שרשור

pcgri33

New member
יום השואה באתר המועצה

המועצה לזכויות קהילת הלהט"ב בישראל מציינת את יום השואה בפרסומו המלא של דיון הכנסת המצמרר משנת 1994 העוסק במשלחת הקהילה שפקדה את ´יד ושם´ והותקפה ע"י קיצונים הומופוביים. הלינק לאתר המועצה : http://www.gay.org.il/pcgri הדיון המצמרר שנערך בכנסת בשנת 1994 חשף את התהום הפעורה בין החשיבה ההומופובית ובין קהילת הלהט"ב בישראל, במהלך הדיון עלתה ח"כ יעל דיין לדוכן ונאמה אולי את הנאום הקשה ביותר שלה כנגד החברה הישראלית. "לא בשואה אנחנו עוסקים, אלא בזכות להיות שונה ובחובה להיות שווה, בבלעדיות הפתטית המעוותת והמעוותת של היותנו קורבן, בהנצחה המתבטאת גם פוליטית וחברתית של הקורבנות היהודית, בזכות הקורבן להיות תליין, בקידוש משהו שהיו בו כל הזוועות וכל הפשעים ורק קדושה לא היתה בו במעשה הזה. ומכאן, בקלות שאסור לסבול אותה או להסכים לה, של הגדרת כל מי שבא בקהל הקדושים ואינו בקריטריון היהודי הארכאי, הלא-שוויוני והלא-דמוקרטי כחריג, כסוטה, כראוי לסקילה, כמטמא." - ח"כ יעל דיין דיון בנושא ביקור משלחת הומו-לסבית ביד ושם 1994

../images/Emo133.gif תזכורת ../images/Emo124.gif

סקר המצעדים יסגר ביום שישי אחה"צ. מי שעוד לא הצביע/ה - זה הזמן.

"אתם לא יוצאים היום מהבית!" ../images/Emo88.gif ../images/Emo36.gif

לפני כשלושה שבועות אירחנו בפורום "להיות הורים" את הפסיכולוגית יעל רפאלי, שיעצה לגבי ילדים בצל התקפת הטרור. היום בשעה 21:00, שלושה שבועות אחרי,אין שינוי משמעותי במצב, והיא חוזרת על מנת לענות שוב על שאלותיכם לגבי הילדים: איך לדבר איתם? מה להגיד? האם יש משהו שאפשר לעשות (או לא לעשות)? האם צריך לאסור עליהם לצאת מהבית? אתם יכולים כבר עכשיו להכנס לפורום ולהשאיר את שאלותיכם.

.m

New member
רק רציתי לאחל ל-50% מהנהלת הפורום

לשינוי הסטטוס... וגם לאחל המון
. סתם כי אני
אותך.
mai

graizer

New member
מחפש שותף גיי בירושלים!

סטודנט דובר אנגלית מעוניין להיכנס מיידי כשותף \ למצוא שותף גיי או גיי פרינדלי בירושלים, אם מישהו מחפש \ יודע - נא ליצור קשר לאימייל. (לרשום באנגלית...) כתובת האימייל : [email protected]

miccpi

New member
נפתחה קבוצת נוער הומולסבי בקריית גת

נפתחה קבוצת נוער הומו לסבי בקריית גת- עד גיל 21 המעונינים בפרטים מוזמנים לכתוב למייל [email protected]

.m

New member
פותחת עצומה להענקת ../images/Emo106.gif

לאלדין וטל. על הזמן האנרגיה המאמצים הלהט כח הרצון ואוצר המילים הנרחב. יפה שעוד לא התייאשתם...
mai

marco

New member
למען הסר ספק...

לכל מי ששאל - הסטטוס שלי נשאר בעינו, כך שאין מה לדאוג. כנראה שהברכות מגיעות לטרמפיסט.

כל הכבוד לכם

בתור אשקלוני מאד לשעבר אני שמח לראות שגם שם ההומוסקסואליות והלסביות "פושעת", כל הכבוד לכן/ם ! סוף סוף גם בדרום החם יתחיל להיות חם. אורי

כנראה שמישהו עלה על רעיון גאוני

שהתורמים מחוץ לארץ אוהבים ניחוח של דו קיום. לכן הם רוצים קישקוש בערבית על הלוגו, מין עלה תאנה שכזה. המודות באות והולכות, ואתן הלוגואים.

די כבר שולה

זה שהם רוצים להוסיף סמל בערבית זה יפה מאד מצידם, לא כל אחד מפנים במהירות שאת מפנימה את העובדה שבישראל חיים גם ערבים.

אתה טועה בחור צעיר

הם לא הפנימו שיש גם ערבים, הם הפנימו שיש איזשהו קשר בין הערבים לתרומות מחו"ל. כמו הכלב של פאבלוב, גם הוא לא יודע בדיוק מה הקשר בין הפעמון לאוכל, אבל הוא יודע שהקשר קיים. כלב חכם.

את אומרת שערבים זה כלבים ?

אבל אני אוהב כלבים, מה זה אומר עלי ? בכל מקרה שולה, את פשוט נהדרת !

שותף

New member
דירה בירושלים

שלחתי לך פרטים למייל לגביי שותף שני לדירת שלושה חדרים עם גינה. אם עוד מישהו מתעניין שילחו לי פרטים.

אני בעד ../images/Emo106.gif לטרמפיסט המסכן

שתפקידו מחייב אותו לקרוא את כל ערימות המלים האלה.

למעלה