפותנו, עירא הדר, עורכת הדין שמייצגת אותנו, ח"כ יעל דיין והרב דוד לזר. כמו-כן הוזמנו כל ראשי הארגונים של הקהילה ההומו-לסבית. מטרת הדיון הינה סקירת מצב עדכנית, סיעור מוחות בנושא ושמיעת רעיונות חדשים בדרך לקידום המאבק. תודה. טל ואביטל

זוכרים את הנופלים ../images/Emo165.gif ../images/Emo16.gif

אתר תפוז מעוניין להדליק בעזרתכם, הגולשים, נר זכרון לנופלים במלחמות ישראל ובפיגועי הטרור. באמצעות הקישור תוכלו להדליק נר לזכרם ולכתוב מספר מילים. ניתן גם לדבר על כך בפורום "לזכרם".

פורום חדש - מצעד הגאווה ב-ים../images/Emo34.gif

שלום לכולם ביום זה ממש נפתח פורום מצעד הגאווה בירושלים. פורום זה ידון בענייני ה... מצעד, שייערך ב- 7 ביוני שנה זו בירושלים. חילונים ודתיים, יהודים וערבים, הומואים וסטרייטים, גברים ונשים יצעדו יחד במצעד שכותרתו "אהבה ללא גבולות" |נוף של שדות מוריקים ופרות רועות להנאתן באחו, כשברקע מוסיקה שמיימית|. בעוד ימים מספר יפתח גם אתר למצעד, שבו יופיעו פרטים נוספים. בכל מקרה, אתם מוזמנים. 442 על הממיר שלכם, או קישור ישיר.

miccpi

New member
../images/Emo34.gifטיול שבת בגליל

שלום בשבת הקרובה ה27 לאפריל נקיים טיול לנחל צלמון בגליל המעונינים בפרטים נוספים מוזמנים לקרא את הקובץ המצורף פרטים נוספים: מיקי 054-848705

למעלה