וכמעט בטוח יש לי מחר בוחן פתע במתמטיקה... למישהו יש תרגילים לתת לי שהולכים ככה למשל: בחרתי מספר כפלתי אותו ב-2 חיסרתי ממנו 3 כפלתי אותו בסכום של המספר ועוד 4 ויצא לי 6 (זה לא תרגיל אמיתי, סתם המצאתי...) למישהו?
אבל אין לי את הספר הזה פה כי אנחנו לומדים עם ספר אחר בכיתה, ושכחתי אותו בלוקר!!! ולא ממש עבדנו על בעיות מילוליות... מישהו יכול לכתוב לי כאן כמה בעיות? בבקשה?
אני בספר אלגברה חלק א' בעמוד 374-378 משהו כזה...ולפני איזה שבוע היה לי בוחן...!!! חחח... מחר בוחן בהיסטוריה ואני לא יודעת כלום כי ב-2 השיעורי חזרה הלכתי לעשות חזרות בריקוד על יום ירושלים..רקל יידע אותכם... מי לומד על מסע הצלב!?!?
גם אנחנו בדיוק שם רק שעכשיו אנחנו עושים שיעורי חזרה למבחן!!! בנוגע להיסטוריה אנחנו לומדים את זה שנתי בניגוד לכל השכבה שלנו כי המחנכת שחנו היא הרכזת היסטוריה...... אז עברנו כבר את מסעות הצלב... המבחן הקרוב שלנו הוא גם על זה... אמ... עכשיו אנחנו ... לא יודעת איפה... כבר גמרנו את שבתאי צבי (המניוק!)
"את הפרידמנים... הם משתפים אותי באינפורמציה חדשה שגילו רק עכשיו - אבא שלהם נהג להיכנס לפורום התוכנית ברשת ולכתוב ביקורות נוקבות בשם בדוי" זה אבי נוסבאום עשה את הכתבה שלקוחה מתוך עיתון רייטינג.