שרשור

אסִי

New member
ברוך שובך ובהצלחה ../images/Emo24.gif

אולי קראת במקרה את העדכון השבועי האחרון
תוכל למצוא אותו במאמרי הפורום.

OnlyMe sahar

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח תודה

על הריספקט... :) מקווה שקיבלתי את התואר בכבוד..

K i K u S h

New member
גם אני לומדת את זה....

וכמעט בטוח יש לי מחר בוחן פתע במתמטיקה... למישהו יש תרגילים לתת לי שהולכים ככה למשל: בחרתי מספר כפלתי אותו ב-2 חיסרתי ממנו 3 כפלתי אותו בסכום של המספר ועוד 4 ויצא לי 6 (זה לא תרגיל אמיתי, סתם המצאתי...) למישהו?

NimaZ

New member
בעיות מילוליות כלליות...

יחנקו!!! שונאת אותם!!! אם את צריכה תרגילים תפני ל"אלגברה" חלק א'.. עמודים 300 ומשו עד 300 ומשו... (סביבות שלוש מאות שבעים ו...)

K i K u S h

New member
הייתי פונה...

אבל אין לי את הספר הזה פה כי אנחנו לומדים עם ספר אחר בכיתה, ושכחתי אותו בלוקר!!! ולא ממש עבדנו על בעיות מילוליות... מישהו יכול לכתוב לי כאן כמה בעיות? בבקשה?

m a z i ohayon

New member
../images/Emo32.gif ל-../images/Emo32.gif - לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif

לילה טוב לכולכםםםםםם......!!!!!

NimaZ

New member
לילה טוב וחלומות סונול לכולם! ../images/Emo29.gif

רגע... מי הולך לישון עכשיו לעזה?

נעמה כנסי...

אני בספר אלגברה חלק א' בעמוד 374-378 משהו כזה...ולפני איזה שבוע היה לי בוחן...!!! חחח... מחר בוחן בהיסטוריה ואני לא יודעת כלום כי ב-2 השיעורי חזרה הלכתי לעשות חזרות בריקוד על יום ירושלים..רקל יידע אותכם... מי לומד על מסע הצלב!?!?

NimaZ

New member
מגניב!!!!!!!!!

גם אנחנו בדיוק שם רק שעכשיו אנחנו עושים שיעורי חזרה למבחן!!! בנוגע להיסטוריה אנחנו לומדים את זה שנתי בניגוד לכל השכבה שלנו כי המחנכת שחנו היא הרכזת היסטוריה...... אז עברנו כבר את מסעות הצלב... המבחן הקרוב שלנו הוא גם על זה... אמ... עכשיו אנחנו ... לא יודעת איפה... כבר גמרנו את שבתאי צבי (המניוק!)

מייקלית

New member
תגידו רק אני קראתי רייטינג? ../images/Emo23.gif

"את הפרידמנים... הם משתפים אותי באינפורמציה חדשה שגילו רק עכשיו - אבא שלהם נהג להיכנס לפורום התוכנית ברשת ולכתוב ביקורות נוקבות בשם בדוי" זה אבי נוסבאום עשה את הכתבה שלקוחה מתוך עיתון רייטינג.

אסִי

New member
>>>>

הפרידמנים גילו כי אבא שלהם כתב וגלש בשם בדוי באחד הפורומים של האקדמיה ברשת האינטרנט... תקנו אותי אם אני טועה. איזה מגניב, אולי זה אנחנו

M a r y J a n e

New member
גדעון פרידמן.. גדעון פרידמן ../images/Emo124.gif

הנך מתבקש לסור אל הקבלה!!! אולי הוא באמת כתב פה.. אמ.. יש רק מישהו אחד שאני חושבת עליו מהפורום הזה שכותב ביקורות.... האם זה......

למעלה