שרשור

סיפור מכור... ../images/Emo79.gif היום בתפוז

הערב ב-20:00 מגיעה מאיה בוסקילה, הכוכבת העולה בשמי הזמר הישראלי, שחוגגת רשמית בפורום המעריצים שלה קבלת תקליט זהב לאלבום הבכורה שלה, שיצא לפני שלושה שבועות בלבד לשוק. היא תתארח ב-blogtv. ניתן לשאול שאלות גם בפורום עד השעה 19:00. (לאחר השעה הזו שאלות יתקבלו רק בצ'ט במהלך האירוח)

הפתעות היום בתפוז ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo43.gif

הערב ב-21:00 אנו מארחים Live את יניב לוי מ"מיכאלה" שיענה לשאלותיכם בפורום הרשמי של הסדרה וב-blogtv. לפני כן, ב-16:30 יעלה השידור הראשון והמיוחד של פורום אירוויזיון מטורקיה. מנהלי פורום אירוויזיון ו-euroclub , אתר האירוויזיון של הפורום הקימו תחנת שידור בחדר העיתונאים באיסטנבול והם יספרו לכם על החזרות ועל הסיכויים של דוד דאור להעפיל הערב לשלב הגמר. השידור יועבר ב-blogtv בחדר "לקראת אירוויזיון 2004". ב-18:00 פורום ישראלים בחו"ל יארח את יאיר כרמל, מנהל מוצר משלים חו"ל, שיענה לשאלותיכם בנושא ביטוח רפואי ושמירת זכויות רפואיות בישראל. ניתן להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.

עוד כמה עידכונים ../images/Emo168.gif ../images/Emo82.gif

הערב ב- 19:30 יארח פורום נדל"ן את מר רן וירניק, יו"ר לשכת שמאי מקרקעין בישראל, שיענה לשאלות הגולשים בנושאי נדל"ן. ניתן להכניס שאלות כבר מעכשיו.
וברגעים אלה ממש מתקיים שידור חי מתורכיה של הנהלת פורום אירוויזון המארחת נציגי מדינות שונים. צפו בשידור בבלוג TV עכשיו!

NimaZ

New member
ניחשתי...

ניחוש פרוע בנתיים אני לומדת למבחן בגיאוגרפיה שיש לי מחר! אוףףףףףף!!! זה מעצבן! וגם המורה שלי למתמטיקה העמיסה עלינו שיעורים למחר! תנחמו אותי!!! או יותר טוב: תעשו את זה בשבילי! זה חומר של כיתה ז'... מה איכפת לכם?

אוש7יתי

New member
לי יש מחר מיבחן בתנך../images/Emo70.gif

איזה באסה
אני לא יודעת כלום
והמורה שלנו בתנך זאת המנהלת
היא יכולה ליטרוף ילדים
היא מה זה רעה
תיראו משו חמוד.... שימו את העכבר על הראש שלו.....

NimaZ

New member
חה!!!

היא באמת יכולה לטרוף ילדים?!
למנהלת שלנו קוראים טובה "פטריה" לוי... אנחנו קוראים לה פטריה בגלל השיער שלה... חה!!! היא למדת אותנו אזרחות... ש-י-ע-מ-ו-ם-
ציטוט: בלה בלה בלה בלה בלה !!! אוף אנילא אוהבת אותה..... דוגמא לשאלה (חזרה למבחן...) 9. אני אכתוב מילולית כי זה קשה לעשת את כל זה חמש סוגריים איקס מינוס שלוש שווה לשתיים איקס מינוס שמונה פלוס שלוש איקס! בעעעעעע

אוש7יתי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחההחהחהחהחהחהחהחהח
האמת אין לי מה להגיד........ היא נישמעת ממש מעצבנת חההההההחחחחחיייהההחחח
!|
(איזה מעודדת אני נכון
) אילנה (זאת המנהלת) ממש רעה והיא ממש קרובה לטרוף מישו... אולי אותי (היא לא אוהבת אותי כל כך.....
)

NimaZ

New member
אילנה?!?!?

מה אלה השמות האלו? מאיפה ההורים שלהם ממציאים אותם???? חיחיחי!!! שמעו קטע: השנה למחנכת שלי קוראים ספי (סופיה.. אבל לא סופְיה... עם דגע על סופ לא על ה-יה!... עם שוא על ה-פ'...) ולמחנכת של אח שלי קוראים איזבל... חה!!! שנה שעברה למחנכות של שנינו קראו משה או משו... עכשיו הן מורות זרות!

NimaZ

New member
ארררררררררררג!!!

לא רוצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

OnlyMe sahar

New member
אם זה מעניין מישהו

לא הייתי פה בערך 5 ימים.... בגלל המחשב שהתקלקל.. אז.. אני פה עכשיו :) דבר שני, היום היה לי מגן במתמטיקה ונראה לי שקיבלתי 100... הלך לי מה זה טוב.. תאחלו לי בהצלחה

NimaZ

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מקווה בשבילך... לאח שלי יש מגן מחר... למזלי יש לו מחשב משו והוא לא משתלט על המחשב הזה! יי!

אוש7יתי

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה-../images/Emo70.gif

תגיד גם אתה לנו
חחח ליי ולNimaz......(כתבתי נכון
איך קוראים לך
) רגע אם לא היית בטח לא ראית את העידכון השבועי לא
(או כמו שאסי אומר:"קונצאט העידכון השבועי" חחח) אם לא אז תיראה מי גולש השבוע.....

אוש7יתי

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

נעים מאוד חחחח אני אסי חחח סתם מה קורה לי
אני מישתגעת תמיד בשעות האלה..... *לא לשים
אלי.....*

NimaZ

New member
את בטוחה...?

את בטוחה שאת רוצה שלא נשים לב אליך?! את בטוחה שאת לא תתחילי לבכות בפינה (מה זה כחול ולבן בפינה? ספתא בעונש!
) ותגידי שאף אחד לא אוהב אותך? את בטוחה שלא תתחילי לארוז את החפצים שלך ותעברי להודו כי אנחנו לא מתיחסים אליך?!?!?!?!?!!??!

למעלה